Harrison már 7. percben vezetést szerzett a vendégeknek, jött azonban a párharcra bombaformába lendült kanadai Langkow, aki alig három perc múlva egyenlített, majd az első harmad hajrájában Odnoga góljával már a MAC szerzett előnyt. A második harmad nem hozott újabb találatot, a harmadik játékrész elején azonban Orban belőtte a harmadik újbudai gólt is – írja a sport.ujbuda.hu.

Bálizs bravúrt bravúrra halmozott a hazai kapuban, a másik oldalon pedig Bodó emberelőnyből eldöntötte a mérkőzést és a továbbjutás kérdését is. Pance ugyancsak emberelőnyből szerzett gólja – két perccel a vége előtt – már csak a szépítésre volt elég a miskolciaknak.

A MAC 4-2-re győzött hétfőn este és meglepetésre söpréssel, három győzelemmel megnyerte a párharcot, így Majoross Gergely csapata játszhat a legjobb nyolc között a playoff-ban.

Tipsport Liga, a rájátszásba jutásért, 3. mérkőzés:

MAC Újbuda – DVTK Jegesmedvék 4-2 (2-1, 0-0, 2-1)

Gólszerzők: C. Langkow (10.), Odnoga (18.), Orban (43.), Bodó (52.), illetve Harrison (7.), Pance (58.)

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc végeredménye: 3-0

MAC – DVTK

Kedves szurkolóink. A tegnap estét sokáig nem fogjuk elfelejteni, ezt a négy gólt meg pláne nem lehet megunni.❤️ Folytassuk hát ezzel a mai napot! 😊 Mert bizony hajrá Maaaaac van!

Közzétette: MAC Újbuda felnőtt jégkorong csapata – 2019. március 4., hétfő