Dárdai: Nem vettem át Pintér csapatát, egy újat építettem

Feltöltve: 2015, április 25 - 16:50 Frissítve: 2015, április 25 - 16:49

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legjobb elemét. Itt a legújabb Nap mondása!

Olvastál, hallottál valami jót és megosztanád a többiekkel is? Küldd el nekünk ide kattintva!

Április 25.
"Nem vettem át senkinek a csapatát. Egyébként is csak tévében láttam a válogatottat játszani, márpedig a tévé a szurkolóknak való. Tehát én nem nyúltam hozzá a korábbi válogatotthoz, hanem igyekeztem egy újat építeni, amelyen érezhető, látható a kezem nyoma."
Dárdai Pál egy [origo]-nak adott interjúban arra a felvetésre, hogy kicsit sem aggódott-e, amikor átvette Pintér Attila válogatottját.


Április 24.
"Korábban edzősködtem, utánpótlásban, felnőttben, az MLSZ edzőképzésében vettem részt, két évig Egervári Sándor mellett Kuvaitban dolgoztam. Immár 16 éve működik egy focisulink Egerben, három éve pedig az MLSZ-nél vagyok szövetségi ellenőr. Amikor nem a focival foglalkozom, akkor az egri Családsegítő Intézet hajléktalanszállóján vagyok szociális munkás."
Épp ma 30 éve az UEFA-kupa döntőjébe lőtte a Videotont Csuhay József, aki a feol.hu-nak beszélt arról, mivel foglalkozik mostanság.


Április 22.
"Nagyobb körültekintéssel választottam volna a labdarúgásba edzőt."
Kubatov Gábor elnök válasza a Blikk által szervezett online chat során arra a szurkolói kérdésre, hogyha egy dolgot választhatna, mi az, amit másképpen csinálna az elmúlt 4 évből.


Április 21.
"Az tény, hogy a következő gyakorlatnál kicsit elborult az agyam, és lerúgtam az egyik fiatal játékostársamat, de az hazugság, hogy én bármi olyat is mondtam volna, hogy "ezt azért kapod, mert..." Meg is kérdeztem később az illetőt, hogy tényleg nem szóltam-e neki valamit oda idegességemben, de ő is mondta, hogy nem volt ilyen. Nem értem, miért kell ilyeneket kitalálni. Vállalom, hogy elborult az agyam, és lerúgtam a társamat, de azt azért nem hiszem, hogy Szentes Lázár ilyennel még ne találkozott volna."
Iszlai Bence, az azóta már leváltott Szentes Lázár által az első csapatból száműzött Haladás-játékos volt edzője szavait cáfolta. (rangado.hu / fotó: haladas.hu)


Április 17.
"Négy éve, amikor a Videotonnal bajnokok lettünk, ugyanolyan boldog voltam a sikertől, és a fiúk ugyanolyan elánnal dobtak a levegőbe. Hozzáteszem, eddig szerencsém volt: ötször dobtak a levegőbe, és egyszer sem ejtettek le..."
dr. Mezey György arról, hogy a sikerei után egyszer sem érte még baleset. (Nemzeti Sport)


Április 15.
"Jó lenne újra a futballban is kamatoztatni a felhalmozott tapasztalatomat, mert sajnos még mindig túl sokan vállalnak szerepet olyanok, akik szakmailag alkalmatlanok, és nem ebben a közegben nőttek fel, ellentétben velem."
Kőszegi Géza, az MLSZ fegyelmi bizottságának korábbi elnöke. (Blikk)


Április 13.
"Én nem lőttem olyan szép gólt szabadrúgásból, mint amilyen Varga Rolandé volt."
Különleges bókkal illette gólt szerző játékosát Thomas Doll az Újpest elleni derbit (2-0) követően. (Fotó: fradi.hu)


Április 12.
"Gondolkodtam rajta, hogy kidobom a közönségnek, de aztán megkönyörültem Danin, lehet, hogy csak azt az egyet cipőjét hozta."
Gera Zoltán a Digi Sportnak beszélt arról, hogy a Puskás Akadémia elleni mérkőzésen a mezítláb gólt szerző Böde Dániel cipőjével milyen tervei voltak. (Fotó: Sas Gábor)


Április 11.
"Pekár László valószínűleg a magyar NB I legtöbb süteményt evő játékosa. A jövő héten Nyíregyházán ki fogunk bérelni neki egy cukrászdát egy órára."
Mátyus János, a Nyíregyháza mestere Győrben győztes gólt szerző játékosáról a Sport TV kamerái előtt.


Április 10.
"Gyakorlatilag hét góllal saját magunkat vertük meg, a találatok olyan nevetségesek voltak, mint az új Fradi-sas."
Morvai László, a Pest megyei másodosztályban szereplő Valkó edzője, miután csapata 7-1-re kikapott az Erdőkertestől az Észak-csoport 21. fordulójában.(Forrás: Trollfoci / Fotó: fradi.hu)


Április 8.
"Tisztelem a lila-fehéreket, de nem kedvelem őket. Vannak barátaim az ottani játékosok között, elismerem a csapatot, de túlságosan szeretem ahhoz a Fradit, hogy az Újpest elleni meccs hidegen hagyjon. Küzdök a Debrecen vagy éppen a Videoton ellen is, de az Újpest elleni összecsapás semmi máshoz nem fogható."
Vladan Cukic hangolt a derbire a fradi.hu-nak adott interjújában.


Április 7.
"Ott vannak ezek a fiatal srácok összezárva, vattába csomagolva élnek, mindent megkapnak, kaját, fűtött szobát, csillogó-villogó futballcsukát, simogatást. El vannak zárva a csajoktól, aztán csodálkozunk, hogy belőlük is csajokat nevelnek."
Lendvai Miklós, a ZTE vezetőedzője az akadémiákról a Nemzeti Sportnak. (Fotó: zaol.hu)


Április 6.
"A Sevilla 1992-ben vinni akart. Azt nagyon bánom, hogy nem sikerült. Akkor igazolták le Maradonát is, vele fantasztikus lett volna egy csapatban futballozni."
A korábbi válogatott kapus, Koszta János egy Magyar Hírlapnak adott interjúban.


Április 5.
"Meza bármelyik mexikói filmbe elmehetne bérgyilkosnak."
A képernyőre visszatért ifj. Knézy Jenő a Honvéd venezuelai légiósáról, Jesús Mezáról a Haladás elleni bajnokin. (Fotó: telesport.hu)


Április 4.
"Azt sem tudom mikor szereztem utoljára gólt, nemhogy kettőt. "
A Puskás Akadémia-Fradi meccs szünetében Böde Dániel válasza arra az MTVA riporterének azon kérdésre, hogy mikor duplázott utoljára.


Április 3.
"Összesen 30-35 alkalommal" - mondta Király Gábor a német Bildnek arra a kérdésre, hogy a mintegy 760 bajnoki meccséből hányszor nem viselte a legendássá vált szürke mackóalsóját. Majd arra is válaszolt, otthon viseli-e: "Nem! Ez a munkaruhám. De elárulok egy titkot: otthon feketét vagy kéket hordok"


Április 2.
"Én a Balázs góljáról lemaradtam, mert olyan ideges voltam, hogy az öltözőben ültem."
A magyar válogatott stábjában is dolgozó Nyilasi Tibor emléke arról, miért nem látta ősszel a magyar egyenlítő gólt Bukarestben. (Fotó: Sport TV)


Március 30.
"Természetesen nem arról álmodtam gyerekként, hogy az MLSZ elnökségi tagja legyek, sokkal inkább Maradona tizenegyesét szerettem volna kivédeni a magyar válogatott kapujában a világbajnokság döntőjében."
A szövetség elnökségébe jelölt Török Gábor politológus a Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában.


Március 29.
"25 éves koromban tudtam meg, hogy Agatha Christie nő, egy világ omlott bennem össze. Ezt elmeséltem az egyik csapattársamnak, aki erre közölte, hogy mennyire hülye vagyok, hiszen tudhattam volna, hogy a "Kriszti" női név."
Dombi Tibor a Presztízs Sport legújabb számában vallott élete nagy titkairól.


Március 28.
"Amikor az ember puskával lő, előfordul, hogy olyanokat is eltalál, akiket nem kellett volna"
George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa nyilatkozott a Sportklub, 3 menet Havas Henrikkel című műsorában. "Az adásban a lelátói helyzet is szóba került, mivel a Honvéd elnöke keményen fellépett a rendbontó, rasszista szurkolói kisebbség ellen. Idővel azonban nemcsak ők tűntek el a stadionból, hanem a nézők úgy általában" - írja a műsor ismertetőjében a sportklub.tv.


Március 27.
"Kicsit korai ez a kettő együtt, nem tudok mást mondani. Érzem, hogy fáradok, de egyelőre még bírom."
Dárdai Pál a Sportgézának, a magyar válogatottnál és a Herthánál egyszerre betöltött állásairól.


Március 25.
"Már a bemelegítést jobban csinálták a hazai csapat játékosai. Már akkor vezettek 1-0-ra, amikor csak készültünk a mérkőzésre."
Zoran Kuntics, az Ajka vezetőedzője, csapata Balmazújvárosban elszenvedett 1-0-ás vereségének okairól.


Március 24.
"Nem jó, vagy jobb edző kell ide, hanem csak szerencsésebb."
A Mezőkövesd csapatának éléről távozni kényszerült Tóth László a boon.hu-nak. (Fotó: kovesdisport.hu)


Március 23.
"Akkor most már ingyen mehetek taxival..."
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője ezzel a poénnal kommentálta a vasárnapi örökrangadó utáni sajtótájékoztatón annak a hírét, hogy új főszponzora lett az FTC-nek. (Fotó: fradi.hu)


Március 21.
"Most erre mit mondjak? Életemben nem hallottam még arról, hogy valaki ehhez a módszerhez folyamodjon. Hová lehet még degradálni az Újpestet? Vajon a Standardhoz is így viszik a futballistákat? Gondolom, nem. "
Kovács Zoltán, az Újpestből távozó sportigazgató válasza az mno.hu felvetésére, miszerint Roderick Duchatelet a Twitteren próbált csábítgatni szabadon igazolható játékosokat.


Március 18.
"Nagy meglepetésként ért a hír. Éppen Benczés Miklóssal sakkoztunk edzés után, mikor Fiola Attila közölte, hogy biztonsági tartalékként számítanak rám."
Szélesi Zoltán a válogatott keretről a puskasakademia.hu-nak.


Március 17.
"Szégyellem magam a teljesítményünk és az eredmény miatt, már csak azért is, mert a Ferencváros nem az alapcsapatával játszik ma."
Várhidi Péter, a Szigetszentmiklós sportigazgatója a Sport TV-nek, a Ferencváros elleni Ligakupa-meccs félidejében, amikor 5-0-ra vezetett az FTC. (Fotó: sztkfutball.hu)


Március 16.
"Szép volt Apa!!!!! Szeretlek!!!! Fogtál mint a tinta!!!"
Szűcsné Áncsán Viktória, a Lombard Pápában védő Szűcs Lajos felesége a Facebookon dicsérte meg "urát", miután a rutinos hálóőr nagy bravúrokat bemutatva lett a mezőny legjobbja hétfőn, a Győri ETO otthonában lejátszott bajnokin (0-0).


Március 15.

"Újpesten régen 4-5-6 ezer ember járt meccsre, míg most alig lézengenek a drukkerek, a legtöbben egyébként az ultrák közül hiányoznak. Ezen változtatni kell. Nem szépítem, nem vagyok klubkártyapárti, szerintem el kellene felejteni ezt a rendszert. Emellett az sincs jól, ha valaki elsüt egy káromkodást a lelátón, és az MLSZ már postázza is a több százezres, olykor milliós büntetést. A legjobb megoldás az lenne, ha a szövetség, a csapatkapitányok és a szurkolók leülnének egyeztetni egymással, hogy ki miben látja a problémát, és együtt találnának kiutat a jelenlegi helyzetből."
Balajcza Szabolcs, az Újpest csapatkapitánya a Magyar Nemzetnek. (Forrás: Magyar Nemzet)


Március 13.
"Jó úton járunk, nagyszerű folyamatokat indítottunk el, ezeket jó lenne folytatni, szeretném látni a végeredményét, és amikor hazai és külföldi kollégáim biztatására vállaltam, hogy az UEFA tisztújításán jelöljenek a végrehajtó-bizottságába, azzal tulajdonképpen már kimondtam, hogy folytatom, ha az MLSZ küldöttgyűlésén a labdarúgó-társadalom képviselői is úgy gondolják”
Csányi Sándor MLSZ-elnök a FourFourTwo magazinnak adott interjújában.


Március 12.
"A helyi szokásokat hamar átvettük. Fontos volt, hogy nem lehetünk meztelenek a csapattársak előtt, legyen szó az öltözőben az átöltözésről vagy akár a zuhanyzásról. A meccs előtt a közös megbeszélés után egy imám beszél, illetve közvetlenül a meccs előtt is imádkozik a csapat."
A Demjén Gáborral együtt Bangladesbe igazolt magyar focista, Csorba Szabolcs beszámolója néhány érdekes részletről a távol-keleti ország kapcsán. (rangado.hu)


Március 9.
"Sokat tett a klubért, sok pénzt rakott bele, még ha sokszor kevéssé hatékonyan is. A csapat egy ideje mégis egy helyben toporog. Ha nem akarsz a legjobb, az első lenni, az a sportban megengedhetetlen. Ha neki nincs komoly szándéka, akkor tényleg jobb lenne, ha félreállna. Szerintem még mindig lehetne emelt fővel távozni."
Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a lilák belga tulajdonosáról, Roderick Duchatelet-ről. (Origo)


Március 7.
"A játékvezető elrontja a meccset. Nagyon sok olyan ítélete volt az első félidőben, aminek semmi köze a futballhoz."
Zombori Sándor, a Sport TV szakértője a Kecskemét – Diósgyőr meccs szünetében Vad II István működéséről.


Március 6.
"Nem vitás, bármennyire is tartja magát valaki magyarnak itt, a szlovák válogatott nagyobb lehetőségeket kínál. A szlovák futball respektje lényegesen magasabb a magyarénál. A menedzsereknek is könnyebb a dolguk, ha egy szlovák klubból ajánlanak másoknak a figyelmébe valakit. A válogatottság nagyon összetett kérdés. Egy játékos elsősorban egoista, a saját boldogulásáért futballozik. Szlovákiával könnyebb érvényesülni. Ettől még magyar marad, magyarul gondolkodik, tiszteli az anyaországot. De azért nem ő a hibás, hogy a magyar foci most gyengébb, a szlovákok pedig többet tudnak adni. Az Eb-szereplés például kézzelfogható. Kozák kapitány Eb-részvétellel kecsegtet, Dárdai csak pótselejtezővel. Azért, ha valaki a szlovák válogatottat választja, még nem kell elítélni. Inkább azt a kérdést kell feltenni, megtettek-e mindent azért a magyarok, hogy ne a szlovákot válassza."
Németh Krisztián, a dunaszerdahelyi DAC sportigazgatója arról, miért választja egy-egy magyar nemzetiségű játékos északi szomszédunk válogatottját a miénk helyett. (Forrás és fotó: Origo)


Március 3.
"Rövid leszek, egy edzőkollégával szívesen leülnék megvitatni a történteket, de Zoran Szpisljakkal nincs miről beszélnem"
Bognár György, a Csákvár sportigazgatója csapata honlapján válaszolt arra, hogy mit szól ahhoz, hogy a Békéscsaba edzője szerint igazságtalanul kritizálta a játékvezető teljesítményét a két csapat hétvégi NB II-es bajnokija után.


Március 2.
"Nem értettem, hogy mit keresek ott. A párom is mellettem volt már akkor, és kérdeztem, hol vagyok. Azt sem tudtam, hogy NB I-es meccset játszunk. A bent lévők magyarázták el, hogy Felcsúton van a Loki, és kint a pályán zajlik a bajnoki meccs."
Lázár Pál a dvsc.hu-nak az orvosi szobában történtekről. A védőt Tischler Patrik lőtte fejbe labdával úgy, hogy az áldozat elveszítette az eszméletét. (Fotó: dvsc.hu)


Február 28.
"Annyi problémám van, hogy imádok futni, és a térdem most bejelentette igényét egy tisztító műtétre, amit azonban nem nagyon akarok megcsinálni, mert nem voltak jó tapasztalataim ezzel kapcsolatban. Akik a környezetemből kés alá feküdtek, azok egy ideig úgy mentek, mint a lőtt nyúl."
Csank János egy Magyar Lelátónak adott interjúban. (Fotó: nb3.hu)


Február 27.
"Egy játékos csak két-három évig kötődik a klubhoz, ilyen szempontból a fontossági sorrend alján helyezkedik el, nincs sokkal magasabban a tulajdonos sem, aki mondjuk öt-tíz évig finanszíroz. A szurkoló egy életre elkötelezi magát a klub mellett, sokkal inkább övé a klub, mint bárki másé, de ő sem lehet fontosabb a klubnál".
Roderick Duchatelet, az Újpest tulajdonosa szerint a klub érdeke mindenek fölött áll – ezt annak kapcsán fogalmazta meg a belga üzletember, hogy felmerült, a további büntetések esetén zártkapussá tennék a lilák a hazai meccseiket, bár ezzel azokat a drukkereket is büntetné a klub, akik nem bontották a rendet. (Nemzeti Sport)


Február 24.

"Aki a Ferencvárosnál Gera Zoli, az nálunk Salamon Miki."
Bita László, a Dunaújváros technikai vezetője a dpase.hu honlapján hasonlította össze a két játékost.

Február 22.

"Mondhatnám, hogy nem bánom, de bánom"
Bartha László, a Paks középpályása, az M1 Sport 7 című műsorában, arról, bánja -e, hogy télen nem tudott elszerződni az iránta érdeklődő török csapathoz.


Február 20.
"A téli török edzőtáborozás során, az utolsó felkészülési meccsünkön szintén kényszerűségből 22 percet játszottam balcsatárként. Helyzetbe nem kerültem, viszont kétszer is megúsztam a piros lapot. Most is inkább csatárként játszanék, mert védőként nagyobb a felelősség. Nevetséges egyébként ez az egész, a magyar focin fog röhögni egész Európa." – nyilatkozta Hrabina Alex, a Nyíregyháza fiatal kapusa a halasztásra került bajnoki körül kialakult helyzetről a borsonline.hu-nak. (Fotó: borsonline.hu)


Február 18.

"Újból megtapasztaltam, hogy magyar csapat hetente kétszer nem tud komolyan teljesíteni. (…) Lehetett érezni, hogy többen el akarják kerülni a sérülést, nem akarnak kikerülni a csapatból. Ha valaki kicsit kikerül onnan, annak többet kell futni az ellenfélnél, több gólt kell rúgnia, nem sértetten kocorásznia."
Tóth László a Mezőkövesd vezetőedzője a kovesdisport.hu-nak. (Fotó: haladas.hu)


Február 17.
"Az NFL-ben szívesen lennék edző, csak ahhoz szerintem hülye vagyok."
Dombi Tibor a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában.


Február 15.
"Amikor a madarak alacsonyan szállnak, az emberek orbitális baromságokat mondanak."
George F. Hemingway, az M1 Sport 7 című műsorában reagált így a menesztett nemzetközi igazgató Fabio Cordella szavaira, aki nyáron örült Csábi József kinevezésének, míg pár napja már rossz edzőnek nevezte.


Február 14.
"Úgy gondolom, mindkét csapat jobban járt volna a gyenge színvonal miatt, ha szombaton délelőtt inkább kialussza magát. Amúgy a felkészülésünk jól sikerült, de ez a meccs is hozzá tartozik. "
Bognár György, az NB II-es Csákvár szakmai igazgatója, a Budaörs elleni 3-2-es vereséget követően a feol.hu-nak. (Fotó: pmfc.hu)


Február 13.
"A riválisoknál a nevek szerepelnek, nálunk pedig a csapat. Az elejétől kezdve arról beszéltünk, hogy csapatot akarunk építeni, és ezen dolgozunk folyamatosan. Huszonöt játékos van a keretben, és mindenkinek meg kell oldania a feladatát, ha megkapja a lehetőséget. Mindenkit tisztelünk, de próbálunk a saját dolgainkkal foglalkozni. Nem véletlenül vagyunk a második helyen, mindent megtettünk ezért."
Zoran Szpisljak, az NB II-es Békéscsaba vezetőedzője a rangado.hu-nak nyilatkozott. (1912elore.hu)


Február 9.
"Kedvelem Csábit mint embert, de edzőként nem szimpatizálok vele, mivel nem tartom jó trénernek. (…) Hiába tartom jó embernek, szerintem nagyon rossz edző."
Fabio Cordella, a Honvéd nemzetközi igazgatója a Nemzeti Sport hasábjain. (Fotó: honvedfc.hu)


Február 7.
"14."
Somalia, az FTC játékosa egy légiósok számára kiírt kvíz során úgy tippelt, hogy ennyi világbajnoki döntőt játszott a magyar válogatott története során. (Forrás és fotó: fradi.hu)


Február 6.
"Gondolhatod, ha akkor lettek volna tűsarkú stoplisok, akkor mire vihettem volna. Bár így is áll egy stadion az utcámban, Újpesten, meg egy új hidat is úgy hívnak, mint engem. Azért ezeket se feledjük el!"
A 80-as évek Garami József által dirigált pécsi csapatának vezéregyénisége, a 166 cm magas Megyeri Károly nosztalgiázott a pmfc.hu-nak.


Február 2.

"Én nem nagyon találtam el az eredményeket, de voltak a társaságban, akiknek ez sokkal jobban sikerült, ilyen volt Lázár és Kenesei is. Néha én is eltaláltam, de ők ügyesebbek voltak. Én egy középszerű magyar labdarúgó voltam, illetve inkább rossz. Megélhetési labdarúgó voltam, nincs bennem alázat a labdarúgás iránt, soha nem is volt."

Idézi a rangado.hu a bundaügyben vádlottként érintett Horváth Gábort. (Fotó: borsonline.hu)


Január 29.
"Szerintem sokáig, vagy addig, amíg a tulajdonosoknak nem én fogom rendbe tenni a prosztatagondjaikat a nyelvemmel" - Urbán Flórián a Dinó Sporthíradó azon kérdésére, hogy meddig kell még megyei osztályban edzősködnie.

Január 27.
"Miriuta Vasile azt kérte tőlünk, hogy Coachnak vagy Misternek nevezzük."
Lipták Zoltán, a Győri ETO játékosa a "házirend" egyik pontjáról a Nemzeti Sport hasábjain. (Fotó: MTI, Krizsán Csaba)


Január 26.
"Megtanultam már pár szót lengyelül, de nem mondanám el őket a TV-ben..."
A Ferencvárostól a Lech Poznanhoz igazoló Holman Dávid nevetve számolt be eddig megszerzett lengyel-tudásáról (onet.pl)


Január 24.
"Egy idő után egy héten egy hasmenés az teljesen normális."
Hajdu Attila a Sport TV Zuhanyhíradó c. műsorában Elek Ákos kapcsán arról, mit mesélt neki Telek András saját tapasztalataira alapozva a kínai állapotokról.


Január 23.
"Volt Dortmundban egy gép, ami labdákat lő rád. Megválasztod az erősséget, lehet normális, erős és nagyon erős, de érkezhet a labda alacsonyan, félmagasan és magasan is, szinte bárhogyan. Csak arra van időd, hogy egyszer, maximum kétszer hozzáérj a labdához, így fejleszti a technikádat. Minden nap ezzel a géppel gyakoroltam, több mint két éven át. Amikor Dortmundba kerültem, nem volt túl jó a labdakezelésem, de Jürggen Klopp és a stáb sokat dolgozott velem ezen"
Bajner Bálint, az immáron az angol harmadosztályú Notts County-ban futballozó magyar támadó mesélt egy érdekes sztorit dortmundi időszakáról a Nottingham Post-nak.


Január 22.
"Nem Szíjjártó Péterrel, hanem Barack Obamával állunk tárgyalásban"
A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway cáfolt a Bors megkeresésére, ekként jelezve, esze ágában sincs távozni Kispestről, bár a lap úgy tudja, hogy Szíjjártó Péter külügyminiszter a Dunakeszi Kinizsi futsalcsapata után újabb egyesületnél szeretné kiteljesíteni sportszeretét, méghozzá a kedvenc klubjánál. (Fotó: Sas Gábor)


Január 20.
"Aki ismer, tudja, hogy profi mentalitású játékos vagyok. A fiatalok problémája éppen ez: amikor felkerülnek a nagyokhoz, nem tudják kezelni a sikert, de a kudarcot sem. Éppen ezen szeretnék segíteni a pályafutásom után mint sportpszichológus. Ez az a szakma, amely itthon még gyerekcipőben jár."
Szántai Levente, az NB II-es Szeged kapusa egy delmagyar.hu-nak adott nyilatkozatban. (Fotó: delmagyar.hu)


Január 19.
"Mikor visszatértem Törökországból a Vidinél közölték velem, hogy nem számítanak rám és keressek magamnak csapatot. Sisa Tibor hívott fel azzal, hogy szüksége lenne egy belső védőre és el tudnám-e játszani azt a posztot? Azt válaszoltam hogy nagyon szívesen szerződnék Diósgyőrbe de azon a poszton nagyon idegenül mozgok, így nemet mondtam neki! Egy hét múlva felhívott, hogy középpályára is szüksége lenne rám, ekkor már egyből igent mondtam neki és hosszú huzavona után végül sikerült a DVTK-hoz szerződnöm!"
Elek Ákos nem mindennapi körülmények között lett a Diósgyőr játékosa 2012-ben. (amigeleken.hu, fotó: dvtk.eu)


Január 18.
"Nagyon vigyázunk rá a válogatottban, igyekszünk gondoskodni róla, hogy a lehető legkevesebb stresszel kelljen megbirkóznia. Igazán klassz embert, nagyszerű személyiséget ismertem meg benne, ezúton is gratulálok a kerek szülinapjához. Bízom benne, hogy ősszel, a selejtező sorozat végén egy extra ajándékot is átadhatunk majd neki a válogatottal közösen."
Dárdai Pál szövetségi kapitány az mlsz.hu-n köszöntötte a ma 60 éves Nyilasi Tibort. (Fotó: mlsz.hu)


Január 17.
"Volt olyan játékosom, hangsúlyozom, a műszer pontosan kimutatta, aki a mérkőzés folyamán három, azaz három sprintet nyomott le, futott nagyjából harminchat métert gyors tempóban. Aztán olyan is akadt, akivel kapcsolatban az egyik segítőm ezt kérdezte: "Te, játszik az a gyerek egyáltalán...?" És mutatta, hogy harminc perc elteltével is hatvanas a pulzusa a fiúnak."
Lipcsei Péter, az FTC U21-es csapatának edzője egy MTK elleni csata tapasztalatairól a Nemzeti Sportnak.


Január 16.
"A hazai pálya hiánya, a bajnokság korai kezdése és a szeptemberben induló szüret alaposan rányomta a bélyegét a szereplésre. A keretben bővelkednek a szőlészeti és borászati ágazatban dolgozó játékosok, akik nagyon kevés edzésen tudtak részt venni. Ebből adódóan jó pár meccsen fontos pontokat hullajtottunk."
Horváth Tamás, a megye I-es egerszalókiak edzője. (Forrás: heol.hu)


Január 15.
"Nagypapám 1997-ben halt meg, ezért választottam a 97-es mezszámot. Ő szerettette meg velem a focit. Fradi-szurkoló volt, és kiskoromban megígértem neki, hogy akármilyen áron is, de egyszer ott fogok játszani."
Varga Roland, az FTC új szerzeménye a Fradi Médiának adott bemutatkozó nyilatkozatban. (Fotó: fradi.hu)


Január 14.
"Bevallom, hogy nem. Itt, Németországban nagyon magas szinten tudok focizni. Nagyon sok mindent el tudok érni, nemcsak klubszinten, hanem a válogatottban is. Sajnos Magyarországon minderre nemigen lenne lehetőségem. Amúgy is itt figyeltek fel rám annak idején, itt kezdődött a pályafutásom. Ráadásul semmilyen kapcsolatom nincs a magyar női futballal. "
A német szurkolók által az év német játékosának választott magyar származású Marozsán Dzsenifer nyilatkozott a Magyar Hírlapnak arról, megfordult-e a fejében az, hogy magyar válogatott legyen.


Január 13.
"Februárban már 37 éves leszek, de a testem egy 25 évesé is lehetne akár..."
Kovács Péter, a norvég Stromsgodset magyar támadója a Dagbladet c. lapnak nyilatkozott kirobbanó formájáról, és arról, hogy még szeretné elérni a helyi bajnokságban a 100 gólt, ehhez még 25-ször kellene a kapuba találnia. (Fotó: Instagram)


Január 11.
"Kéthetente járok igazításra a fodrászomhoz, reggelente pár perc alatt belövöm, ez „rutinmunka”. Állítólag sokan már úgy mennek fodrászhoz, hogy viszik a képemet magukkal, és olyan hajat akarnak. Megjegyezném, hogy Brad Pittnek a legújabb filmjében, a „Haragban” is ilyen a sérója, így aztán divatjamúltnak semmiképp sem nevezném."
Simon Krisztián, az Újpest válogatott játékosa a Presztízs Sport magazinban beszélt a sajátos hajviseletéről. (Fotó: ujpestfc.hu)


Január 10.
"Kíváncsian vártam, hogy milyen lesz az indiai bajnokságban pályára lépni, hiszen ez volt az első olyan alkalom, hogy nem európai csapatban szerepeltem. Az egész olyan volt, mint a Forma-1-es száguldó cirkusz. A nagy távolság miatt sokat utaztunk, rengeteg időt töltöttünk a szállodákban. A mérkőzések hangulatai varázslatosak voltak. Az indiai nép nyitott volt a futballra, több tízezer ember előtt játszottuk a meccseket."
Vadócz Krisztián indiai élményeiről beszélt a Blikknek – a magyar válogatott középpályás néhány hétig a Pune City csapatát erősítette, de januártól visszatér valamelyik európai bajnokságba.


Január 9.
"Ha simulékonyabb vagyok, ha nincs ekkora pofám, ha nem állok ki újra és újra az igazamért, igazunkért, most lehet, hogy nem itt tartanék. Bizonyára sokkal több pénzem lenne, de akkor lehet, hogy szembeköpném magam, amikor a tükörbe nézek."
Rajczi Péter, a bajban lévő Kaposvár rutinos támadója arra a felvetésre, hogy itt kellene-e tartania, ahol tart. (Nemzeti Sport, fotó: sonline.hu)


Január 7.
"Dárdai Pál ambiciózus, de az MLSZ részéről a többi edzővel szemben igenis pimaszság volt a kapitányi kinevezése. Mai na­pig Mezey Györgyöt tartom a legfelkészültebb magyar edzőnek. Három évig őt kellett volna megbízni a válogatott irányításával. Mellette három-négy fiatal edző dolgozhatott volna, akik később szintén vezethették volna a válogatottat."
Hevesi Tamás, a REAC korábbi edzője borsonline.hu-n beszélt arról, mi lett volna szerinte az ideális megoldás a válogatottnál.


Január 4.
"Igaz, elvették az epres vodkát, de rendesek voltak, mert megígérték, hazafelé visszaadják. Már csak azon kellett törnöm a fejem, mivel koccintunk éjfélkor. Végül egy taxisofőr szerzett nekünk pezsgőt, ám figyelmeztetett, kizárólag a szállodai szobában igyuk meg. Állítólag, ha valakit rajtakapnak, fél évre is bebörtönözhetik."
Kabát Péter, az Újpest támadója a borsonline.hu-n beszélt arról, milyen megpróbáltatások érték őt Katarban.


Január 2.
"Nézze, a Fradi elleni utolsó idei bajnokinkon negyedóra után kiment a tábor a stadionból, tiltakozva a szurkolói regisztráció ellen. Biztosra veszem, ha maradnak és végig buzdítanak, legyőzzük a Ferencvárost."
Juhász Roland, a Videoton FC védője nyilatkozott a Magyar Hírlapnak, a szurkolói kártya bevezetése kapcsán.


December 30.
"Egy játékvezetőnek a hibái sosem felejtődnek el teljesen, legjobb esetben csak elhalványulnak. Azonban az őszi szezonban rangos feladatokat kaptunk az UEFA-tól, mi vezethettük a Real Madrid-Liverpool és az Arsenal-Dortmund meccset is, és ez azt mutatja, hogy töretlenül bíznak bennünk. A londoni mérkőzés volt a harmincadik meccsem a Bajnokok Ligájában, ami bizonyítja azt, hogy joggal tartozom immár nyolcadik éve az európai elit játékvezetők közé."
Kassai Viktor, a legelismertebb aktív magyar játékvezető nyilatkozott a Magyar Hírlapnak.

December 27.
"Bevallom, amikor Dárdai Palit kinevezték, kicsit szkeptikus voltam, pedig tudtam, hogy Pali Németországban él, dolgozik, tehát fel van vértezve az ott élők előnyös tulajdonságaival is. Örülök a sikereinknek, és remélem, tavasszal folytatjuk, mert a magyar futballnak létfontosságú, hogy 2016-ban ott legyen a franciaországi Eb-n."
László Csaba, az MTK kötelékeiben dolgozó szakember vallott első érzéseiről Dárdai Pál kinevezése kapcsán a Magyar Hírlapnak. (Fotó: mlsz.hu)

December 25.

"Nekem az elnevezés először nem tetszett, mert a római arénákra emlékeztet, ahol megölték a keresztényeket. Azóta azonban meggyőztek arról, hogy manapság sok stadiont és sportcsarnokot hívnak ismét így, ezért belenyugodtam az elnevezésbe. Az persze nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen különleges, egyedülálló építészeti megoldásokkal készült stadiont a férjemről neveznek el."
Puskás Ferenc özvegye, a Blikk számára adott karácsonyi nyilatkozatában osztotta meg őszintén gondolatait a Pancho Arénáról. (Fotó: MTI/Beliczay László)

December 24.
"Nem nagyon tudok semmit. Az interneten kutakodtam csak, de csak akkor fogok szembesülni a valósággal, amikor kimegyek és a saját szememmel látom a dolgokat. Még soha nem jártam ott, a körülményeket, a társakat, a futball színvonalát csak akkor fogom ismerni, amikor már ott leszek, ott edzek és játszok meccseket. Addig nem is szeretnék semmiféle rosszat vagy jót mondani az ottani fociról."
A korábban Sopronban, a DVSC-ben, a Videotonban, Nyíregyházán, valamint Pécsett is futballozó Demjén Gábor a bangladesi Abahani Limited együttesébe szerződött, de még fogalma sincs arról, mi vár rá Ázsiában. (rangado.hu)


December 23.
"Csak virgácsot kaptam a Mikulástól."

George F. Hemingway a Sport Plusz hasábjain arra a kérdésre, milyen ajándékot kapott a Honvédtól a bajnoki szereplés képében. (Fotó: honvedfc.hu)


December 22.
"Nem titkolom, amikor kinevezték szövetségi kapitánynak, féltettem. Nem attól, hogy sikertelen lesz, hanem a közegtől. Mert gusztustalan, amit itt-ott tapasztalok, sok az irigy ember… Ha nem is mutatja kifelé, érzelmekkel teli ember. Ma már talán azok is elismerik a tudását, akik eleinte ellene voltak."
Id. Dárdai Pál egy Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatában.


December 21.
"Nehéz volt elfogadtatni, hogy szükség van a változásokra, de most már látják az edzők a törekvéseinket, sok a pozitív visszajelzés, a legtöbben örülnek a változásoknak."
Szalai László, a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőképző központjának vezetője tekintett vissza a 2014-es évre és annak változásaira a hazai trénerek képzésében. (Fotó és forrás: mlsz.hu)


December 20.
"Hárommilliárd forintból fel lehetne húzni egy bobpályát, ebből kettőt állának a németek, így csak egymilliárd forintot kellene rászánni. Ha azt nézzük, hogy tízmilliárdokért épülnek stadionok, akkor az az egymilliárd nem olyan sok, és biztos vagyok abban, hogy rengeteg fiatal kezdene el szánkózni vagy bobozni."
Pulai Imre, olimpiai bajnok egy interjúban. (origo.hu)


December 19.
Dárdai hiteles, tőle most elfogadnak mindent, ami tipikus magyaros mentalitás, tegyük hozzá. Ugyanakkor ő valóban alkalmas a feladatra. Jó genetikájú szakember, hiszen az édesapja is futballista volt. Határozott fickó.
Csank János, korábbi szövetségi kapitány beszélt a jelenlegi kapitányról, Dárdai Pálról.


December 18.
"Amikor megnyertük a bajnokságot, úgy volt, hogy Spanyolországba szerződök. Elvitt volna mondjuk a Betis, játszottam volna ott két évet, aztán jöhetett volna a Valencia. Ott is pár év, aztán 35 évesen visszajöttem volna a Fradihoz, nyertünk volna egy bajnokságot és abbahagytam volna."
Lisztes Krisztián a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában arról, hogy hogyan alakulhatott volna a pályafutása, ha nem sérül meg súlyosan Németországban. (Fotó: kovesdisport.hu)


December 17.
"Ha megnézzük a mérkőzéseinket, kijelenthetjük, hogy amióta Csábi József a vezetőedzőnk, a Videoton ellenit kivéve nem tudunk olyan mérkőzést mondani, ahol ne lett volna egy rakat helyzetünk. Amennyi lehetőségünk volt az utolsó négy-öt meccsen, abból bajnokságot lehet nyerni. A legrosszabb az lenne, ha el sem jutnánk a kapuig, de ez nem így van, csak az a plusz, az a kis szerencsefaktor most hiányzott."
Kemenes Szabolcs értékelte a Honvéd elmúlt félévét a honvedfc.hu-n. (Fotó: honvedfc.hu)


December 14.
"Gera Zoltán és Juhász Roland is hosszú évek után tért vissza Magyarországra, aztán itthonról is bekerült a válogatottba. Mindketten remek formában futballoztak idehaza a klubjukban, és ez elég volt a meghívóhoz. Nem tagadom, hasonlóra készülök én is".
Hajnal Tamás számára a válogatott szereplés is jó indok volt a hazatéréshez - erről a Nemzeti Sportnak beszélt a Ferencvároshoz visszaigazolt középpályás. (Fotó: fradi.hu)


December 13.
"A magyar szurkolót, a magyar embert irritálja, hogy egy labdarúgó mennyit keres, hiszen egy munkás a tizedét sem kapja meg annak. Ezáltal egyfajta közutálat van a futballisták iránt. Ezt nem értem, hiszen a gyárban dolgozó targoncásnak is lett volna lehetősége az óvodában belerúgni a pöttyös labdába, és nem beleharapni. Ő beleharapott."
Urbán Flórián a Sport Klub 3 menet Havas Henrikkel c. műsorában.


December 12.
"A múltkor, amikor visszamentem, egyből kikaptunk. Másfél év után. Úgyhogy két vereségem van: egy az oroszok, egy a Magdeburg ellen."
Dárdai Pál szövetségi kapitány a délutáni sajtótájékoztatón. (Fotó: mlsz.hu)


December 11.
"Aczél elmondta, ő a klubnál nem volt jogosult önálló intézkedésre. A vádlott hozzátette, annak idején komoly szóbeszédek voltak a fogadási csalásokról, és sok edző tartott tőle, hogy ilyen meccsekhez asszisztál. Azt is hallomásból tudja, hogy felső vezetői szinten a Ligakupa-sorozatot arra találták ki, hogy a részt vevő klubok bevételeit bundázásból fedezzék."
A Bors idézi Aczél Zoltánnak a bundaper bírósági tárgyalásán tett vallomását. (Fotó: Bors idézi Bors/Vadnai Szabolcs)


December 8.
"A csapatok zöme gazdasági értelemben már csődben van, csak nem jelentik be. A magyar élvonal klubjai 12 milliárddal vannak eladósodva..."
Muszbek Mihály sportközgazdász egy Élet és Irodalomnak adott interjúban.


December 7.
"Ojo kisbolygót csinált a labdából"
Kassai-Tóth Csaba, a Sport TV kommentátora, miután Kim Ojo kihagyott egy nagy helyzetet a Diósgyőr-Újpest találkozón. (Fotó: ujpestfc.hu)


December 5.
"Azt hiszem sokan nem is tudják, hogy mennyire adottak a feltételek itt a munkához. A felkészülési lehetőségeket a Stuttgarthoz tudnám hasonlítani. Egész Romániában nincs olyan csapat, ahol ilyen lehetőségek mellett lehet felkészülni."
Cristian Dragota, az ETO erőnléti edzője így beszélt a klub honlapjának a győri körülményekről.(Fotó: eto.eu)


December 4.
"A munkamegosztás lesarkítva úgy néz ki, hogy én rombolok, Kádi épít."
Szalai Vilmos, a Diósgyőr belső védője arról, hogyan osztják meg a teendőket bekkpárjával, Kádár Tamással.

December 3.
"Amikor Robert Jarni és Szasa Glavas először találkozott a csapattal, szinte azonnal a következőt mondták nekem, látod ott azt a fiút? Na, nálunk Horvátországban így néz ki egy futballista. Ezzel a felépítéssel és mozgással felénk eurómilliókat lehet bezsebelni a játékos értékesítésekor."
Kulcsár Árpád, a PMFC-Matias pályaedzője mesélte el, Robert Jarni és Szasa Glavas reakcióját, a pécsiek kanadai fiataljáról, James Manjrekarról. (Fotó és forrás: bama.hu)


December 2.
"Ott volt elöl az a magas fekete fiú, valami Ojo, vagy hogy hívják… Ha Baróti Lajos lenne most az edző, azt mondaná neki: Fiam, maga menjen át sürgősen a kosárlabdázókhoz…"
Harsányi László, az Újpest korábbi válogatott játékosa a lilák jelenlegi támadójáról, Kim Ojóról egy Nemzeti Sportnak adott nyilatkozatban.


December 1.
"Romániával ellentétben itt nincs probléma a fizetésekkel. Még el sem kezdtem igazán dolgozni, máris megérkezett a számlámra a decemberi és a januári fizetésem is, plusz kaptam egy Audi A7-est."
Vasile Miriuta, a Győri ETO új vezetőedzője egy román Digi Sportnak adott nyilatkozatba. (Fotó: MTI, Krizsán Csaba)


November 30.
"Gondoltam rá, hogy azt a geget elsütöm, hogy összeesek itt a füstben..."
Hajdú B. István, a népszerű sportriporter poénkodni is tudott bő egy hónapja történt szívinfarktusával, amikor megérkezett a Sport TV Harmadik félidő c. műsorába. Szerencsére kollégánk már jól érzi magát.


November 29.
"Itt egy 30-40 ezres stadiont nem tart semeddig megtölteni, hiszen egymilliárdan élnek Indiában. Összeáll pár utca, és megvan a telt ház."
Vadócz Krisztián az Origo.hu-nak adott hosszabb interjújában beszélt az indiai tapasztalatairól.


November 28.
"2008-ban, amikor a belga Namur igazgatója voltam, egy hihetetlen történetbe csöppentem. A Brüsszel elleni meccsünk után volt egy olyan érzésem, hogy a játékosok trükköztek a megfelelő eredményért, ezért vizsgálatba kezdtem, kérdezgettem a fiúkat, de nem kaptam válaszokat. Aztán éjszaka egy pisztollyal a számban ébredtem, és öt sötét figura arra szólított fel, hogy hagyjam el Belgiumot."
Fabio Cordella, a Budapest Honvéd sportigazgatója az olasz gianlucadimarzio.com-nak beszélt egy korábbi, meglehetősen vérfagyasztó élményéről.


November 27.
"Januárban az egyik volt csapattársammal megbeszéltük, hogy addig nem vágom le a szakállamat, amíg nem szerzek gólt az NB I-ben. Tavasszal, és eddig az ősszel sem sikerült, aztán a Pápa ellen összejött. A mérkőzés előtt megbeszéltem a masszőrrel, ha gólt szerzek, akkor kifutok hozzá, és ő levágja a szakállamat. Sokak nagy örömére ez sikerült."
A Honvédban szereplő Baráth Botond furcsa gólöröméről a rangado.hu-nak. (Fotó: honvedfc.hu)


November 26.
"Azt, hogy Pali marad-e szövetségi kapitány vagy sem, szerintem még ő maga sem tudja. Ám szerintem a személye nélkülözhetetlen. Majd meglátjuk, hogy a Hertha miként dönt, illetve Palinak lesz-e módja hazajönni. Én nem látnám akadályát, hogy a fél év alatt kétszer öt napra, a görögök és a finnek elleni Eb-selejtezőre felkészítse a válogatottat. Szerintem a legfontosabb, hogy a Hertha játsszon jól a bajnoki meccseken, erősítsék meg a mostani edzőt a posztján és akkor Pali levegőhöz juthat, s nem lenne rajta nyomás, hogy bármikor beemeljék a felnőtt együtteshez. Úgy gondolom, ebben az esetben visszatérhet."
Nyilasi Tibor nyilatkozott a Blikknek arról, mennyi esélye lehet annak, hogy Dárdai Pál továbbra is marad szövetségi kapitány. (Fotó: mlsz.hu)


November 24.
"A kapitány viccesen azt mondta az újoncoknak, reméli, nem csak a pályán háláljuk meg a bizalmát. Ha marad, egy disznótorban töltök neki kolbászt, amit együtt megehetünk."
Dibusz Dénes a Blikknek árulta el fogadalmát, amely abban az esetben valósulhat meg, ha Dárdai Pál marad a magyar szövetségi kapitány. (Fotó: fradi.hu)


November 23.
"Gyakoroltuk pénteken a tizenegyeseket, de mind a hármat kihagytam. Lengyel Feri azzal biztatott, hogy nyugodjak meg, majd a meccsen belövöm."
A pápai Csizmadia Csaba nem a legjobb előjelek után szerzett pontot érő büntető-gólt a Honvéd elleni bajnoki 94. percében.


November 22.
"Folyamatosan nézem a meccseket, nézem, hogyan dolgoznak a magyar edzők. Én tőlük is tudok tanulni, és ezt nem szégyellem."
A Videoton FC vezetőedzője, Joan Carrillo egy [origo]-nak adott interjúban.


November 21.
"Tökfőzelékkel. (...)Metallica-koncertnek."
A Budapest Honvéd klubhonlapján megjelent kérdezz-felelekben a népszerű kapus, Kemenes Szabolcs így felelt a "Milyen étellel lehet kikergetni a világból?, illetve a "Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?" felvetésekre. (Forráshonvedfc.hu)


November 19.
"A több helyzetet kialakító hazaiak megérdemelten nyertek. Elnézést kérünk az általam tisztelt szalókiaktól, hogy "nyomorékok, tuskók és köcsögök" voltunk."
A megyei I. osztályú Gyöngyöshalász elnöke, Szabó Gyula nyilatkozta mindezt az Egerszalók elleni meccset követően. Az eset érdekessége, hogy néhány nappal később az ellenfél edzője, Horváth Tamás elnézést kért a Gyöngyöshalásztól a bántó szavak miatt a heol.hu-n.


A Nap mondása rovat korábbi bejegyzései itt olvashatóak el - kattints!

Hozzászólások

mateusz forevör Palley igyekezett újat építeni? 3 meccsre?

Hol szerezte ezt a rendkívüli tudást? Az U15-ben?

2015, április 25 - 17:15
shepherd91 Te ilyen jövőbe látó vagy? Ahogy láttad azt is, hogy kiesik a Herthával? :)
2015, április 25 - 17:36
szigonyka Tisztelt Kőszegi Géza úr!
Amennyiben valaki ebben a közegben nőtt fel, az lenne egyből a "szakember"?
Akik itt ma a szemünk előtt "szakembernek" tartják magukat, azok kivétel nélkül ebben a posványban nőttek fel! Ezek szerint Ön is!
Ne röhögtesse ki magát! Árulja már el nekem tudatlannak, ebből a "közegből" kiemelkedve miben "szakember" Ön?
Az egész emelesz, beleértve az összes funkcionáriust, együttesen nem hozott annyi rossz, ellentmondásos döntést, mint a Fegyelmi Bizottság, amelynek ön oly büszkén tagja, sőt elnöke volt. A pogácsára valót megkeresték nekik, ez tény! De az Ön oly áldásos "szakemberi" közreműködésével hová jutott ez a magyar labdarúgás? A Berzi S. vagy a Pinyő, a Lendvai, a Pisont, a Both, a Mezey félékkel? Ja és bocsánat, a Kővári félékkel?
Én inkább szégyellném ezt!
Akinek az elmúlt húsz évben,csak annyi köze volt a magyar foci irányításához, mint a köröm alatt a piszok,az egyik sem érdemel még egy marasztaló gesztust sem!
Kívül tágasabb!
2015, április 15 - 23:08
dupla.rr Igazi cirkuszt csináltak a Fradiból egy fasz@ kirakatcsapattal, Szasza a porondmester, bohóc helyett meg itt ez a valami. Az hogy mindenki rajtunk röhög ez már szégyen! De a legnagyobb szégyen az hogy Kubiék nem tudják beismerni hogy igen srácok ez tényleg röhejes!
VISSZA A RÉGI SAST!!!
2015, április 10 - 11:15
tornadojoe Kb. mindenki cikizi az új "sast" (csak így idézőjelesen), kivéve Kubatov Gábort és Orosz Pált.
Meg hogy kb. szerintük így rendben van. Ez a probléma...
2015, április 10 - 09:59
goliat.34 Ha már a foci tudással nem lehet bekerülni az újságba, akkor meg kell próbálni beszólással.... Igaz morvai? Csicsk@ szar megye kettes lúzer.
2015, április 10 - 09:55
fradigyusz Ki a f.....t érdekel,hogy, hogy néz ki a Fradi sas, felőlem lehet csirkének, csibének , tyúknak, kakasnak meg akárminek gúnyolni, nekem is jobban tetszett a régi, a lényeg a CSAPAT SZÁRNYALJON, a sast meg mindenki képzelje annak aminek akarja!!
Hajrá Fradi!!
2015, április 10 - 09:27
fbuser647 Te Knédli,te aztán jobb ha nem beszélsz arról, hogy ki hogy néz ki!
Egyébként pedig ki a f..nak hiányzott ez az idióta? Majd folytatja a benyalást a fidesznyik főnökeinek és ezért visszaengedték na meg közismert fradista ,úgyhogy így lehet a lakájtv-nél egy hülye kommentátor.
2015, április 5 - 23:12
VinoBob Knézy meg a Csúcsfejek c. filmbe űrlénynek.
2015, április 5 - 20:05
huntom Ez a csávó keresi a bajt. Nem jó reklám ez már, Jenő! Nézz magadra. Kit látsz? Csak nem egy asszonyverő palit?
2015, április 5 - 19:42
CsakaLokpor Vigyázz, ha a bíróság jogerősen felmenti, ezért simán beperelhet.
2015, április 12 - 11:19
YAN CHI Knezyt egyszer egy foldrajz tanar jogos felhaborodasaban nagyon meg fogja verni.
2015, április 5 - 19:16
Arbe Szóljon valaki Dombinak, hogy az Agatha a személynév és nem a Christie. Egyébként: Születési név; Agatha Mary Clarissa Mille. Nézzen utána mielőtt sületlenséget nyilatkozik, mert csak égeti magát(h). Bár ez egy jópofa öltözői poénnak elmegy. Talán jól emlékszem, ő volt az aki nyelvi nehézségek miatt zavarta az edzést anno Frankfurtban.
2015, március 30 - 20:02
beregvaros "Amikor az ember puskával lő, előfordul, hogy olyanokat is eltalál, akiket nem kellett volna"
Bonbonos Gyurka

Nos ebben egyet értek. Lövöldözhetünk akármennyit, de akit meg el kellene találni (mert mögérdemli) az Istennek se találjuk. Láttál te már ilyet édesgyurkám?

2015, március 28 - 16:10
Tomi.Aki.Tudinni Igen az ilyen tényleg megesik, de csak ha az ember piszkosul szar vadász.
2015, március 28 - 19:00
Seejay Ennek a bonbonosnak fizetnek hogy hivatásból rettegjen , vagy magától ekkora kretén ?
2015, március 28 - 13:47
Imre Osvald Vigyázni kell ezzel a bonbonossal . Puskája is van :)
2015, március 28 - 13:29
Lila1975 Kívánom Palinak, hogy bírja még sokáig!
2015, március 27 - 23:49
hajrá utánpótlás Fantasztikus vagy Laja! Gratulálok!
Air Lajos :)!
2015, március 17 - 12:02
eto Slovan-DAC:0-1!!!
2015, március 15 - 22:06
Santorini Akkor lenne esély valami változásra, ha a legkülönbözőbb csapatok játékosai (na meg vezetői...) sorra adnák a hasonló interjúkat. Talán, nagyon talán akkor lehetne valami nyomást gyakorolni az MLSZ dölyfös uraira.
2015, március 15 - 20:10
szeva Amíg csak a szalagcím volt előttem, már fogalmazódott is bennem egy jó kis savas válasz,.. de ahogy elolvastam, már mélyen egyet is értettem Balajczával! Én magam megvetem az ultrákat, pontosabban azt a jelenséget, amit Magyarországon ők képviselnek, de amit az MLSZ megenged magának a hatalmi szemléletével, pitiáner kis büntetgetéseivel, az messze túlmegy a jóízlés határain! Ha, ezért valamelyiküket valaki egyszer karóba húzná, nem szaggatnám föl bánatomban az ereimet!
2015, március 15 - 18:22
ÖRÖKÖSBAJNOK Nem annyira vannak az emberek oda a lilamakikért, hogy még fizessenek is a legújabb vereségért! Csak így tovább! Irány a BLASZ4, ahová valók vagytok!
2015, március 15 - 18:21
Oggi "Újpesten régen 4-5-6 ezer ember járt meccsre,"...Balajcza Úr! Régen az Újpestnek nem ilyen szar csapata volt!
2015, március 15 - 17:44
szigonyka Csányi úr! ..és akkor milyen lenne a rossz út?
Nincs kétségem, a zsebek tele vannak az emelesznél.
A "magyar labdarúgás" nevű sportág viszont, egyre távolodik a futballtól!
2015, március 15 - 21:40
zBozone Akar, vagy szeretne? Mert, ha akar, akkor nincs kérdés...
2015, március 13 - 22:12
sjanos Lófütyit járunk jó úton!
A totális katasztrófa felé menetel az egész magyar labdarúgás!
Szakmástul-vezetőstül-ultrástul!
2015, március 13 - 15:57
trollsquad jó hír hogy a te intelligenciád nem arra felé menetel annak már annyi bunkó
2015, március 15 - 17:51
tepeger Neeee csak Csányi neee :(, hát nincs ebben az országban egy olyan ember aki leváltaná már végre , és nincs olyan szakember aki MLSZ vezető lenne? Persze hogy CSányi jól érzi magát, ennyi pénzért és hatalomért nulla munkával , szakértelemmel..Menjen már nyugdíjba, vagy ahova akar, csak a magyar labdarúgásból takarodjon Berzivel, Sipossal, Vágival együtt!
2015, március 13 - 15:45
bzoli71 Mit váltanál le Csányin? Ezek az unalmas fikázások, nézz már szét mi történik a magyar focival az elmúlt években.. lehet itt utálni mindenkit, de hogy megmozdult valami az megkérdőjelezhetetlen...
2015, március 13 - 15:55

AJÁNLOTT CIKKEK

Címlapon

                                            

Tartalom átvétel