A 18. fordulónak futnak neki a csapatok az angol harmadik vonalban. A feljutásra gyúró Sunderland jelenleg a 2. pozíciót foglalja el, 35 egységnél jár, hazai mérlegén viszont lenne mit javítania (4-3-0). Az egykor szebb napokat megélt Fekete Macskák remek formát mutatnak, az utolsó öt bajnokijukat behúzták, emellett nyertek mindkét kupában. A Wycombe 21 pontos, békés középcsapat, amely idegenben azért meglehetősen tisztelettudóan viselkedik, mérlege 1-3-4. Az elmúlt hetekben elképesztően szeszélyesen teljesítenek, vereségek és győzelmek követték egymást. A Sunderland egységesebb, jobb csapat ellenfelénél, az 1.55-ös hazai szorzóban pedig van kellő érték.

Ugyancsak a League I-ban rendezik a Peterborough-Bradford meccset. A házigazda a 3. jelenleg, már 33 pontos, viszont otthon nem igazán megy a kékeknek, statisztikájuk mindössze 3-2-3. A bajnokságban hullámzóan teljesítettek, viszont a kupákban sikerrel vették az akadályokat. A Bradford helyzete már-már kilátástalan, 10 pontjához 2-0-6-os vendégmérleg párosul. A támadósor rettentően gyenge, csak 12 gólt szereztek eddigi fellépéseik alkalmával. A pontvadászatban sorozatban hat sittnél járnak, aligha ma törik meg a rossz széria (H – 1.60 – tippmixpro).

Elmaradt meccset pótolnak a Serie B-ben: az egyaránt gyenge formát mutató Spezia a Beneventót látja vendégül. A fekete-fehérek 13 pontig jutottak, otthonukban erősek, három siker mellett egyszer kaptak ki. Az elmúlt hetekben nem jött ki a lépés a brigádnak, csak egy iksz jött össze, igaz, a sorsolásuk is erős volt. A tavaly még élvonalbeli ellenfele 17 pontos, idegenben sem gyenge (2-1-1), ugyanakkor a boszorkányok sincsenek jó passzban: az Ascolitól otthon égett meg, majd a nem túl veretes Carpinál is csak remizni tudott. A két gárda közül egy fokkal a vendégeket tartjuk esélyesebbnek, viszont inkább az X-ben (2.90 – D), illetve a 2-3 gólos opcióban (1.90 – tippmixpro) látunk fantáziát.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!