Miriuta furcsa neveket talált ki magának Győrben

Feltöltve: 2015, január 27 - 16:02 Frissítve: 2015, január 27 - 16:01

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

Olvastál, hallottál valami jót és megosztanád a többiekkel is? Küldd el nekünk ide kattintva!

Január 27.
"Miriuta Vasile azt kérte tőlünk, hogy Coachnak vagy Misternek nevezzük."
Lipták Zoltán, a Győri ETO játékosa a "házirend" egyik pontjáról a Nemzeti Sport hasábjain. (Fotó: MTI, Krizsán Csaba)


Január 26.
"Megtanultam már pár szót lengyelül, de nem mondanám el őket a TV-ben..."
A Ferencvárostól a Lech Poznanhoz igazoló Holman Dávid nevetve számolt be eddig megszerzett lengyel-tudásáról (onet.pl)


Január 24.
"Egy idő után egy héten egy hasmenés az teljesen normális."
Hajdu Attila a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában Elek Ákos kapcsán arról, mit mesélt neki Telek András saját tapasztalataira alapozva a kínai állapotokról.


Január 23.
"Volt Dortmundban egy gép, ami labdákat lő rád. Megválasztod az erősséget, lehet normális, erős és nagyon erős, de érkezhet a labda alacsonyan, félmagasan és magasan is, szinte bárhogyan. Csak arra van időd, hogy egyszer, maximum kétszer hozzáérj a labdához, így fejleszti a technikádat. Minden nap ezzel a géppel gyakoroltam, több mint két éven át. Amikor Dortmundba kerültem, nem volt túl jó a labdakezelésem, de Jürggen Klopp és a stáb sokat dolgozott velem ezen"
Bajner Bálint, az immáron az angol harmadosztályú Notts County-ban futballozó magyar támadó mesélt egy érdekes sztorit dortmundi időszakáról a Nottingham Post-nak.


Január 22.
"Nem Szíjjártó Péterrel, hanem Barack Obamával állunk tárgyalásban"
A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway cáfolt a Bors megkeresésére, ekként jelezve, esze ágában sincs távozni Kispestről, bár a lap úgy tudja, hogy Szíjjártó Péter külügyminiszter a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapata után újabb egyesületnél szeretné kiteljesíteni sportszeretét, méghozzá a kedvenc klubjánál. (Fotó: Sas Gábor)


Január 20.
"Aki ismer, tudja, hogy profi mentalitású játékos vagyok. A fiatalok problémája éppen ez: amikor felkerülnek a nagyokhoz, nem tudják kezelni a sikert, de a kudarcot sem. Éppen ezen szeretnék segíteni a pályafutásom után mint sportpszichológus. Ez az a szakma, amely itthon még gyerekcipőben jár."
Szántai Levente, az NB II-es Szeged kapusa egy delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatban. (Fotó: delmagyar.hu)


Január 19.
"Mikor visszatértem Törökországból a Vidinél közölték velem, hogy nem számítanak rám és keressek magamnak csapatot. Sisa Tibor hívott fel azzal, hogy szüksége lenne egy belső védőre és el tudnám-e játszani azt a posztot? Azt válaszoltam hogy nagyon szívesen szerződnék Diósgyőrbe de azon a poszton nagyon idegenül mozgok, így nemet mondtam neki! Egy hét múlva felhívott, hogy középpályára is szüksége lenne rám, ekkor már egyből igent mondtam neki és hosszú huzavona után végül sikerült a DVTK-hoz szerződnöm!"
Elek Ákos nem mindennapi körülmények között lett a Diósgyőr játékosa 2012-ben. (amigeleken.hu, fotó: dvtk.eu)


Január 18.
"Nagyon vigyázunk rá a válogatottban, igyekszünk gondoskodni róla, hogy a lehető legkevesebb stresszel kelljen megbirkóznia. Igazán klassz embert, nagyszerű személyiséget ismertem meg benne, ezúton is gratulálok a kerek szülinapjához. Bízom benne, hogy ősszel, a selejtező sorozat végén egy extra ajándékot is átadhatunk majd neki a válogatottal közösen."
Dárdai Pál szövetségi kapitány az mlsz.hu-n köszöntötte a ma 60 éves Nyilasi Tibort. (Fotó: mlsz.hu)


Január 17.
"Volt olyan játékosom, hangsúlyozom, a műszer pontosan kimutatta, aki a mérkőzés folyamán három, azaz három sprintet nyomott le, futott nagyjából harminchat métert gyors tempóban. Aztán olyan is akadt, akivel kapcsolatban az egyik segítőm ezt kérdezte: "Te, játszik az a gyerek egyáltalán...?" És mutatta, hogy harminc perc elteltével is hatvanas a pulzusa a fiúnak."
Lipcsei Péter, az FTC U21-es csapatának edzője egy MTK elleni csata tapasztalatairól a Nemzeti Sportnak.


Január 16.
"A hazai pálya hiánya, a bajnokság korai kezdése és a szeptemberben induló szüret alaposan rányomta a bélyegét a szereplésre. A keretben bővelkednek a szőlészeti és borászati ágazatban dolgozó játékosok, akik nagyon kevés edzésen tudtak részt venni. Ebből adódóan jó pár meccsen fontos pontokat hullajtottunk."
Horváth Tamás, a megye I-es egerszalókiak edzője. (Forrás: heol.hu)


Január 15.
"Nagypapám 1997-ben halt meg, ezért választottam a 97-es mezszámot. Ő szerettette meg velem a focit. Fradi-szurkoló volt, és kiskoromban megígértem neki, hogy akármilyen áron is, de egyszer ott fogok játszani."
Varga Roland, az FTC új szerzeménye a Fradi Médiának adott bemutatkozó nyilatkozatban. (Fotó: fradi.hu)


Január 14.
"Bevallom, hogy nem. Itt, Németországban nagyon magas szinten tudok focizni. Nagyon sok mindent el tudok érni, nemcsak klubszinten, hanem a válogatottban is. Sajnos Magyarországon minderre nemigen lenne lehetőségem. Amúgy is itt figyeltek fel rám annak idején, itt kezdődött a pályafutásom. Ráadásul semmilyen kapcsolatom nincs a magyar női futballal. "
A német szurkolók által az év német játékosának választott magyar származású Marozsán Dzsenifer nyilatkozott a Magyar Hírlapnak arról, megfordult-e a fejében az, hogy magyar válogatott legyen.


Január 13.
"Februárban már 37 éves leszek, de a testem egy 25 évesé is lehetne akár..."
Kovács Péter, a norvég Stromsgodset magyar támadója a Dagbladet c. lapnak nyilatkozott kirobbanó formájáról, és arról, hogy még szeretné elérni a helyi bajnokságban a 100 gólt, ehhez még 25-ször kellene a kapuba találnia. (Fotó: Instagram)


Január 11.
"Kéthetente járok igazításra a fodrászomhoz, reggelente pár perc alatt belövöm, ez „rutinmunka”. Állítólag sokan már úgy mennek fodrászhoz, hogy viszik a képemet magukkal, és olyan hajat akarnak. Megjegyezném, hogy Brad Pittnek a legújabb filmjében, a „Haragban” is ilyen a sérója, így aztán divatjamúltnak semmiképp sem nevezném."
Simon Krisztián, az Újpest válogatott játékosa a Presztízs Sport magazinban beszélt a sajátos hajviseletéről. (Fotó: ujpestfc.hu)


Január 10.
"Kíváncsian vártam, hogy milyen lesz az indiai bajnokságban pályára lépni, hiszen ez volt az első olyan alkalom, hogy nem európai csapatban szerepeltem. Az egész olyan volt, mint a Forma-1-es száguldó cirkusz. A nagy távolság miatt sokat utaztunk, rengeteg időt töltöttünk a szállodákban. A mérkőzések hangulatai varázslatosak voltak. Az indiai nép nyitott volt a futballra, több tízezer ember előtt játszottuk a meccseket."
Vadócz Krisztián indiai élményeiről beszélt a Blikknek – a magyar válogatott középpályás néhány hétig a Pune City csapatát erősítette, de januártól visszatér valamelyik európai bajnokságba.


Január 9.
"Ha simulékonyabb vagyok, ha nincs ekkora pofám, ha nem állok ki újra és újra az igazamért, igazunkért, most lehet, hogy nem itt tartanék. Bizonyára sokkal több pénzem lenne, de akkor lehet, hogy szembeköpném magam, amikor a tükörbe nézek."
Rajczi Péter, a bajban lévő Kaposvár rutinos támadója arra a felvetésre, hogy itt kellene-e tartania, ahol tart. (Nemzeti Sport, fotó: sonline.hu)


Január 7.
"Dárdai Pál ambiciózus, de az MLSZ részéről a többi edzővel szemben igenis pimaszság volt a kapitányi kinevezése. Mai na­pig Mezey Györgyöt tartom a legfelkészültebb magyar edzőnek. Három évig őt kellett volna megbízni a válogatott irányításával. Mellette három-négy fiatal edző dolgozhatott volna, akik később szintén vezethették volna a válogatottat."
Hevesi Tamás, a REAC korábbi edzője borsonline.hu-n beszélt arról, mi lett volna szerinte az ideális megoldás a válogatottnál.


Január 4.
"Igaz, elvették az epres vodkát, de rendesek voltak, mert megígérték, hazafelé visszaadják. Már csak azon kellett törnöm a fejem, mivel koccintunk éjfélkor. Végül egy taxisofőr szerzett nekünk pezsgőt, ám figyelmeztetett, kizárólag a szállodai szobában igyuk meg. Állítólag, ha valakit rajtakapnak, fél évre is bebörtönözhetik."
Kabát Péter, az Újpest támadója a borsonline.hu-n beszélt arról, milyen megpróbáltatások érték őt Katarban.


Január 2.
"Nézze, a Fradi elleni utolsó idei bajnokinkon negyedóra után kiment a tábor a stadionból, tiltakozva a szurkolói regisztráció ellen. Biztosra veszem, ha maradnak és végig buzdítanak, legyőzzük a Ferencvárost."
Juhász Roland, a Videoton FC védője nyilatkozott a Magyar Hírlapnak, a szurkolói kártya bevezetése kapcsán.


December 30.
"Egy játékvezetőnek a hibái sosem felejtődnek el teljesen, legjobb esetben csak elhalványulnak. Azonban az őszi szezonban rangos feladatokat kaptunk az UEFA-tól, mi vezethettük a Real Madrid-Liverpool és az Arsenal-Dortmund meccset is, és ez azt mutatja, hogy töretlenül bíznak bennünk. A londoni mérkőzés volt a harmincadik meccsem a Bajnokok Ligájában, ami bizonyítja azt, hogy joggal tartozom immár nyolcadik éve az európai elit játékvezetők közé."
Kassai Viktor, a legelismertebb aktív magyar játékvezető nyilatkozott a Magyar Hírlapnak.

December 27.
"Bevallom, amikor Dárdai Palit kinevezték, kicsit szkeptikus voltam, pedig tudtam, hogy Pali Németországban él, dolgozik, tehát fel van vértezve az ott élők előnyös tulajdonságaival is. Örülök a sikereinknek, és remélem, tavasszal folytatjuk, mert a magyar futballnak létfontosságú, hogy 2016-ban ott legyen a franciaországi Eb-n."
László Csaba, az MTK kötelékeiben dolgozó szakember vallott első érzéseiről Dárdai Pál kinevezése kapcsán a Magyar Hírlapnak. (Fotó: mlsz.hu)

December 25.

"Nekem az elnevezés először nem tetszett, mert a római arénákra emlékeztet, ahol megölték a keresztényeket. Azóta azonban meggyőztek arról, hogy manapság sok stadiont és sportcsarnokot hívnak ismét így, ezért belenyugodtam az elnevezésbe. Az persze nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen különleges, egyedülálló építészeti megoldásokkal készült stadiont a férjemről neveznek el."
Puskás Ferenc özvegye, a Blikk számára adott karácsonyi nyilatkozatában osztotta meg őszintén gondolatait a Pancho Arénáról. (Fotó: MTI/Beliczay László)

December 24.
"Nem nagyon tudok semmit. Az interneten kutakodtam csak, de csak akkor fogok szembesülni a valósággal, amikor kimegyek és a saját szememmel látom a dolgokat. Még soha nem jártam ott, a körülményeket, a társakat, a futball színvonalát csak akkor fogom ismerni, amikor már ott leszek, ott edzek és játszok meccseket. Addig nem is szeretnék semmiféle rosszat vagy jót mondani az ottani fociról."
A korábban Sopronban, a DVSC-ben, a Videotonban, Nyíregyházán, valamint Pécsett is futballozó Demjén Gábor a bangladesi Abahani Limited együttesébe szerződött, de még fogalma sincs arról, mi vár rá Ázsiában. (rangado.hu)


December 23.
"Csak virgácsot kaptam a Mikulástól."

George F. Hemingway a Sport Plusz hasábjain arra a kérdésre, milyen ajándékot kapott a Honvédtól a bajnoki szereplés képében. (Fotó: honvedfc.hu)


December 22.
"Nem titkolom, amikor kinevezték szövetségi kapitánynak, féltettem. Nem attól, hogy sikertelen lesz, hanem a közegtől. Mert gusztustalan, amit itt-ott tapasztalok, sok az irigy ember… Ha nem is mutatja kifelé, érzelmekkel teli ember. Ma már talán azok is elismerik a tudását, akik eleinte ellene voltak."
Id. Dárdai Pál egy Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában.


December 21.
"Nehéz volt elfogadtatni, hogy szükség van a változásokra, de most már látják az edzők a törekvéseinket, sok a pozitív visszajelzés, a legtöbben örülnek a változásoknak."
Szalai László, a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőképző központjának vezetője tekintett vissza a 2014-es évre és annak változásaira a hazai trénerek képzésében. (Fotó és forrás: mlsz.hu)


December 20.
"Hárommilliárd forintból fel lehetne húzni egy bobpályát, ebből kettőt állának a németek, így csak egymilliárd forintot kellene rászánni. Ha azt nézzük, hogy tízmilliárdokért épülnek stadionok, akkor az az egymilliárd nem olyan sok, és biztos vagyok abban, hogy rengeteg fiatal kezdene el szánkózni vagy bobozni."
Pulai Imre, olimpiai bajnok egy interjúban. (origo.hu)


December 19.
Dárdai hiteles, tőle most elfogadnak mindent, ami tipikus magyaros mentalitás, tegyük hozzá. Ugyanakkor ő valóban alkalmas a feladatra. Jó genetikájú szakember, hiszen az édesapja is futballista volt. Határozott fickó.
Csank János, korábbi szövetségi kapitány beszélt a jelenlegi kapitányról, Dárdai Pálról.


December 18.
"Amikor megnyertük a bajnokságot, úgy volt, hogy Spanyolországba szerződök. Elvitt volna mondjuk a Betis, játszottam volna ott két évet, aztán jöhetett volna a Valencia. Ott is pár év, aztán 35 évesen visszajöttem volna a Fradihoz, nyertünk volna egy bajnokságot és abbahagytam volna."
Lisztes Krisztián a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában arról, hogy hogyan alakulhatott volna a pályafutása, ha nem sérül meg súlyosan Németországban. (Fotó: kovesdisport.hu)


December 17.
"Ha megnézzük a mérkőzéseinket, kijelenthetjük, hogy amióta Csábi József a vezetőedzőnk, a Videoton ellenit kivéve nem tudunk olyan mérkőzést mondani, ahol ne lett volna egy rakat helyzetünk. Amennyi lehetőségünk volt az utolsó négy-öt meccsen, abból bajnokságot lehet nyerni. A legrosszabb az lenne, ha el sem jutnánk a kapuig, de ez nem így van, csak az a plusz, az a kis szerencsefaktor most hiányzott."
Kemenes Szabolcs értékelte a Honvéd elmúlt félévét a honvedfc.hu-n. (Fotó: honvedfc.hu)


December 14.
"Gera Zoltán és Juhász Roland is hosszú évek után tért vissza Magyarországra, aztán itthonról is bekerült a válogatottba. Mindketten remek formában futballoztak idehaza a klubjukban, és ez elég volt a meghívóhoz. Nem tagadom, hasonlóra készülök én is".
Hajnal Tamás számára a válogatott szereplés is jó indok volt a hazatéréshez - erről a Nemzeti Sportnak beszélt a Ferencvároshoz visszaigazolt középpályás. (Fotó: fradi.hu)


December 13.
"A magyar szurkolót, a magyar embert irritálja, hogy egy labdarúgó mennyit keres, hiszen egy munkás a tizedét sem kapja meg annak. Ezáltal egyfajta közutálat van a futballisták iránt. Ezt nem értem, hiszen a gyárban dolgozó targoncásnak is lett volna lehetősége az óvodában belerúgni a pöttyös labdába, és nem beleharapni. Ő beleharapott."
Urbán Flórián a Sport Klub 3 menet Havas Henrikkel c. műsorában.


December 12.
"A múltkor, amikor visszamentem, egyből kikaptunk. Másfél év után. Úgyhogy két vereségem van: egy az oroszok, egy a Magdeburg ellen."
Dárdai Pál szövetségi kapitány a délutáni sajtótájékoztatón. (Fotó: mlsz.hu)


December 11.
"Aczél elmondta, ő a klubnál nem volt jogosult önálló intézkedésre. A vádlott hozzátette, annak idején komoly szóbeszédek voltak a fogadási csalásokról, és sok edző tartott tőle, hogy ilyen meccsekhez asszisztál. Azt is hallomásból tudja, hogy felső vezetői szinten a Ligakupa-sorozatot arra találták ki, hogy a részt vevő klubok bevételeit bundázásból fedezzék."
A Bors idézi Aczél Zoltánnak a bundaper bírósági tárgyalásán tett vallomását. (Fotó: Bors idézi Bors/Vadnai Szabolcs)


December 8.
"A csapatok zöme gazdasági értelemben már csődben van, csak nem jelentik be. A magyar élvonal klubjai 12 milliárddal vannak eladósodva..."
Muszbek Mihály sportközgazdász egy Élet és Irodalomnak adott interjúban.


December 7.
"Ojo kisbolygót csinált a labdából"
Kassai-Tóth Csaba, a Sport TV kommentátora, miután Kim Ojo kihagyott egy nagy helyzetet a Diósgyőr-Újpest találkozón. (Fotó: ujpestfc.hu)


December 5.
"Azt hiszem sokan nem is tudják, hogy mennyire adottak a feltételek itt a munkához. A felkészülési lehetőségeket a Stuttgarthoz tudnám hasonlítani. Egész Romániában nincs olyan csapat, ahol ilyen lehetőségek mellett lehet felkészülni."
Cristian Dragota, az ETO erőnléti edzője így beszélt a klub honlapjának a győri körülményekről.(Fotó: eto.eu)


December 4.
"A munkamegosztás lesarkítva úgy néz ki, hogy én rombolok, Kádi épít."
Szalai Vilmos, a Diósgyőr belső védője arról, hogyan osztják meg a teendőket bekkpárjával, Kádár Tamással.

December 3.
"Amikor Robert Jarni és Szasa Glavas először találkozott a csapattal, szinte azonnal a következőt mondták nekem, látod ott azt a fiút? Na, nálunk Horvátországban így néz ki egy futballista. Ezzel a felépítéssel és mozgással felénk eurómilliókat lehet bezsebelni a játékos értékesítésekor."
Kulcsár Árpád, a PMFC-Matias pályaedzője mesélte el, Robert Jarni és Szasa Glavas reakcióját, a pécsiek kanadai fiataljáról, James Manjrekarról. (Fotó és forrás: bama.hu)


December 2.
"Ott volt elöl az a magas fekete fiú, valami Ojo, vagy hogy hívják… Ha Baróti Lajos lenne most az edző, azt mondaná neki: Fiam, maga menjen át sürgősen a kosárlabdázókhoz…"
Harsányi László, az Újpest korábbi válogatott játékosa a lilák jelenlegi támadójáról, Kim Ojóról egy Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatban.


December 1.
"Romániával ellentétben itt nincs probléma a fizetésekkel. Még el sem kezdtem igazán dolgozni, máris megérkezett a számlámra a decemberi és a januári fizetésem is, plusz kaptam egy Audi A7-est."
Vasile Miriuta, a Győri ETO új vezetőedzője egy román Digi Sportnak adott nyilatkozatba. (Fotó: MTI, Krizsán Csaba)


November 30.
"Gondoltam rá, hogy azt a geget elsütöm, hogy összeesek itt a füstben..."
Hajdú B. István, a népszerű sportriporter poénkodni is tudott bő egy hónapja történt szívinfarktusával, amikor megérkezett a Sport TV Harmadik félidő c. műsorába. Szerencsére kollégánk már jól érzi magát.


November 29.
"Itt egy 30-40 ezres stadiont nem tart semeddig megtölteni, hiszen egymilliárdan élnek Indiában. Összeáll pár utca, és megvan a telt ház."
Vadócz Krisztián az Origo.hu-nak adott hosszabb interjújában beszélt az indiai tapasztalatairól.


November 28.
"2008-ban, amikor a belga Namur igazgatója voltam, egy hihetetlen történetbe csöppentem. A Brüsszel elleni meccsünk után volt egy olyan érzésem, hogy a játékosok trükköztek a megfelelő eredményért, ezért vizsgálatba kezdtem, kérdezgettem a fiúkat, de nem kaptam válaszokat. Aztán éjszaka egy pisztollyal a számban ébredtem, és öt sötét figura arra szólított fel, hogy hagyjam el Belgiumot."
Fabio Cordella, a Budapest Honvéd sportigazgatója az olasz gianlucadimarzio.com-nak beszélt egy korábbi, meglehetősen vérfagyasztó élményéről.


November 27.
"Januárban az egyik volt csapattársammal megbeszéltük, hogy addig nem vágom le a szakállamat, amíg nem szerzek gólt az NB I-ben. Tavasszal, és eddig az ősszel sem sikerült, aztán a Pápa ellen összejött. A mérkőzés előtt megbeszéltem a masszőrrel, ha gólt szerzek, akkor kifutok hozzá, és ő levágja a szakállamat. Sokak nagy örömére ez sikerült."
A Honvédban szereplő Baráth Botond furcsa gólöröméről a rangado.hu-nak. (Fotó: honvedfc.hu)


November 26.
"Azt, hogy Pali marad-e szövetségi kapitány vagy sem, szerintem még ő maga sem tudja. Ám szerintem a személye nélkülözhetetlen. Majd meglátjuk, hogy a Hertha miként dönt, illetve Palinak lesz-e módja hazajönni. Én nem látnám akadályát, hogy a fél év alatt kétszer öt napra, a görögök és a finnek elleni Eb-selejtezőre felkészítse a válogatottat. Szerintem a legfontosabb, hogy a Hertha játsszon jól a bajnoki meccseken, erősítsék meg a mostani edzőt a posztján és akkor Pali levegőhöz juthat, s nem lenne rajta nyomás, hogy bármikor beemeljék a felnőtt együtteshez. Úgy gondolom, ebben az esetben visszatérhet."
Nyilasi Tibor nyilatkozott a Blikknek arról, mennyi esélye lehet annak, hogy Dárdai Pál továbbra is marad szövetségi kapitány. (Fotó: mlsz.hu)


November 24.
"A kapitány viccesen azt mondta az újoncoknak, reméli, nem csak a pályán háláljuk meg a bizalmát. Ha marad, egy disznótorban töltök neki kolbászt, amit együtt megehetünk."
Dibusz Dénes a Blikknek árulta el fogadalmát, amely abban az esetben valósulhat meg, ha Dárdai Pál marad a magyar szövetségi kapitány. (Fotó: fradi.hu)


November 23.
"Gyakoroltuk pénteken a tizenegyeseket, de mind a hármat kihagytam. Lengyel Feri azzal biztatott, hogy nyugodjak meg, majd a meccsen belövöm."
A pápai Csizmadia Csaba nem a legjobb előjelek után szerzett pontot érő büntető-gólt a Honvéd elleni bajnoki 94. percében.


November 22.
"Folyamatosan nézem a meccseket, nézem, hogyan dolgoznak a magyar edzők. Én tőlük is tudok tanulni, és ezt nem szégyellem."
A Videoton FC vezetőedzője, Joan Carrillo egy [origo]-nak adott interjúban.


November 21.
"Tökfőzelékkel. (...)Metallica-koncertnek."
A Budapest Honvéd klubhonlapján megjelent kérdezz-felelekben a népszerű kapus, Kemenes Szabolcs így felelt a "Milyen étellel lehet kikergetni a világból?, illetve a "Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?" felvetésekre. (Forráshonvedfc.hu)


November 19.
"A több helyzetet kialakító hazaiak megérdemelten nyertek. Elnézést kérünk az általam tisztelt szalókiaktól, hogy "nyomorékok, tuskók és köcsögök" voltunk."
A megyei I. osztályú Gyöngyöshalász elnöke, Szabó Gyula nyilatkozta mindezt az Egerszalók elleni meccset követően. Az eset érdekessége, hogy néhány nappal később az ellenfél edzője, Horváth Tamás elnézést kért a Gyöngyöshalásztól a bántó szavak miatt a heol.hu-n.


A Nap mondása rovat korábbi bejegyzései itt olvashatóak el - kattints!Hozzászólások

steve83 Ez érdekes, mert a 'Mister ' vezetéknév nélkül sértő megszólításnak minősűl angol nyelvterületeken.
2015, január 27 - 16:36
szigonyka Három-négy forduló és eldől mekkora mester ez a Mister....
2015, január 27 - 22:11
Diablo Ha nem lenne internet meg youtube, a kutya sem tudná kicsoda Bajner Bálint.
Nem értem mi francért kell futtatni, és ennyit foglalkozni vele!
Szándékosan rájátszik már a srác, örül hogy ennyit szerepelhet- érdemtelenül a médiában! Szerintem ha abbahagyja a futballt, egy milliókat kereső celebmajom lesz belőle... Reklámozzátok csak tovább, megérdemlitek ezt a figurát!
2015, január 23 - 13:55
ÚJPEST1885 Bajner úrnak sokat lőtt az a gép a fejére , mert ott nagyon komoly problémák vannak .
2015, január 23 - 13:29
mogyoros75 Esküszöm, hogy ez a Bajner egész pályafutása alatt abból a két évből fog megélni, amit a Durtmund tarcsiban töltött. Semmi másról nem tud beszélni, pedig egy középszerűnél is középszerűbb játékos. Szégyen, hogy ilyen angliában játszhat és havi milliókat kereshet.
2015, január 23 - 10:16
zerozeronine Nem érdekel
2015, január 23 - 11:58
Fifo1941 Legalább az Ipswich (IpsVICC) és a Notts County (NoccKánti) fb oldalainak látogatottsága hihetetlen mértékben megugrott, köszönhetően a trollfocinak és hű követőinek/mindennapi olvasóinak.
Mert... No Bajner, no party! :-)
Mondjuk, jelen pillanatban nem lehet látogatni a Notts fb oldalát :D (Vajon miért..?! :D )

Egyébként tényleg szánalmas a srác, ha kisebb lenne az arca, többre is vihetné. Lassan Bajzát irigykedni fog rá, mármint a klubváltásai miatt... :-)))

2015, január 23 - 10:24
nobady Nyilasi 60. "Tegnap" még bólints Tibi-t kiabáltam szögleteknél....
2015, január 18 - 15:50
Hátezaz B@szod Simon Krisztián inkább focizzá, a Pitt fiú 45 ös témájú 2. világháborús frizuráját pedig nevezheted trendinek, de inkább focizzá mer ahhoz kéne értened...
2015, január 18 - 15:39
Replay Kedves cikkíró... az extra ajándék alatt Pali azt érti, hogy reméli kijutunk. Előbb megértés, aztán címadás, ejnye. :)
2015, január 18 - 15:33
Zsupszi59 Nyilasi 60! Még sok boldog születésnapot kívánok neki! Az oldalnak ez csak Dárdai miatt jutott eszébe? Szép magyar focioldal.
2015, január 18 - 13:12
fikakiraly Lipi tese votal eggy futo bajjnok
2015, január 17 - 21:55
gabelogan Lipcsei se ismeri azt a mondást, hogy "izzadjon a labda"
2015, január 18 - 13:48
Lila1975 Nem nagy kedvencem a Fradi, de az imént elolvastam Kubatov nyilatkozatát is az utánpótlásról.... Most akkor mi a f@sz van?????
2015, január 17 - 21:47
leslie72 Ha Lipcsei Peti nem tudja motiválni őket és azt mondja hogy a hétvégén tele a gatyájuk akkor tartson nekik olyan edzést hogy harapjanak a hétvégén akinek meg nem tetszik el kell hajtani a ****,ennyi.
2015, január 17 - 21:23
Fradifan95 Most komolyan a hajáról kérdezik? Úristen ge*ci hova süllyedünk még.. amellett, hogy nemzetközi téren egy forintot nem ért, mert a finnek ellen is már az 50. perc környékén azt mondta egyik haver, hogy nem érti mi a fa*szért ez játszik míg Lovrencsics a padon ül, SK-nak meg normális labdaérintése nem volt.. és láss csodát igaza lett, hiszen amint helyet cseréltek Lovrencsiccsel pár percre rá Gergő gólpasszt adott amivel nyertünk.. most mindezt csak azért írtam le, mert nagyon sokan a védelmük alá veszik az ilyeneket, hogy hát miért mondják rájuk sokan hogy csak a séró meg stb.. hát pont ezért.. tudás a béka segge alatt, de a haj a fontos.. és ahogy látom most már nagyon fontos interjú kérdés is lett.. kicsit több időt kéne fordítani a focira, és kevesebbet a fodrászra..
2015, január 16 - 17:28
mogyoros75 Baszki, mégis ő játszik az újpestben és a válogatottban nem te. Bezzeg ha egy zöld beszélne a hajáró te is kussban lennél.
2015, január 23 - 10:20
fraddiolé007 Micsoda gusztustalan fé.reg ez a varga robland! Ippen közibünk valo! Mán a nagy aplya is tiszteségtelen vót mer fraddi druker oszt még büszke is rá a kis taho! :(
Mindhal állig csakafraddi!
2015, január 16 - 01:43
Old Death Kovács Péter már nem MAGYAR! ENNYI!
2015, január 14 - 09:24
tornadojoe Vagy talán sosem volt? :)
2015, január 14 - 10:23
tali78 Kovács Péter a nagy magyar!!! HAHAHA!!! :D
2015, január 14 - 00:52
Újpest_Eger_2-5... Ilyen partvis frizurája sosem volt Brad Piitnek!!! :P
Már a válogatottba kerülése idején reménykedtem, hogy a feje tetejéről azt a 10 cm-es sörényt lejjebb túrják, akkor kevésbé lenne SK-nak ilyen lóf eje...
2015, január 11 - 17:30
tornadojoe Hahaha
2015, január 11 - 17:26
Roland Snow Simonka a Fury a 2, vh idején játszódik:) ez alapján lehetne divatjamúlt a madárfészked

magyar focisték képét a fodrászhoz viszik a gyerekek, külföldiekét meg kiteszik a falra, beragasztják a focialbumba.

2015, január 11 - 16:14
ÚJPEST1885 Te képedet hova ragasztják papi?
2015, január 11 - 16:41
Gibrill Ez a Vadócz gyerek is,egy csöppet túlértékeli magát.
Modhatni ez már nem az az egézséges önbizalom.
De volt e több ebben a történetben?
És még míndig építi a karriert:)
2015, január 11 - 11:48
Aboriginal Kedves Rajczi Péter!
Magyarországon akkor leszel elismert és akkor keresel sok pénzt, ha úgy viselkedsz, ahogyan a magyar válogatott vezérjátékosai és stáb oszlopai.
Bár akkor már a tükörbe már nem fogsz tudni belenézni.
2015, január 9 - 12:33
lilacsicsó Rajczi véleményével tökéletesen egyetértek. Amennyiben a neki kiosztott sárga lapok mind (nagy többség) jogosak voltak akkor Torghelle S.-t már többször helyben fel kellett volna koncolni! Ugyanez vonatkozik az UTE pénzbüntetéseire. Nem a grállovagok gyülekezete, de nem hiszem, hogy rosszabbak mint az összes többi.

Jó lenne ha az MLSZ időnként a saját tevékenységét is vizsgálná!

2015, január 9 - 12:09
Aboriginal Mai na-pig Mezey Györgyöt tartom a legfelkészültebb magyar edzőnek. Három évig őt kellett volna megbízni a válogatott irányításával. Mellette három-négy fiatal edző dolgozhatott volna, akik később szintén vezethették volna a válogatottat." -idézet a cikkből.
Egyetértek Hevesi Tamással.
Sajnos Dr. Mezey Györgynek annyi az esélye a szövetségi kapitányi tisztre, mint Lothar Matheusnak, Paolo Sousának vagy Bölöni Lacinak.
Az előbbi szakemberek képesek arra, hogy gyökeres változást hozzanak a magyar futballban és elinduljunk felfelé.
A magyar szurkolók és a magyar emberek ezek mögé a szakemberek mögé szívesen beállnának.
A magyar labdarúgás országos, megyei és városi vezetése azonban nem akar gyökeres változást a szégyenletes és a történelmi méretű vereségek ellenére sem.
Évtizedek óta jól élnek a magyar futballból és eredménytelenek.
Meddig tehetik meg, hogy milliárdokat osztanak el maguk közt és a klub valamint a válogatott futballunk meg egyre mélyebbre süllyed?
Össze kell fogni, meg kell szervezni és folyamatosan tüntetni kell ellenük!
Követeljük, hogy történjen meg a rendszerváltás a magyar futball vezetésében!
2015, január 9 - 10:34
Lila1975 Bocs, de Mezey és Mattheus voltak szövetségi kapitányok... Mi változott? Esetleg lemaradtam valamiről?
2015, január 9 - 22:25

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel