A Leverkusen vendége a Hoffenheim lesz szombaton délután. A gyógyszergyáriak két sikerrel kezdtek, mindkétszer szereztek három találatot. A kékek a frankfurti vereség után a Werder ellen javítottak. Egymás ellen hagyományosan gólgazda mérkőzéseket vívnak a felek, ma hazai sikert és legalább három gólt várunk – ez 1,8-at ér az irodáknál.

A Heerenveen szombaton este a Fortuna Sittardot látja vendégül. Eddig egyik alakulat sem brillírozik, a házigazda a remek rajt óta nem nyert mérkőzést, legutóbb a Twentével nem bírt hazai pályán. A kanárik helyzete még rosszabb, egy Heracles elleni remit tudnak felmutatni, azon kívül kétszer kikaptak. Ma azt gondoljuk, eseménydús kilencven perc vár a társulatra, hazai sikert és találatokat várunk – mindkét opció 1,5 körül fizet.

Vasárnap este irány Olaszország! Leccébe a Verona látogat, és azt gondoljuk, hogy itt sem unatkoznak majd a nézők. A hazaiak az Internél belefutottak egy 4–0-s vereségbe, de a déliek nem futballoztak rosszul. A Hellas a Bolognával remizett, a pontszerzés értékét növeli, hogy szinte az egész meccsen emberhátrányban futballoztak a sárga-kékek. Ma a sárga-pirosakat érezzük esélyesebbnek, de a találatokban is van érték: a +2.5 1.8 fölötti szorzóért kellően értékesnek tűnik.

Sok sikert és kellemes pihenést kíván a www.tipplap.hu csapata!