"Dárdaitól most elfogadnak mindent, ez tipikus magyaros mentalitás"

Feltöltve: 2014, december 19 - 19:43 Frissítve: 2014, december 19 - 19:42

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

Olvastál, hallottál valami jót és megosztanád a többiekkel is? Küldd el nekünk ide kattintva!

December 19.
Dárdai hiteles, tőle most elfogadnak mindent, ami tipikus magyaros mentalitás, tegyük hozzá. Ugyanakkor ő valóban alkalmas a feladatra. Jó genetikájú szakember, hiszen az édesapja is futballista volt. Határozott fickó.
Csank János, korábbi szövetségi kapitány beszélt a jelenlegi kapitányról, Dárdai Pálról. (Fotó és forrás: szegedma.hu)

December 18.
"Amikor megnyertük a bajnokságot, úgy volt, hogy Spanyolországba szerződök. Elvitt volna mondjuk a Betis, játszottam volna ott két évet, aztán jöhetett volna a Valencia. Ott is pár év, aztán 35 évesen visszajöttem volna a Fradihoz, nyertünk volna egy bajnokságot és abbahagytam volna."
Lisztes Krisztián a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában arról, hogy hogyan alakulhatott volna a pályafutása, ha nem sérül meg súlyosan Németországban. (Fotó: kovesdisport.hu)


December 17.
"Ha megnézzük a mérkőzéseinket, kijelenthetjük, hogy amióta Csábi József a vezetőedzőnk, a Videoton ellenit kivéve nem tudunk olyan mérkőzést mondani, ahol ne lett volna egy rakat helyzetünk. Amennyi lehetőségünk volt az utolsó négy-öt meccsen, abból bajnokságot lehet nyerni. A legrosszabb az lenne, ha el sem jutnánk a kapuig, de ez nem így van, csak az a plusz, az a kis szerencsefaktor most hiányzott."
Kemenes Szabolcs értékelte a Honvéd elmúlt félévét a honvedfc.hu-n. (Fotó: honvedfc.hu)


December 14.
"Gera Zoltán és Juhász Roland is hosszú évek után tért vissza Magyarországra, aztán itthonról is bekerült a válogatottba. Mindketten remek formában futballoztak idehaza a klubjukban, és ez elég volt a meghívóhoz. Nem tagadom, hasonlóra készülök én is".
Hajnal Tamás számára a válogatott szereplés is jó indok volt a hazatéréshez - erről a Nemzeti Sportnak beszélt a Ferencvároshoz visszaigazolt középpályás. (Fotó: fradi.hu)


December 13.
"A magyar szurkolót, a magyar embert irritálja, hogy egy labdarúgó mennyit keres, hiszen egy munkás a tizedét sem kapja meg annak. Ezáltal egyfajta közutálat van a futballisták iránt. Ezt nem értem, hiszen a gyárban dolgozó targoncásnak is lett volna lehetősége az óvodában belerúgni a pöttyös labdába, és nem beleharapni. Ő beleharapott."
Urbán Flórián a Sport Klub 3 menet Havas Henrikkel c. műsorában.


December 12.
"A múltkor, amikor visszamentem, egyből kikaptunk. Másfél év után. Úgyhogy két vereségem van: egy az oroszok, egy a Magdeburg ellen."
Dárdai Pál szövetségi kapitány a délutáni sajtótájékoztatón. (Fotó: mlsz.hu)


December 11.
"Aczél elmondta, ő a klubnál nem volt jogosult önálló intézkedésre. A vádlott hozzátette, annak idején komoly szóbeszédek voltak a fogadási csalásokról, és sok edző tartott tőle, hogy ilyen meccsekhez asszisztál. Azt is hallomásból tudja, hogy felső vezetői szinten a Ligakupa-sorozatot arra találták ki, hogy a részt vevő klubok bevételeit bundázásból fedezzék."
A Bors idézi Aczél Zoltánnak a bundaper bírósági tárgyalásán tett vallomását. (Fotó: Bors idézi Bors/Vadnai Szabolcs)


December 8.
"A csapatok zöme gazdasági értelemben már csődben van, csak nem jelentik be. A magyar élvonal klubjai 12 milliárddal vannak eladósodva..."
Muszbek Mihály sportközgazdász egy Élet és Irodalomnak adott interjúban.


December 7.
"Ojo kisbolygót csinált a labdából"
Kassai-Tóth Csaba, a Sport TV kommentátora, miután Kim Ojo kihagyott egy nagy helyzetet a Diósgyőr-Újpest találkozón. (Fotó: ujpestfc.hu)


December 5.
"Azt hiszem sokan nem is tudják, hogy mennyire adottak a feltételek itt a munkához. A felkészülési lehetőségeket a Stuttgarthoz tudnám hasonlítani. Egész Romániában nincs olyan csapat, ahol ilyen lehetőségek mellett lehet felkészülni."
Cristian Dragota, az ETO erőnléti edzője így beszélt a klub honlapjának a győri körülményekről.(Fotó: eto.eu)


December 4.
"A munkamegosztás lesarkítva úgy néz ki, hogy én rombolok, Kádi épít."
Szalai Vilmos, a Diósgyőr belső védője arról, hogyan osztják meg a teendőket bekkpárjával, Kádár Tamással.

December 3.
"Amikor Robert Jarni és Szasa Glavas először találkozott a csapattal, szinte azonnal a következőt mondták nekem, látod ott azt a fiút? Na, nálunk Horvátországban így néz ki egy futballista. Ezzel a felépítéssel és mozgással felénk eurómilliókat lehet bezsebelni a játékos értékesítésekor."
Kulcsár Árpád, a PMFC-Matias pályaedzője mesélte el, Robert Jarni és Szasa Glavas reakcióját, a pécsiek kanadai fiataljáról, James Manjrekarról. (Fotó és forrás: bama.hu)


December 2.
"Ott volt elöl az a magas fekete fiú, valami Ojo, vagy hogy hívják… Ha Baróti Lajos lenne most az edző, azt mondaná neki: Fiam, maga menjen át sürgősen a kosárlabdázókhoz…"
Harsányi László, az Újpest korábbi válogatott játékosa a lilák jelenlegi támadójáról, Kim Ojóról egy Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatban.


December 1.
"Romániával ellentétben itt nincs probléma a fizetésekkel. Még el sem kezdtem igazán dolgozni, máris megérkezett a számlámra a decemberi és a januári fizetésem is, plusz kaptam egy Audi A7-est."
Vasile Miriuta, a Győri ETO új vezetőedzője egy román Digi Sportnak adott nyilatkozatba. (Fotó: MTI, Krizsán Csaba)


November 30.
"Gondoltam rá, hogy azt a geget elsütöm, hogy összeesek itt a füstben..."
Hajdú B. István, a népszerű sportriporter poénkodni is tudott bő egy hónapja történt szívinfarktusával, amikor megérkezett a Sport TV Harmadik félidő c. műsorába. Szerencsére kollégánk már jól érzi magát.


November 29.
"Itt egy 30-40 ezres stadiont nem tart semeddig megtölteni, hiszen egymilliárdan élnek Indiában. Összeáll pár utca, és megvan a telt ház."
Vadócz Krisztián az Origo.hu-nak adott hosszabb interjújában beszélt az indiai tapasztalatairól.


November 28.
"2008-ban, amikor a belga Namur igazgatója voltam, egy hihetetlen történetbe csöppentem. A Brüsszel elleni meccsünk után volt egy olyan érzésem, hogy a játékosok trükköztek a megfelelő eredményért, ezért vizsgálatba kezdtem, kérdezgettem a fiúkat, de nem kaptam válaszokat. Aztán éjszaka egy pisztollyal a számban ébredtem, és öt sötét figura arra szólított fel, hogy hagyjam el Belgiumot."
Fabio Cordella, a Budapest Honvéd sportigazgatója az olasz gianlucadimarzio.com-nak beszélt egy korábbi, meglehetősen vérfagyasztó élményéről.


November 27.
"Januárban az egyik volt csapattársammal megbeszéltük, hogy addig nem vágom le a szakállamat, amíg nem szerzek gólt az NB I-ben. Tavasszal, és eddig az ősszel sem sikerült, aztán a Pápa ellen összejött. A mérkőzés előtt megbeszéltem a masszőrrel, ha gólt szerzek, akkor kifutok hozzá, és ő levágja a szakállamat. Sokak nagy örömére ez sikerült."
A Honvédban szereplő Baráth Botond furcsa gólöröméről a rangado.hu-nak. (Fotó: honvedfc.hu)


November 26.
"Azt, hogy Pali marad-e szövetségi kapitány vagy sem, szerintem még ő maga sem tudja. Ám szerintem a személye nélkülözhetetlen. Majd meglátjuk, hogy a Hertha miként dönt, illetve Palinak lesz-e módja hazajönni. Én nem látnám akadályát, hogy a fél év alatt kétszer öt napra, a görögök és a finnek elleni Eb-selejtezőre felkészítse a válogatottat. Szerintem a legfontosabb, hogy a Hertha játsszon jól a bajnoki meccseken, erősítsék meg a mostani edzőt a posztján és akkor Pali levegőhöz juthat, s nem lenne rajta nyomás, hogy bármikor beemeljék a felnőtt együtteshez. Úgy gondolom, ebben az esetben visszatérhet."
Nyilasi Tibor nyilatkozott a Blikknek arról, mennyi esélye lehet annak, hogy Dárdai Pál továbbra is marad szövetségi kapitány. (Fotó: mlsz.hu)


November 24.
"A kapitány viccesen azt mondta az újoncoknak, reméli, nem csak a pályán háláljuk meg a bizalmát. Ha marad, egy disznótorban töltök neki kolbászt, amit együtt megehetünk."
Dibusz Dénes a Blikknek árulta el fogadalmát, amely abban az esetben valósulhat meg, ha Dárdai Pál marad a magyar szövetségi kapitány. (Fotó: fradi.hu)


November 23.
"Gyakoroltuk pénteken a tizenegyeseket, de mind a hármat kihagytam. Lengyel Feri azzal biztatott, hogy nyugodjak meg, majd a meccsen belövöm."
A pápai Csizmadia Csaba nem a legjobb előjelek után szerzett pontot érő büntető-gólt a Honvéd elleni bajnoki 94. percében.


November 22.
"Folyamatosan nézem a meccseket, nézem, hogyan dolgoznak a magyar edzők. Én tőlük is tudok tanulni, és ezt nem szégyellem."
A Videoton FC vezetőedzője, Joan Carrillo egy [origo]-nak adott interjúban.


November 21.
"Tökfőzelékkel. (...)Metallica-koncertnek."
A Budapest Honvéd klubhonlapján megjelent kérdezz-felelekben a népszerű kapus, Kemenes Szabolcs így felelt a "Milyen étellel lehet kikergetni a világból?, illetve a "Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?" felvetésekre. (Forráshonvedfc.hu)


November 19.
"A több helyzetet kialakító hazaiak megérdemelten nyertek. Elnézést kérünk az általam tisztelt szalókiaktól, hogy "nyomorékok, tuskók és köcsögök" voltunk."
A megyei I. osztályú Gyöngyöshalász elnöke, Szabó Gyula nyilatkozta mindezt az Egerszalók elleni meccset követően. Az eset érdekessége, hogy néhány nappal később az ellenfél edzője, Horváth Tamás elnézést kért a Gyöngyöshalásztól a bántó szavak miatt a heol.hu-n.


November 17.
"Inkognitóban megnéztem őt egy Újpest-meccsen, ahol azt láttam tőle, hogy helyezkedésben speciel nem hibázik. Behívtam, figyeltem egész héten, és megerősített ebben a meglátásomban. Ezek után bátran mertem őt játszatni ilyen meccsen is, amelyen remekül szállt be. Nem hozott szégyent rám és magára sem. Most berakom a kezdőbe, és meglátjuk, mire megy a lehetőséggel, lehet-e nagyobb terhet is rá rakni ilyen szinten."
Dárdai Pál az újoncként a finnek ellen debütáló Forró Gyuláról. (Nemzeti Sport)


November 14.
"Biztos, hogy győzni fog a magyar válogatott (…) Én mindig a győzelemben hiszek, győzni akarok Újpesten."
Urbán Flórián a finnek elleni meccsre és az újpesti/angyalföldi időközi választásra is megadta a tippjét, utóbbiban ő is megméretteti magát képviselőjelöltként.


November 13.
"Azért, mert elvből ne győzzenek a románok. Emellett a döntetlennel elvesznek egymástól két-két pontot."
A székelyföldi származású László Csaba a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában arra a kérdésre, szerinte miért nem jó a magyar válogatottnak, ha Románia péntek este megveri a csoportot vezető északíreket.


November 12.
"Anno borzasztóan rosszul esett volna, ha játékosként nem szidnak a ferencvárosi szurkolók. Ott valami nem lett volna rendben. (...) Legutóbb a Fradi-Pécs meccsen egy rossz szót nem kaptam, tehát előszele volt a kirúgásomnak..."
Véber György a Sport Klub Beszólás c. műsorában.


November 11.
"Ha valaki NB I-es futballista, attól még nem válogatott. Szerintem ezt Dárdai Pál is hamar fel fogja mérni, ha marad."
A korábbi szövetségi kapitány, Csank János a rangado.hu-nak nyilatkozott.


November 10.
"Nem látom benne a logikát. A feröeri csapat egészen más, mint a miénk, meg is lepett, hogy többet birtokolták a labdát a magyarok ellen, sőt hosszú időn át uralták a meccset. Úgy látom, hogy a magyar edző nagyon pozitív és magabiztos, nem véletlenül, hiszen Magyarországnak tényleg jó esélye van, hogy legyőzze Finnországot."
Így reagált az Origónak a finn szövetségi kapitány, Mixu Paatelainen arra, hogy Dárdai Pál a románok elleni meccs után, a feröeri meccs előtt azt mondta, ha Magyarország legyőzi a Feröer-szigeteket, akkor ő garantálja a finnek elleni diadalt.


November 9.
"A legjobb ütemben, Mester."
Torghelle Sándort azután cserélte le edzője, Garami József, hogy a rutinos támadó sorsdöntő gólt szerzett az MTK szombathelyi bajnokiján. A mesteredző már a szöglet előtt le akarta hozni a csatárt, de aztán megvárta, hogy a sarokrúgás is meglegyen. Bejött a húzás, Torghelle meg is dicsérte a szakembert, amikor lejött a pályáról. (MTVA, fotó: mtkhungaria.hu)


November 8.
"Pontos adatot nem tudok, de a büntetők közel felét kivédem. A Fradiban és Pápán is volt egészen hosszú góltalansági sorozatom, amikor még tizenegyesből sem tudtak betalálni nekem. Különösebb taktikám nincs, mindig az ösztöneimre hallgatok, és vannak olyan praktikáim is, amiket nem árulhatok el. Az mindenképpen segít, hogy néhány játékos már akkor elbizonytalanodik, amikor a büntető előtt rám néz a kapuban."
Szűcs Lajos beszélt az általa kivédett büntetőkről a Borsnak.


November 7.
"A West Brom felajánlotta, hogy legyek utánpótlásedző, de én még nem akartam abbahagyni a futballt, mert nagyon sokat dolgoztam azért, hogy a térdsérülésem után újra egészséges legyek. A másik pedig, hogy Magyarországon szeretném hasznosítani a tudásomat. Persze, ha egy angol klub első csapata hívna edzőnek, arra nem lehet nemet mondani."
Gera Zoltán az origo.hu-nak, illetve Juha Pálnak adott interjújában arról, milyen egyéb lehetősége lett volna a nyáron a hazatérés mellett. (Fotó: fradi.hu)


November 6.
"Falusi gyerekek voltunk a bátyámmal, Lajossal. Nem mese ez, kapálás, kaszálás közben szereztük meg a fizikumunkat. Nem voltak akkor még ilyen erősítőtermek felénk, mint napjainkban. De a padlásra vállon, lábon hordtuk fel a kukoricát, létrán."
Id. Dárdai Pál egy pmfc.hu-nak adott interjúban. (Fotó: pmfc.hu)


November 5.
"Ha a Facebookon bejelölnék mindenkit, akivel együtt futballoztam az elmúlt öt évben, lenne vagy négyszáz új ismerősöm."
Kemenes Szabolcs a Honvédnál tapasztalható állandóságról egy rangado.hu-nak adott nyilatkozatban.
(Fotó: honvedfc.hu)


November 4.
"Amikor Pali a kinevezése után felhívott, és kérdezte, vállalom-e a munkát, a kellemes meglepetéstől elejtettem a mobilomat."
Nyilasi Tibor egy Borsnak adott nyilatkozatban.


November 3.
"Szalai Ádám fejben zseni, a fizikum pedig könnyebben fejleszthető."
Dr. Petrekanits Máté, a TF Sportlabor vezetője a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában. (Fotó: mlsz.hu)


November 2.
"Tudtuk, hogy Julian Jenner erőállapota még nem megfelelő, de ő egy topjátékos, azért volt kezdő. A 32. percben le kellett cserélni, lehet, hogy túl erős volt neki a bemelegítés..."
Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr edzője a Kossuth Rádió Sportvilág című műsorában, arról, hogy Jenner miért csak bő félórát játszott az ETO ellen.


November 1.
"Ha a stábban van egy vadállat edző, akkor mellé egy higgadtabb kell, mert ha két vadállat üvöltözik, akkor az nem olyan jó. Ha a vezetőedző egy vadállat, akkor egy higgadtabb pályaedző kell mellé, úgy gondolom, Farkas József egy nagyon jó választása Attilának, ők évek óta együtt dolgoznak, eredményeket értek el. Ha pedig a vezetőedző picit alamuszibb, szépen beszél, csöndes és megkerüli a játékosokat, akkor kell egy olyan pályaedző mellé, aki azt mondja, hogy takarodjál oda, mert levágom a fejedet."
Urbán Flórián saját klasszikussá vált mondatát is idézte a SportKlub Beszólás című műsorában egy betelefonáló kérdésére, miszerint nem merült-e fel az, hogy ő legyen Pintér Attila pályaedzője a válogatottnál.


A Nap mondása rovat korábbi bejegyzései itt olvashatóak el - kattints!Hozzászólások

Moderate Urbánnál tehetségesebb játékosok kallódtak el a közegellenállás miatt.
2014, december 15 - 04:58
foster Ezt nem kellett volna Kedves Urbán Flórián! Amennyiben nem az igazi okokról beszél, ami a kilencvenes évek kezdetétől és még annál is előbbről kezdődött, inkább maradna csöndben. Nem szeretek személyes dolgokról beszélni, mert esetleg öntömjénezésnek tűnhet sok hozzászóló számára, de a volános emlékeimet megosztanám veletek. Valamikor 1991 körül a Volán SC öltöző ajtaján kopogtattam, edzésre jelentkezve. Akkor Ebedli Ferenc volt az edző, Szokolai László a pályaedző, Martos Győző az elnök. Olyan nevek fordultak meg akkor többek között a csapatban, mint Urbán Flórián, Scneider István, Kajdy György, Varga József (kacsa), Króner Péter. Az első maradandó emlékem a cooper teszt teljesítése közben volt. Urbán, aki túlsúllyal küzdött akkoriban több rétegű ruházatban teljesítette a tesztet. Ezzel semmi gond, mert meg kell szabadulni a fölösleges kilóktól. Viszont amikor én kört "vertem" a nagy ígéretre, elszakadt nála a cérna és beszólt, hogy "kicsi még egyszer elfutsz, eltöröm a lábad". Elég érdekes, mert ugyanannyi évesek vagyunk, így a "kicsizés" inkább a megfélemlítésnek szólt és annak, hogy egy BLASZ II-es játékos ronggyá veri a cooper teszten. Mellette szóljon, hogy az egymás elleni meccsen, azért akasztott egy bitang nagy gólt, ami mutatta nem rossz játékos, csak az volt a baj, hogy a haverok kizárólag egymást keresték a játékban, az "egyebeket", pedig égették! Volt iramjáték nagykapura, négy a négy ellen váltva egymást. Ebben a játékban be mertem csúszni és szereltem Scneidert, aki újfent a lábtöréssel fenyegetőzött, aztán elszúrtam a védekezést gól lett belőle és mindenki keresztbe akart lenyelni, aztán fejeltem egy gólt és senki még felém sem biccentett, persze nem igazán érdekelt, kivéve Szokolait, aki mellém állt és azt kiabálta, na most miért nem szóltok semmit sem b.sszátok meg! Egyre jobban éreztem, hogy itt másról van szó nem a játéktudásról, az akaratról, hanem arról, akiben potenciális veszélyt lát a csapat magja és alapjában véve idegen vagy és támogatás nélküli fiatal, azt minél előbb kipöckölik maguk közül. Most jönne az öntömjén elnézést, de enélkül nem teljes a kép. A kezdősebességem, a futógyorsaságom tényleg kiváló volt, az állóképességem jó, a technikám átlagos, ami megfelelt abszolút. Ezt mind egybegyúrjuk, akkor már előnyben voltam sok játékossal szemben és ez szerintem veszély volt rájuk nézve. Szerintem rajtam kívül nagyon sok srác járt így az elmúlt évtizedekben, ami nem tett jót a labdarúgásunknak. Ezt mind azért írtam le most, mert kedves Flórián Mi sem haraptuk a labdát, hanem rúgtuk, vagyis rúgni akartuk, de Ti ezt nem néztétek jó szemmel. A legnagyobb baj, hogy ezt az örökséget még mindig magában hordozza a magyar futball. Amit megfőztetek és főzitek még mindig, most edzőként egyétek is meg.
2014, december 15 - 04:49
Hátezaz Remélem találkozol valamelyik meccsen egy targoncással...
2014, december 14 - 11:12
Hátezaz urbán!

te soha nem fogsz megváltozni!
Egy szerencsétlen, szánalmas, önkritika nélküli LÚZER voltál és az is maradsz életed végéig.
Szerintem a labdarúgóktól senki nem sajnálja a pénzt
nektek és a hozzátok hasonlóknak viszont nem adnék fizetést, mert egész egyszerűen amit ti csináltatok, csináltok büntetést érdemelne, és nem javadalmazást.
s.e.g.g.f.e.j.

2014, december 14 - 11:06
x.y. Mondja az, aki serdülőként és ifistaként nem járt le edzeni, fegyelmezetlen volt, nem volt csapatjátékos... Aztán később is sokat tett érte.. Ha Ebedli nem hívja a volánba, akkor ma egy targoncás munka is elérhetetlen lenne neki.
Sajnálom, ha az Újpesti érzületű szurkolótársaimat megbántom vele, de ez az igazság és engem jobban sért egy ilyen odamondogatás, mint hogy egy ex Újpestinek feltétlenül igazat adjak..
2014, december 13 - 23:19
BRS1899 Pedig igaza van. Viszont azzal kiegészíteném ,hogy nem azért sajnálják a focistáktól a nagy lóvét mert irigyek rá az emberek hanem azért ,mert nincs mögötte produktum. Egy lufi a foci az egész világon. Máshonnan kell belerakni a pénzt amit busásan elosztanak a fiúk egymás között és mantrázzák utána a lettél volna te is focista dumát. Az általa említett targoncás meg annyit keres amennyit bőven ki is "termel" pedig nekik is igazán adhatna egy mecénás tízszer többet. Olyan ez mint amikor a Bank amelyik csődbe megy hatalmas fizetéseket meg prémiumokat fizet a vezetőinek. Mire fel?????
2014, december 14 - 11:01
szokekaola Retardált Urbán! Mi bajod a targoncásokkal? Talán az, hogy több eszük van mint neked? Te pontagyú barom. Neked sem volt közöd a futballhoz soha, max. a pöttyös labdához de csak azért, mert megsajnált az óvónéni, mivel állandóan bepisáltál és szádba nyomta a pöttyöst, hogy ne bőgjél. Akkora paraszt vagy, hogy legutóbb is az volt a születésnapi ajándékod, hogy szekérrel kivittek az aszfalt útig, mert eddig csak a disznóól kapujáig jutottál el. Az a targoncás csak azért nem lehetett futballista, mert az ilyenfajta gyökerek, mint te elvették a lehetőséget tőlük. Nézz mélyen magadba, hogy mit értél el azon kívül, hogy mindenki utál!
2014, december 13 - 22:34
kovad007 Tuskó vagy Flóri!
2014, december 13 - 21:18
BabtistaBarry flórika, sokan lehettek volna focisták közölünk is, de sokunk nem hagyta magát megtöcskölni az edzőjével. Te beleharaptál. Amugy 11 srácot összeszednék a környékről az lehet, hogy megverné a te "magyar" álom 11-edet...
2014, december 13 - 20:26
buksika12 Igaza van Urbánnak.Csak azt felejti el ha a targoncás úgy végezné a munkáját mint legtöbb játékos már régen nem lenne munkája, mert kirúgták volna, és az okozott kárt kifizettették volna vele.
2014, december 13 - 20:18
Jeszaki Urbán te tahó, az ilyen faszkalapok mint te, pinyő stb irritálják csak az átlagembert..
2014, december 13 - 19:28
majmocska Flórikám, az ilyen beszólásaiddal csak azok táborát növeled, akik azt állítják rólad, hogy szellemileg alultáplált vagy!
2014, december 13 - 17:55
husqarna "A magyar szurkolót, a magyar embert irritálja, hogy egy labdarúgó mennyit keres, hiszen egy munkás a tizedét sem kapja meg annak."

A magyar szurkolót, embert nem a focisták horror keresete irritálja Flórikám, hanem a teljesítmény amiért azt kapják.
Ha legalább évente 2 csapatunk főtáblás lenne a BL és EL sorozatokban és a válogatottunk néha kiszenvedné magát egy világversenyre, a kutya nem foglalkozna a játékosok keresetével.
Az meg ,hogy mindenkinek megadatott a lehetőség, hazugság. Ma sem a tehetség a fontos, hanem az apuka vastag pénztárcája.

2014, december 13 - 18:53
VinoBob Flórikám sokan bele tudtak rúgni, csak nem jutottak egyről a kettőre, mert nem tehetős szülők gyerekei voltak
2014, december 13 - 16:32
jobbfácán Flóri, ha viszont az a munkás a villás targoncát evőeszköznek használná, akkor minimum beletörne a foga !
2014, december 13 - 15:45
Fifo1941 Szia!
Egy korábbi témánál, ha jól emlékszem, akkor elég flegmán és modortalanul válaszoltam neked, plusz még kifiguráztam a nevedet is, úgyhogy most szeretném megragadni az alkalmat, hogy elnézést kérjek.
Nem az én stílusom, hogy bárkit is ócsároljak név és arc nélkül.
Már többször szerettem volna írni neked egy poszthoz.

Üdvözlettel!

2014, december 13 - 16:34
jobbfácán "Nyugi", szurkolóként mindketten a magyar labdarúgás részei vagyunk, azaz SÉRTHETETLENEK... - bár fontosságunkról / létezésünkről MÉG az illetékesek sem vesznek tudomást, mint ahogy a labdarúgást sem tekintik a szórakoztató műfaj részének.

Ennek hiányában vagyunk kénytelenek egymást / önmagunkat "szórakoztatni", a várt sportsikereket illetően pedig önmegtartóztatást tanúsítani.

Kritikáim ellenére, nem járok a fellegekben, sőt, már az apró sikerek kapcsán is "madarat lehetne velem fogatni"...

Most pedig a béke jobbját nyújtom Feléd ! Ég veled !

2014, december 13 - 17:27
jobbfácán És talán nem leszek kegyeletsértő, ha a labdarúgásunk állapotát látva, Ti pedig mintha a fűbe haraptatok volna...
2014, december 13 - 16:11
LowCostCowLost Hehe, ez vicces.
2014, december 13 - 16:01
VinoBob akkor nem meglepő, hogy kiestünk a SZTK ellen
2014, december 11 - 23:48
tornadojoe Ojo-golyó is inkább a futballban képezné magát, mint verbális támadásokban.
2014, december 8 - 09:03
Oggi Ojot látva kiderült számomra, hogy nem csak a Fradinál vannak "szakértők", ha igazolásokról van szó!
2014, december 8 - 07:46
husqarna No ha Győrben ennyire kolbászból van a kerítés, akkor jó lenne eredményeket is látni. Csodálkozást befejezni, dolgozni, eredményeket felmutatni! :))
2014, december 5 - 20:34
Oggi Magyarországon jobbak a feltételek, a balkáni bunkóknál meg jobbak a játékosok! :D
2014, december 5 - 21:02
husqarna Az sem biztos, hogy jobbak!;-)
Csak a hozzáállásuk teljesen más! Ők onnan ki akarnak törni, míg itthon a 0 teljesítmény mellett is Csekonics báróként élnek. :))
2014, december 5 - 21:58
2014, december 4 - 09:00
MadSuarezBites Laci mindig kap valamit, régebben " Kápom lábdá, rúgom gól"
2014, december 2 - 07:56
utolsomohikan MiriutaLaci azért itt is vannak gondok a fizetésekkel... rengetegen vannak akik utólag sem kapják meg, nemhogy előre. Viszont az audi7-es az mindenkinek jár. csak többnyire nem jut...
2014, december 1 - 19:59
marad0na Velős megfogalmazás. Grat.
2014, december 2 - 09:46
Csíkvári A románok csak akkor bocsátottak volna meg Vasilenak, ha visszautasítja az A7-est és kér helyette egy Daciát.
2014, december 1 - 17:39

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel