Légykötész lett a Fradi korábbi edzője

Feltöltve: 2014, április 24 - 16:18 Frissítve: 2014, április 24 - 18:53

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

Olvastál, hallottál valami jót és megosztanád a többiekkel is? Küldd el nekünk ide kattintva!

Április 24.
"Az új szerelem a legyezőhorgászat, van is Pécsett egy klubunk, a Baranyai Légykötészeti Tagozat, heten vagyunk tagok."
Nagy Tamás, az NB III-as Komló jelenlegi edzője a bama.hu-nak beszélt legújabb hobbijáról.


Április 21.
"Tisztelem és szeretem a Rudit…"
Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr mestere a Sport TV kamerái előtt, miután Molnár Mátyás közölte vele, hogy a Harmadik Félidő stúdiójában Rudolf Gergely lesz az egyik vendég.
"Szerintem a Túró Rudira gondolt..." – hangzott a támadó válasza.


Április 20.
"Nem találtuk az ellenszerét a 9 emberrel védekező Gyirmótnak."
Szanyó Károlynak, a Vasas vezetőedzőjének meglehetősen sajátos véleménye csapata Gyirmóton elszenvedett 4-0-s veresége után a gyirmotfc.hu-n.


Április 18.
"Ha tudnám, miért vagyunk ennyire rosszak, már szóltam volna az edzőnek, hátha azzal is segítek. Rengeteg az új csapattárs, különösen a külföldiek, de hát azért jönnek, hogy játsszanak. A vezetők így döntöttek a rosszul sikerült ősz után, de egyre inkább látszik, a számítás nem jött be. A hátralévő mérkőzéseken az élmezőnyhöz tartozó együttesek ellen kellene pontokat szereznünk s legalább két riválist megelőznünk."

Bank István, a Kaposvár sérülés után visszatért rutinos védője nyilatkozott együttese jelenlegi helyzetéről. (Fotó: sonline.hu / forrás: Nemzeti Sport)


Április 17.
"Fabregasnál elfogyott a cukor. Nem úgy tolja a játékot, ahogyan kellene."
Puhl Sándor egy kiragadott gondolata a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában annak kapcsán, mi lehet gond a Barcelonával.


Április 16.
"Játszottunk már a kupában 0-0-t idegenben, nem szabad majd annyira kinyílni, mert akkor gólt kapunk, és arra kettőre kell majd válaszolni. Az is egy ideges meccs lesz majd."
Balajcza Szabolcs, az Újpest kapusa nyilatkozott a Sport TV-nek a gólnélküli döntetlenre végződő MTK-Újpest MK-elődöntő után. A hálóőr az őszi, Ferencváros elleni kupacsatára utalt feltehetően. (Fotó: ujpestfc.hu)


Április 15.
"Sehova nem engedném a magyar csapatokat. Kivenném őket a nemzetközi kupából és akkor engedném őket vissza, ha már készek rá."
Váczi Zoltán, a Vasas legendája a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában arról, mi lenne az első intézkedése, ha döntéshelyzetbe kerülne a magyar labdarúgásban.


Április 14.
"Ilyen gólörömben még nem is volt részem. Mindenki dőlt a nevetéstől, amikor Vukmir kicsúszott hason vagy háton a szurkolók elé."
Dr. Horváth Zsolt, az MTK támadója a hétvégi, DVSC elleni 5-2-es meccs egyik legemlékezetesebb mozzanatáról. (Fotó: Facebook / Torghelle Sándor)


Április 13.
"Decemberben visszérrel műtötték a lábam, most is ínhüvelygyulladásom van, de félretettem a fájdalmat, Várady Béla személye miatt itt volt a helyem. Kiemelkedő személyisége volt a magyar focinak, ma is kellenének hozzá hasonló játékosok. December óta először pénteken fociztam komolyabban, sajnos még mindig nem vagyok teljesen egészséges. Az operációm előtt hetente háromszor fociztunk, lábteniszeztünk. Erre készülök a jövőben is, ha felépülök."
Pintér Attila szövetségi kapitány az öregfiúk-válogatott tagjaként a Vasas nemrég elhunyt legendája, Várady Béla családjának megsegítésére húzott újra stoplist. (Forrás és fotó: Blikk)


Április 12.
"Ha ide akar jönni, akkor most nem kell annyira jól védenie..."
Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr vezetőedzője viccelődött azzal, hogy a soros ellenfél, a Kaposvár kapuját az az Antal Botond őrizheti a szombati bajnokin, aki nyártól már aláírt Miskolcra. (Fotó: dvtk.eu)


Április 11.
"Van még 7 meccs, mindent meg kell próbálniuk. Remélem, nem fog nekik sikerülni, mert akkor mi bentmaradtunk."
Torghelle Sándor, a Paks gondjairól a Sport TV Zuhanyhíradó című műsorában. (Fotó: Torghelle Sándor / Facebook)


Április 10.
"Az UEFA egy előzetes csoportalkotást is elvégzett a Nemzetek Ligája kapcsán. Jelen állás szerint Svájccal és Romániával lennénk egy csoportban a második divízióban."
Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában.


Április 9.
"Elbúcsúzott a csapattól, és picit megremegett a hangja, sajnálom, mert abszolút jó kapcsolatban voltunk már az első perctől kezdve, mindig játszottam nála. Ő egy igazi futballbeteg fanatikus, aki csak a focival foglalkozik."
Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva légiósa nyilatkozott az origo.hu-nak, a napokban menesztett korábbi klubedzőjéről, a román Dan Petrescuról.


Április 8.
"Reggelente javasolnék neki egy-egy szem Cavintont és akkor jobban emlékezne a dolgokra."
Dajka László, a Békéscsaba egykori vezetőedzője a Dínó Sporthíradó c. műsorban Pásztor József szakmai igazgató kapcsán arra, hogy az rá utalva egy nyilatkozatában azt mondta, "érkezett egy edző kívülről, szétverte a csapatot és telerakta külföldiekkel", ezért továbbra is álom az NB I a Viharsarokban. (Fotó: bekesfoci.hu)


Április 7.
"Vannak játékosok, akiken látom, hogy hisznek benne, de sajnos olyan is van, aki nem."
Balázs Benjámin csapatkapitány szerint van olyan játékosa is a Kaposvárnak, aki már nem bízik a bennmaradásban. (rakoczifc.hu/Fotó: sonline.hu)


Április 5.

"Négy hónap után beakadt egy csavarásod, ez is valami"Véber György a nemrég keményen kritizált Harsányi Zoltánt ugratta a Mezőkövesd edzésén, miután az a kapuba talált, majd egy másik játékosának is odaszól, aki elveszített egy párharcot: "Használd a tested! Ja, az neked még nincs, nem baj, majd lesz valamikor..." – írja az [origo] helyszíni beszámolójában.


Április 4.

"Én nem hallottam őket, csak a hazai tábort, szerintem kétszer olyan hangosak, mint a vendégek, le a kalappal előttük."
Kabát Péter, az Újpest eltiltott játékosa a Duna TV-nek válaszolt a szünetben arra a kérdésre, hogy hallotta-e a ferencvárosi szurkolókat. A csatár a nézőtérről figyeli az Újpest-Ferencváros találkozót.


Április 3.
"Többnyelvű a csapatom, három-négy nyelven is elmagyarázom a feladatokat. Az újonnan érkezett Jean-Marc Makusu Mundele például csak szuahéli nyelven beszél, így azt is elkezdtem tanulni."
Nebojsa Vignjevic, az Újpest vezetőedzője az MTV Telesport c. műsorában. (Fotó: ujpestfc.hu)


Március 31.
"Olyan érzésem volt, hogy gyerekek játszanak férfiak ellen. A hazai csapat megfélemlített bennünket, sajnos hagytuk is magunkat."
Tóth László, a Haladás II mestere csapata Andráshidán elszenvedett 3-1-es vereségét követően a haladas.hu-nak. (Fotó: frisss.hu)


Március 30.
"Nem akarok tanácsot adni senkinek, de honosítani kellene ezt a srácot, mert zseniális futballista."
Nyilasi Tibor, a Sport 1 TV stúdiójában arról beszélt, hogy a ferencvárosi Leonardót honosítani kellene.


Március 29.
"Ha elfogy minden játékos, akkor én is beállok, úgy is ott van hiányosságunk, amiben még mindig jó vagyok: az utolsó passzoknál."
Szivics Tomiszláv, a DVTK vezetőedzőjének tréfás mondata a Puskás Akadámia elleni bajnoki előtt. (Fotó és forrás: dvtk.eu)

Március 28.

"Ez az a hely az országban, ahol állandóan fúj a szél, itt akkor is fúj, amikor máshol szélcsend van".
A Sport TV kommentátorának, Fülöp Lászlónak sommás véleménye a mezőkövesdi időjárásról, a Mezőkövesd-Hovéd találkozót megelőzően. (Fotó: kovesdisport.hu)

Március 27.
"Három-kettőre vezettünk, amikor az utolsó percben szöglethez jutott az ellenfelünk. A sarokrúgáshoz a petőházi kapus is előrejött, de mi szereztük meg a labdát. Alig vártam, hogy a kapusunktól megkapjam, mert tudtam, hogy azt egyből a kapura továbbíthatom. Felnéztem, majd kapura rúgtam, s a labda végül a léc alá vágódott. Este aztán megnéztem Rooney gólját, valóban hasonló"
A máris csak "öttevényi Rooneyként" emlegetett Peczár Csaba, a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályú Öttevény játékosa hetven méterről lőtt gólt vasárnap a Petőházának. (Fotó: kisalfold.hu)


Március 26.
"Nem fogok sportpszichológust hívni a csapathoz. Ha nem tudom megoldani a helyzetet, akkor majd én fogok elmenni inkább oda."
Véber György viccelődött így az MTV Ma Reggel c. műsorában. (Fotó: honvedfc.hu)


Március 25.
"Olyan edzéseket tartott, hogy ilyen még az NB I-ben sincs. Csak hát pszichésen szétzúzta a játékosokat. Szabályosan rettegtek tőle, folyton éreztette velük, mennyire rossz futballisták."
Horváth József, a Cegléd elnöke Kiss László leváltásának okairól. (Fotó: pestmegyeifoci.hu)


Március 24.
"Olyan nincs, hogy Lázár Bencének tíz perceket adjanak, miközben esküszöm, hogy Németországban tízmillió eurót is érne, mert ott játszatnák."
Göröcs János, az Újpest legendája a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában.


Március 23.
"Ez az a meccs, amelyhez nekünk kevés közünk van, itt mi is csak szurkolók vagyunk."
Kabát Péter a Magyar Hírlapnak beszélt arról, mit tehetnek a játékosok a klubnál kialakult helyzettel.


Március 22.
"A győzelem rám eső részét most 101 éves nagyapámnak ajánlom."
José Gomes, a Videoton FC mestere az MTK elleni 2-1-es sikert követően.


Március 21.
"Ő nyilván segítségre szorul, és talán most, ha olyan állapotban lesz, akkor hallgatni fog a barátokra, és a közeli családtagok hívó szavára" – mondta el a TV 2 Tények című műsorában Nyilasi Tibor, a jelenleg mélyaltatásban fekvő barátjáról, Törőcsik Andrásról. Nyilasi bizakodó az újpesti legenda felépülése kapcsán: "Maholnap megpróbálják felébreszteni, és akkor ha minden igaz, rendben lesz."


Március 20.
"Ha objektíven nézzük, akkor a mi csoportunkban nincs olyan csapat, amely tartana a magyar válogatottól. Egy Feröer-szigeteki játékos is azt érzi, hogy ellenünk lehet esélye a pontszerzésre, hiszen a hollandoktól is egy nyolcast kaptunk, ők egyik vébéselejtezős ellenfelüktől sem kaptak nyolcat, pedig a németekkel azonos csoportban voltak."
Hajdú B. István sportriporter egy internetes fociblogon megjelent interjúban.


Március 19.
"Huszonöt évig hétfőtől péntekig és szombaton vagy vasárnap is dolgoztam, úgyhogy szerettem volna egy kis nyugalmat. Nem nagyon kísérem figyelemmel az ETO szereplését, és egyáltalán nem is olvasok újságot, nem figyelem a híréket, és nem is nézek meccseket, szóval a teljes kikapcsolódásé a főszerep mostanság" – mondta el a Győri ETO korábbi ügyvezetője, Klement Tibor, a rangado.hu-nak.


Március 17.
"Nagyon jól játszottam, majdnem gólt is szereztem. (...) Újpesten most nagyon könnyű játszani, mert ha kikapunk, van mivel megmagyarázni."
Dusan Vasiljevic viccelődött így kis híján öngólt érő megoldása és a klub nehéz helyzete kapcsán a Sport TV Harmadik Félidő c. műsorában. (Fotó: ujpestfc.hu)


Március 16.
"Lehet, hogy ha Andó-Szabó itt befúj egy tizenegyest, azt Miskolcon ítélik meg."
Fülöp László, a Sport TV kommentátora a Mezőkövesd-Újpest bajnokin (is) uralkodó szélviszonyokra akart utalni vicces megjegyzésében.


Március 13.
"Az is lényeges, hogy akkoriban nem volt a meccs alatt a partvonalnál ordítozó, mutogató edző, mert a bírói sípszó elhangzásakor a tréner mandátuma lejárt, onnantól a kidolgozott taktikát már a csapatkapitány ültette át vezérletével a pályán."
Buzánszky Jenő a DigiSport Reggeli Start című műsorában többek között arról is beszélt, hogy milyen különbségek voltak az Aranycsapat és a mostani válogatott szövetségi kapitánya között.


Március 12.
"Kérem, ennek a meccsnek a DVD-jét tegyük el! Nyolc év múlva nevetni fognak a drukkerek, mert ott lesz a magyar válogatott a világbajnokságon."
A játékos-megfigyelőként dolgozó Tommy Langley, a hetvenes évek Chelsea-jének egyik meghatározó alakja az [origo]-nak adott nyilatkozatban a magyar U16-os válogatott finnek elleni veresége (2-3) után.


Március 10.
"Hiába kerestem nagyon sok pénzt, nem érdekeltek a külsőségek, minden szempontból, amit ott kaptam, a pénz volt a legutolsó, amire gondoltam. Sokan kinevettek például, hogy Ladával járok, de nem zavart, ha a többiek Hummert, meg Range Rovert vezettek, annyira boldog volt az életem, hogy abban a pillanatban nem számított ilyen külsőség."
Gaál Miklós az Amkar Permnél töltött időszakáról egy Magyar Hírlapnak adott nyilatkozatban.


Március 8.
"Amikor Torghellénél a labda, nem mindig nőnapi a hangulat."
A Sport TV műsorát vezető Máté Pál finom utalása a szünetben arra vonatkozóan, hogy a Fradi-tábor gyakorta Torghelle Sándor édesanyjával foglalkozott az örökrangadón.


Március 6.
"Aki mást várt a válogatottól, nem ismeri Pintér Attilát. Nem tudom, mit és hogyan akar váltani, változtatni a kapitány, de a játékosok gyakran nem tudták, mit csináljanak."
Hajszán Gyula, a Rába ETO korábbi válogatott játékosa a rangado.hu-n olvasható elemzésében. (Fotó: kisalfold.hu)


Március 4.
"Akik otthon keresztbe tettek nekem, ártani akartak, szinte egytől-egyig jót tettek velem."
Bajner Bálint, a Borussia Dortmund magyar támadója a Sportgézának adott interjújában.


Március 3.
"Csinálunk egy ekkora hírverést, felsorolva a neveket úgy rendesen, hogy kik voltak ott. Megy be az iskolába és röhög rajta a tanár, meg a gyerekek. És így nem érzik azt a magabiztosságot, amit mi éreztünk valahogy, hogy úgy egy kicsit fölnéztek ránk még gimnazista koromban. Mikor én válogatott voltam, akkor elájultak a csajok meg minden."
Csank János, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a csakfoci.hu-nak az U17-es válogatott olaszországi 6-0-s vereségéről.


Március 2.
"Többször is nagyon jól játszott a csapat, szóval számomra nem volt meglepő, hogy kiemelték a második kalapba, mert ott van a helye."
Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya egy [origo]-nak adott nyilatkozatban.


Március 1.
"Ha azt mondom, hogy a harmadik helyre várom a csapatomat, akkor nagyjából mindenki kiröhög. Ha azt mondom, hogy sajnos a tabella végére érhetünk csak oda, akkor meg azt mondják, ez teljesen meghülyült. Tehát mindenféleképpen úgyis hülye maradok".
Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője válaszolt tréfásan a veol.hu azon kérdésére, hová várja csapatát a bajnokság végeztével. (Fotó: lombardfcpapa.hu/Polgár Szilárd)


Február 28.
"Ha már kilenc meccsen nem kaptunk ki, többen elhatároztuk, hogy amíg nem kapunk ki, addig megmarad. Többeknek még nem lehet szakálla, többeknek pedig az éppen alakuló párkapcsolata miatt nincs..."
Remili Mohamed, a Vasas szélsője csapata szurkolói ankétján beszélt arról, hogy miért növesztett több játékos is dús arcszőrzetet. (Fotó: Vasas, Facebook)


Február 27.
"Ha sablonos választ szeretnék adni, akkor azt mondom, koncentrálok a klubomra. A kapitány úrral beszéltem kétszer is kinevezése után, azóta nem. Megbeszéltük azokat, amiket Telkiben elmondtam, ő ismertette az elképzeléseit. Ez lett az eredmény, hogy nem hívott meg."
Szalai Ádám - akit Gerával, Hajnallal és Némethtel együtt nem hívott meg a szövetségi kapitány a finnek elleni barátságos meccsre - a Sportgézának nyilatkozott.


Február 25.
"Pintér Attila csapataira mindig is jellemző volt a szervezett védekezés. Erre a válogatottnál is oda fog figyelni. A játékosok még az ebédlőben is tolódni fognak."
Csank János, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában.


Február 24.
"Ha valaki most meg tudja mondani, hogy milyen lesz ősszel a görög, a finn vagy a feröeri csapat, akkor az szóljon és meghívom a stábomba."
Pintér Attila szövetségi kapitány Telkiben "ajánlott” állást" jósoknak.


Február 23.
"Azért mondtam korong helyett labdát az első harmadban, mert az Eb-selejtező sorsolása járt a fejemben."
Knézy Jenő, a Duna TV-ben a Kanada-Svédország olimpiai jégkorong-döntőjének szünetében magyarázta meg, hogy miért tévesztette el a játékszert.


Február 22.
"Ebben a stadionban még a rossz meccs is jó lesz."
Szilágyi Sándor, a DVSC cégvezetője érvelt amellett, hogy színvonalas infrastruktúra és környezet érezhető pozitív hatást hatása gyakorol a néző által megélt élményre. A Debrecen Televízió "Közügy" című műsorában az új Loki-stadion volt a téma.


Február 20.
"Nekem is benne volt a kezem ebben a létszámemelésben. Különböző szövetségek főtitkárai baráti társaságként jöttek össze egy hosszú hétvégére és ott fogalmaztuk meg az ötletet. Az egyik érv az volt, hogy 10 csapat mindig ugyanaz az Eb-n, és sokan vannak olyanok, akiknek nincs esélyük kijutni. Itt, ezen a találkozón döntöttük el, hogy javasolni fogjuk a létszámemelést az UEFA-nak."
Berzi Sándor, az MLSZ alelnöke a Sport TV Mai Helyzet c. műsorában.


Február 18.
"Egerben szinte nincsen olyan lakos, akinek ne tartozna az Egri FC."
Kósa Sándor tulajdonos a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.


Február 17.
"Szerethetőt."
Németh András, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya Egervári Sándor nevezetes szófordulatával válaszolt a Digi Sport stúdiójában arra a kérdésre, milyen csapatot szeretne építeni a riói olimpiára.


Február 16.
"Amikor konkrétan megkerestek - a hollandok elleni vereség után -, engem még élő szerződés kötött a csapatomhoz. Az elején azt hittem, hogy valamilyen megoldást találok erre. De amikor lépni próbáltam, rájöttem, hogy nehezebb megoldást találni, mint gondoltam volna. Kellemetlen helyzetbe kerültem. Rizikós, kellemetlen, nem elegáns lépés lett volna felrúgni a szerződést. Egyszer már tettem ilyet, és zavaró következményei lettek. Katarra ez százszor is érvényes. Próbáltam időt nyerni. Ez egyre jobban zavarta a magyar felet. Elnézést kérek ezért tőlük. Mindezek ellenére nyugodtan mondhatom: semmilyen nézeteltérés nem volt közöttünk. Tehát az öt-hat hónapnyi élő szerződésem volt a fő oka annak, hogy a magyarországi szerződés nem jött össze."
Így reagált Bölöni László az origo.hu-nak adott interjújában arra a kérdésre, mi miatt nem lett magyar szövetségi kapitány.


Február 14.
"Hagyjuk már ezt! Sokan és sokszor feltették ezt a kérdést nekem, mármint azt, hogy van-e bennem tüske, amiért Magyarországról nem keresnek. És én mindig őszintén feleltem: igen, fáj, hogy nem tartottak igényt a szolgálataimra. Sem Újpesten, sem a válogatottnál..."
A 66 éves magyar focilegenda, a 92-szeres válogatott Fazekas László már letett arról, hogy szerepet vállaljon a magyar futball megújulásában. (Nemzeti Sport)


Február 13.
"Szerencséje volt, hogy Huntelaar megsérült, de közben Boatenget is leigazolta a klub, így most nem tudom elképzelni, hogy kezdőként bekerüljön a csapatba, mert ez a két játékos más szintet képvisel, mint Ádám, és ezt ő is tudja."
Dárdai Pál a Schalke csatáráról az [origo] cikkében.


Február 11.
"Szívfájdalmam, hogy még nem szereztem gólt az NB I-ben, voltak és vannak is emiatt rémálmaim..."
Gyurján Bence, a Haladás játékosa egy haladas.hu-nak adott nyilatkozatban.


Február 10.
"Tudomásom szerint is a cselgáncs az egyik legjobb kiegészítő sportág a futballisták számára. Hallottam erről nemzetközi előadásokon is, illetve külföldi szakanyagokban is. A cselgáncs ugyanis nagyon komolyan edzi a központi idegrendszert, illetve fejleszti az egyensúlyérzéket. A nemzetközi és a hazai futballéletből is tudunk példát felhozni erre, hiszen Zinedine Zidane és Bajzát Péter is cselgáncsozott. Ha megnézzük például Bajzátot, ha ő testtel lefedezi a labdát, akkor nincs az a védő, aki fel tudná borítani őt"
Bene Ferenc, a diósgyőri utánpótlásképzés vezetője az egyik legmegfelelőbb kiegészítő sportágról beszélt a gyerekek edzése kapcsán az amigeleken.hu szurkolói portálnak.


Február 7.
"Nem, az ex-feleségemről sem beszéltem vele. Az is olyan téma, amit nem szeretek megközelíteni"
George F. Hemingway-t, a Budapest Honvéd tulajdonosát arról kérdezték a Sport TV "Mai Helyzet" című műsorában, hogy beszélt-e a hollandiai válogatott meccsről (1-8) a Magyar Futball Akadémia új holland igazgatójával, Hendrik Pieter de Jonghgal?


Február 6.
"Amíg nem rendeződik a PMFC helyzete, addig nem borotválkozom."
Győri János, a Pécs sportigazgatója mondta ezt a bama.hu-nak arra a kérdésre, hogy a megszokotthoz képest miért jóval borostásabb az arca.


Február 5.
"A nyáron szeretnénk egy felkészülési tornát rendezni az új stadionban, amelyre meghívnánk a Barcelona B-csapatát. A szurkolók biztosan szívesen látnák Messiéket a nyár folyamán Debrecenben, de ezt fel sem vetettük, hiszen tudjuk, a Barcelona szinte minden játékosa érdekelt valamelyik válogatottban a világbajnokságon."
Szima Gábor, a Loki elnöke nyilatkozott a klub küldöttségének barcelonai látogatása kapcsán a dvsc.hu-nak.


Február 4.
"Szakmai utakon is részt vehettem. Az egyik ilyen alkalommal az egyik neves holland edző azt mondta nekem, ha megfejtem, hogy az általa előírt gyakorlatokkal az adott héten mit akar megtanítani a csapatának, akkor lehet belőlem edző. Sikerült, mire ő azzal biztatott, ezt az ő hazájában is kevés kezdő edző tudta volna megmondani."
Pintér Attila, a magyar válogatott szövetségi kapitánya egy mno.hu-nak adott interjúban. (Fotó: mlsz.hu)


Február 3.
"A legnagyobb baj az állandó csodavárás. Ha egy tízes nőre várok este, és csak egy kilences jön, csalódom. De ha egy jó nőre várok, a kilences jó, nem?"
George F. Hemingway a Magyar Futballról egy Presztízs Sportnak adott interjúban, amelyet a honvedfc.hu is idéz.


Február 2.
"Aranyos bácsika helyett vaddisznó kellett a válogatott élére. Pintér Attila azért jó választás, mert ő majd kiveri a játékosokból a sz..t. A magyar sztárocskák ugyanis csak ebből értenek."
Urbán Flórián, a Presztízs Sport magazin legújabb számában sajátos stílusban beszélt a magyar válogatottról.


Január 30.
"Aleksandar Jovanovic vagyok. Én játszik mindenhol, most jobbhátvéd."
Így mutatkozott be tört magyarsággal az FTC labdarúgója a Fradi Média egyik videóján. (Fotó: fradi.hu)


Január 29.
"Nem visszalépés az NB III. Itt sokkal inkább megvan az az érzésem, hogy őszintén zajlanak a dolgok."
Détári Lajos egy Frankfurter Allgemeine Zeitungnak adott nyilatkozatban. (Fotó: fradi.hu)


Január 28.

"Én ilyen vagyok, mindig is vállaltam magam. Ellentétben azokkal, akik soha nem beszéltek velem két percet kifelé a nagyvilágnak mutatták a szépet, közben meg zugban minden nap talajra vedelték magukat és úgy kritizáltak! A lehetőség mindenkinek adott volt, hogy labdarúgó legyen csak, amíg én az oviban belerúgtam a pettyes lasztiba, ők beleharaptak... Irigy emberek jókat röhögök rajtuk. Utánam kell csinálni, amit elértem, és azt ahogy"
A jelenleg a megye I-es Vecsésnél dolgozó, korábbi magyar válogatott futballista, Urbán Flórián arra a kérdésre válaszolt, hogy mit szólt ahhoz, hogy játékos-pályafutása alatt több negatív kritika érte az életmódjával kapcsolatban. (Forrás: Ultras Liberi/Magyar Harcos)


Január 27.

"A téli igazolásaink közül egyedül a napokban szerződtetett kameruni Armand Ken Elláért fizetünk száz eurót, de azt is csak azért, mert az ukrán átigazolási szabályok értelmében ezt meg kellett tennünk."

Illés János, a Kaposvár ügyvezetője a sereghajtó átigazolási politikájáról beszélt az nb1.hu-n.


Január 25.
"A szurkolók tudják, hogy nem lövök a 16-oson kívülről, de belülről sem..."
A Loki-szurkolók által csak Bombázónak becézett Dombi Tibor a Sport TV stúdiójában poénkodott.


Január 24.
"Az eltervezett edzéstervem körülbelül 40 százalékát tudtam megvalósítani. Persze, hogy rányomta a bélyegét ez a szezonunkra. Mert hiába kértem, aztán később követeltem, az egyik játékos kifordította a melegítője zsebét, így üzent nekem. Érvelhettem én utána, hogy én pedig egy fillér fizetést sem kapok, mert nem is kértem, egyszerűen nem hatásos."
Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője egy szemléletes példával mutatta be a zalai pénztelenség szakmai lecsapódását a sportgeza.hu-nak.


Január 23.
"Nehogy azt higgyük, hogy valami új dolgot találtunk fel! Minden szövetségi kapitány szeretett volna edzőtáborba benni, mindenki szerette volna összehívni a csapatot. Pintérnek megengedték."
Várhidi Péter a válogatottal kapcsolatos újdonságokról a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában.


Január 22.
"Egy nap ismét a Bundesligában ülök majd a kispadon. Tudom."
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője egy német tv-riportban, amelyet az ndr.de idéz.


Január 20.
"Nehezíti a helyzetünket, hogy a játékosok jó része nem hajtotta végre a téli pihenőre kiírt felkészülési tervet, ez betudható annak, hogy az anyagi problémákkal voltak elfoglalva."
Tóth Bálint, a Lombard vezetőedzője elég komoly gondokról számolt be a papa-ma.hu-nak.


Január 18.

"Fogadjuk el, hogy Pintér Attila is sokat változott tíz év alatt. Az nem érv a kinevezése mellett, hogy megalkuvás nélkül nyerni akar, mert az mindenkinél alaptétel kell legyen. Mindenesetre különös küldetésre vállalkozott a rendszeres összetartással. Még egy iskolából is nehéz elkérni a gyerekeket rendszeresen, nemhogy egy klubnál. A sikertelen szereplést egy klubedző arra is foghatja, hogy épp a válogatott miatt nem tudott eleget foglalkozni a játékosaival – a legrosszabb esetben egy munkaügyi bíróság állásfoglalása érdekes lehet ez ügyben -, és akkor a biztosításról még nem is beszéltem."
László Csaba mondta el a gondolatait a magyar válogatottal kapcsolatban a sportgeza.hu-nak.


Január 16.
"Csányi Sándor felhívott, hogy lenne-e kedvem a magyar futballról beszélgetni. Bementem másnap hozzá, és in medias res, egyből a közepébe vágott. Megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha Pintér Attila lenne a szövetségi kapitány. Azt hittem, viccel, de jelezte, komolyan gondolja. Először köpni-nyelni nem tudtam."
Tarsoly Csaba, a Győri ETO tulajdonosa a szövetségi kapitány kinevezését megelőző eseményekről a győri médiaklubban. A beszélgetés a kisalfold.hu videóján látható. (Fotó: MTI)


Január 14.
"Egy meccset meg lehet nyerni bátor támadójátékkal, de nekünk 13-at kell."
Selymes Tibor, a Kaposvár vezetőedzője a sonline.hu-nak.


Január 12.
"Úgy tudom, Falcao az első, úgyhogy van egy kis hiányérzetem a második hely miatt..."
Vanczák Vilmos, a Presztízs Sport című havilapnak, arra a kérdésre: Mit szól ahhoz, hogy a FIFA 2014-es játékában ő az egyik legjobban fejelő játékos a világon?


Január 11.
"Mi értelme volt így meghajtani ezeket a pihenőből visszatérő játékosokat? Néztem, hogy kettő a kettőben meg három a háromban iramjátékon vesznek részt, és azt mondtam, te jó ég, csak meg ne sérüljön valamelyikük! Nem beleszólva a kapitány munkájába, megmagyarázhatatlan ez a kemény kezdés. Arról nem is beszélve, hogy sehol a világon nincs ilyen úgynevezett „összetartás”, amikor a válogatott egyszerűen kikéri a kluboktól a játékosokat (…) Ha ez a magyar futball érdeke, akkor tessék, elengedem a játékosokat. Most még. De ha majd jön egy fontos bajnoki, és nekem idetelefonál valaki a szövetségből, hogy Pintér úr vinné teszttréningre a fiaimat, hát azt mondom: nem."
Szivics Tomiszláv, a Diósgyőr vezetőedzője nyilatkozott Pintér Attila válogatott összetartásával kapcsolatban. (Fotó: dvtk.eu / Forrás: Nemzeti Sport)


Január 10.
"George hazament és náluk sajátosság, hogy később jönnek, most kitört az Etna és azért nem tud repülni, vagy nem tudom. A viccet félre téve, szólt előre, hogy nyolcadikán még maradna, de kilencedikére itt lesz."
A Mezőkövesd trénere, Véber György a kovesdisport.hu-nak beszélt egyik légiósa igazolt késéséről.


Január 9.
"Én biztos, hogy Pintér helyében nem tennék még egy kísérletet Huszti Szabolcs visszahívására. Belgiumban, a Mechelenben futballoztam, amikor Varga Zoltán lett a Ferencváros edzője: felhívott, bemutatkozott, mondta, szeretné, ha a Fradiban játszanék. Én erre azt mondtam, hogy hát meg ööö, mire megköszönte és letette a telefont. Másoknak pedig mesélte, hogy a hezitáló focistával nem tud mit kezdeni. Ezt a mai napig megtanultam tőle."
Urbán Flórián a DigiSportnak beszélt arról, ő mit lépne azok után, hogy Huszti Szabolcs elsőre nemet mondott Pintér Attilának.


Január 8.
"Először Szilágyi Sándor hívott, de mivel aludtam, fel se vettem a telefont. Később tudtunk beszélni, és nagyon meglepett, hogy meghívtak."
Korhut Mihály, a DVSC játékosa arról, hogy őt is meghívta Pintér Attila a válogatott összetartására.


Január 7.
"Amikor azt mondják a Barcelona játéka kapcsán, hogy "Barca-stílus", mindig nevetek. A régi MTK ezt játszotta, és aztán ezt átvette az Aranycsapat is."
Kovács Ferenc, a Vidi UEFA Kupa-döntős csapatának mestere a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában.


Január 6.
"Nem tervezünk erősítést és gyengítést sem a csapatba..."
George F. Hemingway, a Budapest Honvéd tulajdonosa a klubhonlapnak adott interjújában viccesen fogalmazott a téli átigazolási terveket illetően.


Január 5.
"Vannak nem futballista-, hanem emberi szempontból kedvenceim a csapatban. Nekem Somália az egyik ilyen, mindig kérdezem a kollégáimtól, hogy "mi van az én fiammal?". Egy áldott jó gyerek ez a színesbőrű srác, és amikor huhognak a lelátón, én nem tudom neki elmagyarázni, hogy "ez nem ellened szól, drága fiam".
Kubatov Gábor Fradi-elnök a lelátói rasszizmusról is beszélt évértékelésében, a fradi.hu-n, és úgy vélekedett, hogy jó úton járnak a jelenség visszaszorítását illetően. (Fotó: mlsz.hu)


Január 4.
"Most is épp egy erdőben állok, és fát vágok. A nagyszüleimnek segítek, és nekem is jól jön egy kis erőnléti edzés is."
Minczér Tibor, az NB II-ben listavezető Szpari meghatározó játékosa. (Forrás és fotó: nyiregyhazaspartacus.hu)


Január 3.

"Hogy ott legyek Nigériával a világbajnokságon? Ki tudja..."
Otigba Kenneth egy több holland lap által is idézett nyilatkozatban. A futballista hozzátette, sem a nigériai, sem a magyar szövetségtől nem hívták még a felnőtt nemzeti együttesbe.


December 30.

"Szeretnék Portugáliában karriert csinálni és a három nagy csapat valamelyikét vezetni. Álmaim kispadja viszont az AC Milané."
Eduardo Almeida, a Kozármisleny télen kinevezett portugál mestere vágyairól a Record c. lapnak. A szakember megfordult már Angliában, Tanzániában és Malajziában is.


December 29.

"A U2 vagy a Metallica koncertje igényel egy húszezres stadiont, meg is telne vele, és ők kisebb helyen fel sem lépnek"
Az épülő stadionról beszélő debreceni polgármester, Kósa Lajos szavait a dehir.hu idézte.


December 25.

"Sokszor fogalmaztam meg kritikát saját magunkkal kapcsolatban is akkor, amikor nem tudtunk örömet szerezni hűséges szurkolóinknak. Valószínű mindig lesznek nálunk gazdagabb, nálunk jobb, nálunk szerencsésebb csapatok, de mi jövőre is itt leszünk, hogy emlékeztessük őket, hogy velünk számolniuk kell."
Marco Rossi, a Honvéd vezetőedzője a honvedfc.hu oldalon.


December 23.

"Az, hogy egy top edzőt idehozunk, és elkezd okoskodni, és elkezdi a magyar játékosoknak, hogy légy szíves, fáradj arrébb, és légy szíves, tolódj egy kicsit, erre nincs idő. A magyar játékosnál nincs légy szíves. Takarodjál oda, mert levágom a fejed. Így kell beszélni velük, legalábbis így gondolom. Pintér Attila erre maximálisan alkalmas. Lehet, hogy a személye megosztó a közvéleménynek, de üdvözlöm ezt a döntést"
A volt válogatott labdarúgó, Urbán Flórián a Hír TV Stopper c. műsorában beszélt Pintér Attila kinevezéséről.


December 22.

"Dolli, mert én így hívom, egykor Dortmundban és Hamburgban is bizonyított, amúgy a Fradinak és általában a magyar futballnak előnyös az itt alkalmazott német szakvezetők mentalitása, munkatempója. Sok feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy a zöld-fehér csapat ismét meghatározó tényezővé váljon, így a költségvetés fontos szempont új játékosok vételéhez, és ha Doll megismeri az itteni focivalóságot, és tudja kezelni, tényleg jó kézbe került a gyeplő."
Lothar Mattäus a Borsnak beszélt a Ferencváros új, német vezetőedzőjéről.


December 21.

"Eddig nagyon rosszul aludtam, ébredés után nagyon sötét gondolataim voltak, de talán most már egy kicsit jobb. Egyébként nincs igazán idő a pihenésre, mivel már gőzerővel kell foglalkozni az előttünk álló tavaszi szezonnal, az arra való felkészüléssel. "
Horváth Ferenc, az MVM Paks vezetőedzője beszélt arról, hogy milyen nehezen élte meg a gyengébb bajnoki szereplés után eddig a téli szünetet. (Fotó és forrás: paksifc.hu)


December 20.
"Már akkor is nagyszájú volt, hangadó volt az öltözőben és a pályán is, de azért 180 fokos fordulatot vett, sokkal linkebb volt fiatalon, a vehemenciájából és a múltjából nagyon sokat levetkőzött. Benőtt a feje lágya, mint ember, és mint családapa is kifogástalanul viselkedik, mindezt annak köszönheti, hogy rendeződött a magánélete"
Kincses Sándor, a Ferencváros korábbi csatára és Pintér Attila egykori csapattársa beszélt az [origo]-nak a tegnap kinevezett magyar szövetségi kapitányról.


December 19.
"Teljesen megérdemelten lett Pintér Attila a magyar válogatott szövetségi kapitánya. Az utóbbi évek eredményei alapján egyértelműen én is őt választottam volna. Amikor Gyirmóton játszottunk, kint volt ő is a meccsen, és mondtam is neki, hogy szerintem ő lesz a kapitány."
Artner Tamás, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. (Forrás és fotó: nyugat.hu)


December 17.
"A vereségeknél többnyire az sújtott le, ahogyan kikaptunk és itt nem feltétlenül a csapatra gondolok. Az embernek néha van olyan érzése, hogy bizonyos mérkőzéseken nem nyerhet"
Márton Gábor pécsi szakmai vezető a pmfc.hu-nak értékelt. (Forrás és fotó: pmfc.hu)


December 16.
"Ígérem, ezentúl nem törődöm a focival!"
Így kezdte beszédét Csányi Sándor, az OTP Bank Rt. elnök-vezérigazgatója, a Pick főtámogatója, majd kijelentését azzal indokolta, hogy eddig a kézilabdával szinte semmit sem foglalkozott, mégis milyen szép eredményt ért el, így ha ezek után a focival sem törődik, hátha jobban szerepelnek. (Forrás: szeged.hu)


December 14.
"A felkészülés hat és fél hét lesz, az első fordulóban már szeretnénk kirobbanó formában lenni. Év végén pedig az asztal tetején állva szeretném értékelni a szezont."
Véber György, a Mezőkövesd vezetőedzője egy a kovesdisport.hu-nak. (Fotó: szegedma.hu)


December 13.
"Nem tudom, honnan jött az ötlet Dollnak, hogy közvetítő útján ugyan, de megkeressen engem. Vélhetően olyan fiatal magyar edzőben gondolkodott, akinek van Bundesliga-múltja, így német nyelvismerete. Esetemben azonban több dolog is hibádzott. Mindenekelőtt a tizennégy éves újpesti múltam, ami aligha vált ki nagy eufóriát a Fradi-szurkolókból és a közvéleményből. Őket ezzel alighanem már a kezdeteknél megbántanám, míg az újpesti barátaimat ugyanezzel magamra haragítanám. Ez volt az egyik érvem, a másik pedig a mostani állásom"
Lőw Zsoltot Thomas Doll, az FTC edzőjelöltje kereste meg, hogy legyen a segítője, de a fenti okok miatt a korábbi válogatott balhátvéd nemet mondott. (Nemzeti Sport)


December 10.
"Nem akarok álszerény lenni, úgy érzem, hogy valóban a legjobbak között vagyok. Középpályásként nem biztos, hogy így van, de a védők rangsorában a mezőny első részében van a helyem."
Muhamed Besic a klubhonlapnak interjújában beszélt arról, valóban az NB I legjobb védői közé tartozik-e. (Forrás és fotó: fradi.hu)


December 9.
"Sok mindenben léptünk előre a nyár óta. Úgy érzem, most ki tudnánk verni norvég ellenfelünket az Európa Ligában."
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője egy Magyar Hírlapnak adott interjúban arra a kérdésre, a jelenlegi csapat mennyire állná meg a helyét a nemzetközi porondon.


December 7.
"Így is többet lőttem kapura, mint az egész szezon során."
Margitics Andor, a Puskás Akadémia játékosa gólja és kapufája után az Újpest elleni meccs szünetében az MTVA kamerái előtt arról, hogy tudja-e majd folytatni veszélyes játékát. (Fotó: pfla.hu)


December 6.
"Ettől a csapattól most legalább nyolc játékost el kellene zavarni, ám ha jön egy újabb külföldi, az ismét hozza majd a saját embereit. Úgy gondolom, itthon is találni olyan szakembert, akit ki lehet nevezni a Ferencváros élére."
Lipcsei Péter nyilatkozata a fourfourtwo.hu-nak.


December 5.
"Az első félidő "pazar" volt, mint egy öregfiúk meccs. A szünetben mondtam, hogy gólt is fogunk kapni, mert bölcs vagyok."
Tóth Bálint, a Lombard Pápa vezetőedzője a Siófok elleni 1-1-es kupameccs után a veol.hu-nak. (Fotó: MLSZ / Facebook)


December 3.
"Gyerekkorom óta Újpest-szurkoló vagyok, amit még Újpesti Dózsaként ismertem meg. Nagyon megtetszett a név hangzása, azon nyomban beleszerettem a csapatba és a csapat történelmébe. (...) Megnézem, mikor lépünk pályára, és várom a végeredményt."
Eduardo Iturralde González, a már visszavonult spanyol játékvezető, akinél többször senki nem fújta a sípot a helyi élvonalban. Az egykori sípmester a Sport TV kamerái előtt beszélt.


December 2.
"Rudolf Gergely ragyogó ember és ragyogó futballista. És nagyon népszerű. Szerintem mindenhol az országban."
Pintér Attila Nemzeti Sportban idézett nyilatkozata a Diósgyőr elleni meccs után. (Fotó: dvtk.eu)


A Nap mondása rovat korábbi bejegyzései itt olvashatóak el - kattints!

Hozzászólások

Moderate Vannak az nb1 esnél fosabb csapatok is NK ban igaz nem sok. Majd ha egy se lesz, azt mondom megfontolandó.
2014, április 16 - 19:23
VinoBob Váczi Zoltánt meg én nem engedném a futball közlébe, tudva az előéletét, na meg ezt az ostoba kijelentését olvasva.
2014, április 16 - 19:12
obar08 Váczi Zoltánnak igaza van!
2014, április 15 - 19:55
Zsupszi59 De pont ő? Ő mire volt kész?
2014, április 15 - 20:18
VinoBob Atesz még fogyjál egy 20-25 kilót aztán beférsz a válogatottba is...sajnos
2014, április 13 - 21:50
Ferenc Vágási Románokat mindig öröm megverni!Hajrá Magyarok!
2014, április 10 - 23:53
Ferenc Vágási Dzsudzsák,példát vehetnél a volt edződtől,neked is a focival kéne csak törődnöd,nem celebeskedni
2014, április 9 - 19:57
Zsupszi59 Pásztor az edzőlegenda?
2014, április 8 - 19:54
Ferenc Vágási Majka gyerek most miért nem mutogatott,mert eltőrték volna a **** úját .Kabátról meg a véleményem,hogy emberileg egy nagy senki!
Hajrá Fradi,szép volt fiúk,és szép volt Fradi szurkolók!
2014, április 7 - 20:49
szokekaola Curtis mondja! - Úgy fázom, ezért magamra húzok egy meleg kabátot. Jajj így már mindjárt jobb, csináld csak Petikém, egy-kettő, egy-kettő. De így szebb, 1:2, 1:2, 1:2
2014, április 5 - 12:01
szokekaola kabát kappan hangú peti (szándékosan kisbetűvel, mert nem érdemled meg). A FRADI tábort nem lehet hallani, mert a fújpest tábor kétszer olyan hangos? Ezek szerint ha a FRADI tábor hangja 0, akkor a fújpesté 00. Ezt a feliratot láttam már valahol. De azért remélem a füled rendbe jött őrbódés és hallottad a FRADI tábort a meccs végén? 1400 FRADI szurkoló lenyomott 8117 langyi lilát. Ennyi!!!
2014, április 4 - 22:02
jack84 Ha még 2szer olyan hangosak lettek volna, de én az első és utolsó 10 percen kívül nem nagyon halottam őket, mert elnyomta a FRADI tábor a hangjukat. na igen ez már ciki...
kabát baszki... nem csak hülye vagy hanem süket is... nem csoda hogy többszörösen hátrányos helyzetű vagy!
HAJRÁ FRADI!
SZÉP VOLT FIÚK!
2014, április 4 - 21:43
buksika12 Kabát megint ki tett magáért. Elég baj ha csak kétszer olyan hangosak voltak a szurkolói, ment a Fradié, mert vagy nyolcszor annyian voltak. Ez a Fradi tábort dicséri!
2014, április 4 - 21:34
sos Ebben most igaza van Nyilasinak,honosítani kellene Leonardot és szerintem még Viniciust is.Nem azért mert világklasszisok,hanem mert magyar szinten posztjaikon kiemelkednek.Az utánpótlást persze nem kell elhanyagolni,de a fiatalok is sokkal nagyobb önbizalommal jönnének fel a felnőtt válogatotthoz,ha már állandó résztvevői lennénk a nagy tornáknak.Ha a férfi kézilabda válogatottban Carlos Peres húzóember lehetett éveken át,akkor a futball válogatottban is szerepelhetnének honosítottak.
2014, március 30 - 14:26
hungaroring Nyilasi az állatorvosi ló. Már megint csak a sumákoláson jár az esze. ahelyett hogy az utánpótlással foglalkozna minőségileg, már megint a kiskaput, a könnyebb utat keresi. nyil úr! ön szerint leonardo kinőtt a földből, vagy valakik megtanították focizni??? ezzel az erővel honosíthatnánk kb 30 embert, leginkább brazilt és újra van magyar foci!! :D nevetek de kínomban, hogy FELELŐS emberek zagyválnak akkora idiót@s@got aminél nagyobbat nehéz elképzelni. szégyen. szánalmas megNyílvánulás. ha ilyen egy vezető mit várunk??? semmit :)
2014, március 30 - 13:22
danianevem Én sem akarok tanácsot adni Nyilasi úr, de szerintem az ideiglenes megoldások helyett inkább az utánpótlást kellene magának (is) rendbe tennie...
2014, március 30 - 12:00
Ferenc Vágási Peczár grat
2014, március 27 - 18:19
Ferenc Vágási Véber fel a fejjel!
2014, március 26 - 23:40
VG88 Kezdem azt hinni, hogy ez a Kiss Laci nem a Mezey áldozata, hanem tényleg csak ennyit tud.
2014, március 26 - 15:34
hawks Lázár Bence Németországban tízmillió eurót is érne.:DD
Az öregnek elég súlyos érelmeszedése lehet.
2014, március 24 - 18:33
Seejay Minden tiszteletem Göröcs Titi bá'-nak , de azért ne b@ssza már meg a Lázár , meg a 10 millió euro.
A tegnapi DVTK elleni meccs pont rámutatott miért van itt ennyi külföldi . A szerb középpálya megette a diókat , Heris, a belga védő leszedte Futácsot . A szerbek úgy játszottak a címerért, mint ha az anyaklubjuk lenne az Újpest . Más a mentalitás.
Bence beáll , rájátszik hogy felborítsák , alibi szabadrugások , szögletek , krokodil könnyekkel fetreng. Ha felkel , az első hogy belője az összekócolt sérót.
A labdával nem találkozik, ha nem jön be egy csel , nem támad vissza , unottan visszakocog. Ha megfázik , 2 hét fekvőgipsz , majd fél évig nincs formában. Persze még így is összeszed 4-5 gólt , ami bizonyítja, hogy lenne tehetsége, csak léne akarni is, és el kéne döntenie , hogy metroszexuális modell, vagy labdarúgó szeretne lenni.

Legyen példa Suljic: Nincs félrefingott haja, nem sztár az fb-n , az Instagramon , nem fotózgatja magát , és nem a fodrász a második lakhelye. 2 hónap sérülés után beáll, és a mezőny legjobbja lesz , cselez , sprintel , felszántja a pályát , gyors mint a villám , nem akar méterenként elesni , és nem érdekli hogy egy ütközés után , hogy mutat a kamera totálban. Mert ez a bosnyák mentalitás. Ezért vannak ők a vb-n és nem mi. Titi bá' egy legenda vagy , de ezt rosszul látod: a fent leírtak miatt fog inkább Suljic 5 év múlva 10 m eurót érni a Bundesligában, Lázár meg egy Wella hajutalványt , ha nem szedi össze magát.

Tshibuabua nem a kedvencem, de inkább ő robotoljon a kezdőben , mert megalkuvás nélküli küzdő , még ha néha buta is a focihoz . Viszont inkább, mint az alibi eső-kelő magyarok. Azért nem igazolunk magyarokat mert max 20 magyar játékos van , aki ér valamit , 3-szorosan túlárazva.

2014, március 24 - 16:16
syrius83 nagyon nagy vagy! :-D
2014, március 25 - 17:15
Töksi Ennyi. Suljicot irigylem tőletek, jó vásár volt.
2014, március 24 - 18:38
VG88 Azért a Seychelle szigetek válogatottja parázik velünk szemben.
2014, március 20 - 19:51
Orilew Azért egy Feröer szigeteknek ugyan ne legyen már ekkora az arca. Málta, San Marino szint. Az lehet hogy nem kaptak 8-at senkitől (ja csak 6-0-ra szoptak AUSZTRIÁTÓL), de az a kemény 1 pont amit szereztek a selejtezőn meg a -25-s gólkülönbség... Oda-vissza teljes nyugalommal verjük őket 3-4 góllal és nem csak mi hanem a csoportból mindenki. Pofozógép csapat.
2014, március 20 - 18:52
hülyített Olvasd el a cikket, ne csak a címet! Hajdú B. véleménye ez... Miért lenne a feröerieknek nagy az arcuk?Inkább nekünk szokott az lenni, aztán mindig pofára esünk. A magyar-finn meccs után bizony kurv.ára pedálozhatunk legalább a 3. hely meg legyen.
2014, március 21 - 19:37
husqarna "Nem nagyon kísérem figyelemmel az ETO szereplését, és egyáltalán nem is olvasok újságot, nem figyelem a híréket"

Tehát teljes agyhalál Klement úr!

Továbbá szégyenteljes, hogy az a csapat melyért állítólag 25 évig dolgozott és kötődött, ennyire érdekli! Nem véletlenül kerültél oda ahova való vagy. Süllyesztő? :))

2014, március 19 - 21:33
hülyített Az ötvenes évek labdarúgóit össze kell vetni a jelenlegiekkel. Illetve a mentalitást is. Most olyan edző kell aki oda tud pirítani nekik, mert manapság legfontosabb a focisták nagyrészének a trend, nem a játék maga. A külsőségek, mint pl. drága szívárványszínű cipő, bu.zis haj, tetkók...stb.
Az ilyeneknek igen is ordítozni kell, aki nem szolgál rá nem kap lebaxást amúgy sem.
Buzánszky bá idejében még volt alázat a játékosokban, szerették a futballt, sőt imádták rajongtak érte, szabadidejükben is fociztak edzések után (mi mást csinálhattak volna) most meg lehet mozizni, PC-zni, Konzolozni (FIFA-zni /mekkora isten :) / ), így maguk az edzések is majdhogynem "nyűgnek" számítanak a gyerekeknek, nálunk legalábbis. A horvátok kevesebben vannak mégis ontják a tehetségeket! Miért???
2014, március 15 - 17:42
mateusz forevӧr Pintért mindenki egy vadparasztnak tartja, csak én nem!
...
Közben már gyúrok április elsejére :D
2014, március 13 - 21:44
eto Már megint az az átkozott drog!!!!
2014, március 12 - 16:11

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel