Az eddigi makulátlan teljesítményt nyújtó Juve az edzőváltáson átesett Genoát látja vendégül. A zebrák eddig nyolc meccsen 24 egységet kasszíroztak, védelmük stabil, mindösszesen 5 találatot szedtek be. Formájuk Pazar volt a leállás előtt. A kikötővárosiaknál sokan meglepődtek Ballardini menesztésén, hiszen a piros-kékek pozitív mérleggel állnak a középmezőnyben (4-0-3), a tar trénernek a Parma elleni hazai vereség után kellett mennie. Juriccsal mire megy a brigád, nagy kérdés. Mindenképpen a házigazdát tartjuk esélyesebbnek, de kiütésben annyira nem gondolkodunk. Két tippet lesz érdemes megtenni: 1-es és -4.5 (1.50) és 1-es és -3,5 (1.95).

Este Udinébe látogat a Napoli. A hazaiak csak 8 pontosak, így az alsóházban foglalnak helyet, ami extrán elkeserítő, hogy az utolsó három Serie A-s mérkőzésüket elbukták. Otthon sem félelmetesen a friuliaiak (1-1-2), egyre melegebb a pite Julio Velazquez vezetőedző számára. A Napoli próbálja tartani a lépést a bajnokkal, de eddig ez nem megy az Ancelotti-legénységnek. A déliek 18 pontosak, és vendégként bizony már kétszer behibáztak (Samp, Juventus). A válogatott szünet előtt a masszív Sassuolót legyőzték. A nápolyiak kerete klasszisokkal erősebb, és Mertensék minden bizonnyal ma is nyernek – 1.55-ért jól hangzik a vendég kimenetel.

A Fiorentina remekül rajtolt, ám mostanság már azért rontanak is Pioli mester fiai. A violák 13 ponttal a 7. helyen állnak, formájuk szeszélyes, pontosabban inkább kiszámítható. Ráálltak az otthon nyerünk, idegenben kikapunk sormintára – eddig Firenzében mind a 4 bajnokijukat behúzták Chiesáék. A szárdoknál nagyon gyengére sikeredett a szezonkezdet, Maran fiai azonban legutóbb létfontosságú győzelmet arattak a szigeten a Bologna ellen, így egy kicsit elszakadtak a veszélyzónától. Jelenleg 9 ponttal a 13. pozíciót foglalják el, de vendégségben azért felettébb „tisztelettudók” a piros-kékek, szeptember elején a válságban lévő Atalantánál nyertek, másik három túrájukon viszont buktak. Ma megint hasonló sors várhat a szárdokra. 1.55-ért megéri meghúzni a Fiorentina-sikert.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!