Az angol harmadik vonalban, azaz a Legue I-ben a Rochdale a Doncastert látja vendégül szombaton délután. Az előző kiírásban a házigazda a kiesés elől menekült, hogy ezt megúszta, nem a védelmének köszönhette, amely felettébb gólképes volt. A szezon idegenbeli sikerrel vette a Tranmere otthonában Brian Barry-Murphy együttese: már 0-3 is volt, a vége 2-3 lett… A Doncaster tavaly a play ofon csúszott el, így maradt az osztályban, a nyitófordulóban pedig 1-1-re végzett a Gillingham ellenében. Az előző kiírásban a két meccsükön 10 találat esett, ma is sanszos a +2.5-ös opció, amely 1.7 körül fizet.

A svéd élvonalban a listavezető stabilizálhatja előnyét – amennyiben nyer. A Djurgarden nagyszerű formában várja a meccset, sorra nyeri a mérkőzéseit, a védelme parádézik, 18 ütközetben 12 gólt kapott mindössze. A Sirius 18 pontjával a középmezőny alsó felében tanyázik, rossz passzban vannak a kék-feketék, június vége óta nem nyerte, az utolsó két fellépésüket elbukták. Ma az ázsiai -1-et javasoljuk elsősorban (1.6), de a bátrabbak a hazai siker mellé a nem szerez gólt mindkét csapat opciót is bepróbálhatják, így az odds már dupla fölé emelkedik.

Az ágyúsok vasárnap délután a St James’ Park-ban kezdik meg szereplésüket a Premier Legue-ben. A házigazdánál Rafa Benítezt Steve Bruce váltotta a kispadon, emellett a keretben is volt változás. Az Arsenalnál Unai Emery a támadósorba erősített, a londoni drukkerek viszont épp a védelmet féltik. A felkészülési időszakban nem nagyon hozott le kapott gól nélkül meccset a piros-fehér alakulat – ma is találatváltás tűnik a legszimpatikusabb tippnek, ezt 1.7 körül tartják a bukik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!