Sokallja a válogatott Eb-prémiumát az olimpiai bajnok

Feltöltve: 2015, november 27 - 17:36 Frissítve: 2015, november 27 - 17:36

A csakfoci.hu oldalán naponta szedjük össze a hazai írott, nyomtatott vagy elektronikus sajtóban leírt, elhangzott nyilatkozatok legérdekesebb, legfurcsább részeit. Itt a legújabb Nap mondása!

Olvastál, hallottál valami jót és megosztanád a többiekkel is? Küldd el nekünk ide kattintva!

November 27.

"Nem találom korrektnek a díjazást, de a labdasportok mindig más elbírálás alá estek idehaza, mint az egyéni sportágak. Abban a győzelemben az életem munkája volt benne. Nagy eredmény a kijutás, szurkoltam is nekik, de ott még helyt kellene állniuk, mielőtt bónuszhoz jutnak. Élsportolóként sokallom a prémiumukat."
Berki Krisztián tornász 2012-ben lett olimpiai bajnok lólengésben, ezért 35 millió forint jutalmat kapott. A nagyszerű sportoló azután szólalt meg, hogy a SportPlusz meg nem erősített információi szerint van olyan magyar válogatott játékos, aki 80 milliót kap az Eb-re jutásért. Az MLSZ korábban azt közölte, hogy maximum 40 milliós bónuszt osztanak ki, közel sem mindenkinek, súlyozva osztják el az egyébként az UEFA-tól kapott pénzt. (Blikk)


November 26.
"Az a szerencsém, hogy nekem nem kell felvonulni, én csak nézem a többieket, úgyhogy ebbe a részbe szerencsém van. Utoljára az esküvőmön voltam kiöltözve, az se most volt...annyira nem is szeretek kiöltözni" - mondta el a Ferencváros csatára, Böde Dániel a klub szerda esti, divatbemutatóval egybekötött szponzorbejelentésén. (Körmendi Gábor)


November 25.
"Egy játékos volt, akire gyerekkoromban is nagyon szerettem volna hasonlítani, az az Iniesta. Ha most kéne valakitől autogramot kérnem, azt nem azért mondom, de az a Zoli Úr lenne" - mondta el a Ferencváros és a magyar válogatott fiatal tehetsége, Nagy Ádám a Blikk kérdésére, utalva a mellette ülő, és a jelek szerint általa nagyra tartott Gera Zoltánra. (Fotó: Blikk)


November 24.
Szalai Ádámnak melyik a kedvenc pálinkája?
Németh Krisztián: - Nem iszik alkoholt, én úgy tudom :)
A válogatott játékosai válaszoltak ma a Blikk olvasóinak kérdéseire.


November 23.
"Bosszantó, hogy a hazaiak egyenlítő találata előtt, az addig szinte valamennyi fejpárbaját megnyerő Bakos Bence két fogát is kiverték, aminek szerepe lehetett a kapott gólban.
Feczkó Tamás, az NB II-es Balmazújváros vezetőedzője a klub honlapjának beszélt az ajkai mérkőzésen elért 1-1-ről és a kapott gólról.


November 22.

"Hetente 2-3 alkalommal lemegyek Agárdra is tréningeket és edzőmeccseket nézni. Az edzőkollégákkal tartunk megbeszélést. Szerintük a nyár végére egészen képbe kerültem a fiatal labdarúgókkal kapcsolatban. Ám én tudom, hogy igazából továbbra is pocsék a névmemó­riám. A belga Double Pass felmérésénél is csak azt tudtam elmondani, hogy a szőke nagy fülű meg a barna szeplős fiú nagyon tehetséges."
Garami József öniróniája a Blikk cikkében.


November 21.
"A Crystal Palace és a Burnley is kiutazott edzőtáborba az Egyesült Államokba két-két hétre, de Gábor egyszer sem kapta meg a vízumot, így maradt Angliában. Mondtam is neki, hogy haver, téged terroristának néznek!
Hegedüs Péter, a kapus egykori mentora, példaképe sok emlékezetes történetet osztott meg a magyar válogatott kapusáról a vs.hu-nak adott interjújában.


November 19.

"Teljesen megleptek a könyvvel, hirtelen átlapoztam és elállt a szavam is. Édesapám, a nevelőedzőim, jelenlegi és volt labdarúgótársaim, újságírók, sporttársak nyilatkoznak rólam, általában egy egy személyes történetet kiemelve a 100 oldalas fotókkal illusztrált könyvben. Fülöp Marci már nem érte meg az átadást, de az ő gondolatai örök emlékként megmaradnak benne. Nagyon megható volt olvasni, hogy halála előtt nyilatkozott rólam. A volt szövetségi kapitányaim, Bicskei Bertalantól Lothar Mattheuson át Bernd Storckig felelevenítenek egy egy közösen átélt eseményt. Nehéz lenne mindenkit felsorolni. Igazán megtisztelő ajándékot kaptam a 100. válogatottságomra, hálás vagyok a készítőknek, és köszönöm a szereplőktől a sok pozitív gondolatot".
"Király 100" címmel készült egy kiadvány az azóta már a centenáriumon is túllépő Király Gábor tiszteletére, amelyben pályatársak, edzők, újságírók és vezetők szólalnak meg. A nemrég elhunyt Fülöp Márton is beszélt a magyar válogatott kapusáról. A kiadvány egyelőre egy példányban létezik, de hamarosan kereskedelmi forgalomba kerül majd. (kiralygabor.eu)


November 18.

"Hazai pályán sok fiatallal álltunk ki, jobban meg tudtuk szervezni a védelmet a szűkebb pályán, ezáltal egy sikeres 0-0-t elértünk. A Nagyerdei Stadion játéktere szélesebb, várható volt, hogy ellenfelünk a széleken meg tud bontani minket" - mondta el a Szeged vezetőedzője, Klausz László a Debrecentől elszenvedett 3-0-s kupavereség után. (dvsc.hu)


November 17.

"A kapitányváltásokkal kapcsolatban sokan megkérdőjelezték, hogy miért Pintér Attilát neveztük ki, de ez is csak utólag kérdőjelezhető meg. Ha megnézzük a pályafutását, a magyar edzők közül ma sem tudnám, hogy kit válasszak, ha nem őt. Bajnok lett ugyanis játékosként, edzőként pedig két csapatot is bajnoki címre vezetett" - mondta el az MLSZ elnöke, Csányi Sándor az Origo-nak arról, hogy ma is a korábbi szövetségi kapitányt, Pintér Attilát kérné fel a válogatott élére, ha a magyar szakemberek közül kellene választani. (Fotó: MTI)


November 16.

"Ez itt Magyarország, a Király vasárnap nem nyit kaput, zárva tartunk kérem."
Hajdú B. István beszólását a magyar-norvégon alighanem sokáig emlegetjük majd.


November 12.

"30-40 csirkeszárnyat kirendelünk. Én vizet fogok inni hozzá...
Az Újpest játékosai "bandában", Balogh Balázs szervezésében gyűlnek össze egy budapesti sportkocsmában, hogy megnézzék a norvég-magyar Eb-pótselejtezőt.


November 11.

"A Fradi stadion közönsége előtt, ha a kinti eredmény is megfelelően alakul, muszáj a magunk javára eldönteni a párharcot. Nagyon jól jönne már a lesajnált labdarúgásunknak egy ilyenfajta siker. Tizennégymillió magyart tennénk ezzel boldoggá!"
Kű Lajos, a Ferencváros korábbi kiváló játékosa a Magyar Lelátónak nyilatkozott.


November 10.

"A vasárnapi összecsapást egyébként, s ezt utólag mondom, nem is szabad lett volna lejátszani, ez a kilencven perc ugyanis láthatatlanként vonul a sportág és az én történetembe is"
Benczés Miklós a hétvégi Mezőkövesd-Budaörs NB II-es bajnokiról (0-2), amelyet követően le is mondott a matyóföldiek - már csak volt - edzője. (boon.hu)


November 8.

"Disszonáns, hogy egy olyan nagyképű ember, amilyen Dzsu­dzsák Balázs, tízmillió embert akart többször kioktatni magyarságból, majd amikor a törökök kijutottak az Eb-re, meleg szívvel gratulált nekik, noha éppen a mi rovásunkra kvalifikáltak legjobb csoportharmadikként."
Moldova György, Kossuth-díjas író illette éles kritikával a magyar válogatott csapatkapitányát. (Bors)


November 7.

"A játékvezető arra sem volt alkalmas a mai nap, hogy két bárányt eltereljen, nemhogy egy mérkőzést levezessen. Ezzel nem a játékosaim gyenge teljesítményét védem. Sok sikert és gratulálok a Pálháza csapatának. Üzenem a labdarúgó szövetségnek, hogy a mérkőzés előtt be kell vezetni az alkoholszondát" - nyilatkozta a Gönc szakosztályvezetője, Szarka Zsolt a POSA FC Pálháza elleni, 3-1-re elveszített megye II-es találkozót követően. (boon.hu)


November 6.
"A mérkőzéseink után az a legnagyobb gond, hogy néhány játékosunk olyan, mint a nyugdíjas Marika néni a szombati KGST-piacon: "pukkasztós" szatyor, kapukulcs a zsebben, a lóvé az otthon maradt, de mégsem bánkódik, mert a busz és a nézelődés legalább ingyenes..."
A rovatunkban nem először szereplő Nagy Lajos, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú Nagyhalász edzője a Mándok elleni bajnokit megelőzően. (szon.hu)


November 5.
"Kifejezetten élvezem az ilyen programokat, jó egy kicsit kiszakadni Telkiből. Magyar huszárok, katonák szabadságharcban vívott csatáiról, megszerzett érmeikről láttunk kiállítást, illetve kaptunk egy brosúrát a magyar történelem elmúlt ezer évében használt csatazászlóiról. Minden vágyam, hogy hazai közönség előtt a Groupama-arénában átvitt értelemben mi is kitűzhessük a magunk győzedelmi zászlaját, a norvégok fölényes viselkedése mindenesetre pluszmotivációt jelent" - mondta el a Ferencváros és a magyar válogatott fiatal középpályása, Nagy Ádám a nemzeti együttes Hadtörténeti Múzeumban történő látogatása után.


November 4.
"Elvesztettünk 3 ezer ultrát, de nyertünk ugyanennyi családos szurkolót. Nekik olyan hangulatot kellett teremteni a stadionban, ahol nincsenek káromkodások, nincs csúnya beszéd, nincs erőszak. Olyan környezetet, ahol nem fordul elő, hogy szükséges meccs közben a biztonsági emberek közbelépése. A mostani állapot közelebb van Európához."
A Magyar Lelátó idézi a Csíki Hírlapot, amelynek Kubatov Gábor, az FTC elnöke adott interjút.


November 2.
"Az Olimpiakosznál, valljuk be, azért inkább nekünk fújtak a bírók. Hát itt éppen fordítva van, ezt meg kellett szoknom, a nagyokat tolják ellenünk".
Megyeri Balázs, a spanyol Getafe magyar kapusa egy érdekes különbséget is kiemelt volt és jelenlegi csapata között az [origo]-nak.


November 1.
"Nehéz őszinte véleményt mondani egy olyan mérkőzés után, amelyen a három Pokémon-harcos már az elején belenyúlt az eredménybe, ezen kívül több olyan hibájuk is volt, amelyek a mi kárunkra mentek"
Nagy Róbert, a Hajdú-Bihar megyei másodosztályban szereplő Le Petit DSC vezetőedzője rendhagyó módon értékelte a játékvezetők produkcióját, miután csapata 6-2-re kikapott a DASE otthonában. (boon.hu)


Október 31.
"A legtöbben 60 százalékot adnak a norvégoknak, valaki kicsit óvatosabb, és azt mondja, 55 százalék, hogy továbbmegy Norvégia. De összességében mindenki optimistán várja a meccseket. Én 51:49 százalékot adok a norvégoknak, mert erős csapatuk van, de nem verhetetlenek."
Kovács Péter, korábbi magyar válogatott futballista origo.hu-nak beszélt az esélyekről.


Október 30.
"Meccsnek meccs lesz ez is, megyeinek megyei, sőt a tabella alapján még rangadónak is csúfolhatjuk. Reméljük, hogy nem a lökiek faragják majd a tökünket..."
Nagy Lajos, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei I. osztályú Nagyhalász edzője a Tiszalök elleni bajnokit megelőzően. (szon.hu)


Október 29.
"Rosszulesik, hogy a kapitány úr arra sem vette a fáradtságot, hogy felhívjon és közölje velem a döntését, ne mástól kelljen megtudnom a hírt. Keresem a szavakat, de nem akarok tüzet csiholni. A szövetségi kapitánnyal pedig nem akarok beszélni."
Tőzsér Dániel, a Nemzeti Sportban nyilatkozott, miután kiderült, hogy a válogatott bő keretének sem tagja.


Október 27.
"Nekem Dzsudzsák Balázs teljesítménye óriási meglepetés, mióta elment a PSV-hez, nem láttam jól játszani a válogatottban. Az, hogy Romániában bevágott egy szabadrúgást és hoztunk egy döntetlent, az szép dolog, de a futómennyisége, a játéka, a támadásvezetésben nem úgy vesz részt...ok, Dárdainál többet kellett védekeznie, de kérdem én, egy magyar válogatott nem tud 90-95 percig hajtani? (...) Nem tudom, miért nem tudja odatenni magát, nem véletlen, hogy egyik klubtól a másikig megy tovább. Ezt jól is csinálja, jól jár ő és a klubjai is, de a magyar válogatott nem tud belőle profitálni..."
Nagy László olimpiai bajnok válogatott labdarúgó és korábbi NB I-es edző kritikája a Digi Sport "Reggeli start" c. műsorában.


Október 26.
"Nem hiszem, hogy a Románál Francesco Tottival szemben ezt megengedné magának egy légiós. Szerintem Diagne egyszerűen tiszteletlen volt. Az a minimum, hogy bocsánatot kérjen, ám én biztos nem megyek oda hozzá."
Kabát Péter a Metropol magazinban arról, hogy az Újpest-Vasas (2-0) mérkőzésen csapattársa, Mbaye Diagne nem adta neki oda a labdát a 11-esnél. (Fotó: ujpestfc.hu)


Október 25.
"Sportigazgatóként az a célom, hogy a szövetség profi módon működjön a szakma minden területén. Ami a felnőtt válogatottat illeti: a jelenlegi helyzetben nem megengedhető, hogy a szakmai stáb tagjai - a szövetségi kapitányt kivéve - részmunkaidőben lássák el a feladatukat."
Bernd Storck szerint a szövetségi kapitánynak lehet párhuzamosan másik munkája, a szakmai stáb tagjainak nem... (Fotó: MTI)


Október 24.
"Úgy látom, hogy a mai László Csaba, a Bajnokok Ligája selejtezőt, a Ferencvárossal, Prágában nem veszítené el. Ezt azért is gondolom így, mert egészen egyszerűen az idő múlásával nagyon sokat tapasztaltam, ez pedig a korral jár, egyre több meccset eltöltve a pálya szélén, az ember egyre többet tanul, magáról és erről a játékról is. "
László Csaba a klub honlapjának beszélt önmagáról, a karrierjéről, és arról is, miben változott az évek során.


Október 23.
"Én ugyanaz a Szélesi Zoltán vagyok, mint eddig, nem lettem Trapattoni. Kőkeményen tanulok, megpróbálom felhasználni azt a tudást, amelyet a játékos pályafutásom alatt szedtem fel, illetve, amit azóta. Tanulok a magyar és német kollégáktól, tanulok a szövetségi edzőktől, de másoktól is. Inkább az motiválja a srácokat, nem az, hogy a felnőttstáb tagja lettem" - nyilatkozta az U17-es magyar válogatott szövetségi edzője, Szélesi Zoltán az utanpotlassport.hu-nak arról, hogy változott-e valami azzal, hogy meghívást kapott Bernd Storck szövetségi kapitánytól a nemzeti csapat stábjába.


Október 21.
"Szinte mindenben, de létfontosságú, hogy megerősödjek. Jelenleg hatvannyolc kiló vagyok, hetvenkettőig jó lenne eljutni. A párharcok megnyerésében rengeteget jelentene ez a négy kiló - nyilatkozta a Ferencváros és a magyar válogatott fiatal középpályása, Nagy Ádám a magyaridok.hu-nak arról, hogy miben kellene még erősödnie.


Október 20.
"Ha nincs háború, minden meccsen ott vagyok (...) ez egy testvérháború, az ember nem is tudja, melyik lábára álljon.
Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója is megszólalt a Canal+ francia tévécsatorna, a magyar labdarúgásról készült riportfilmjében, épp a Videoton és a felcsútiak bajnokija előtt.


Október 17.
"Miután hívtak, egyből igent mondtam, szeretem ugyanis, mikor egy csapat engem akar. Igazából a Barcelonát akartam volna edzeni, de nem tudtunk megállapodni..." - mondta el viccesen az NB III-as Tatabánya nemrégiben kinevezett olasz edzője, Bruno Giordano.


Október 16.
"Meg merem kockáztatni, hogy Dárdaival már néznénk a franciaországi szállodákat" - nyilatkozta a magyar válogatott korábbi labdarúgója, Esterházy Márton a Digi Sport Reggeli Start c. műsorában, szerinte ugyanis a korábbi kapitánnyal már meg lett volna az Európa-bajnokságra történő kijutás.


Október 15.
"Boldoggá tesz, amikor a magyar válogatott kikap, mert ez is mutatja Orbán Viktor labdarúgással kapcsolatos elhibázott politikáját"
Farkasházy Tivadar, a válogatott meccsein rendszeresen feltűnő humorista, újságíró, az ATV "Egyenes beszéd" c. műsorában.


Október 14.
„Nagyon bízom benne. Klubtársammal, a magyar válogatott Priskin Tamással már régóta üzengetünk egymásnak, hogy jussunk el az Eb-re. A magyar csapatnak jó esélye van, hogy eljusson a tornára, mi mást mondhatnék: találkozzunk Franciaországban!” - nyilatkozta a szlovák válogatott magyar származású játékosa, Saláta Kornél a nepszava.hu-nak a mieink kijutási esélyeiről.


Október 13.
"Megegyeztek mindenben az Újpesttel, aztán mikor legközelebb találkoztak egymással, már más feltételek szerepeltek a szerződésben. Ezért nem lett az üzletből semmi" - mesélte a ripost.hu-nak Böde Dániel édesapja, Böde István, akinek az elmondása szerint fia annak idején Paksról kis híján a lila-fehérekhez igazolt. (Fotó: mlsz.hu)


Október 12.
"Én mindig is spanyol szurkoló voltam"
Csányi Sándor MLSZ-elnöknek nem okoz majd gondot a spanyoloknak szurkolni a hétfő esti, ukrajnai Eb-selejtezőn, amelyen a magyar válogatott sorsa is tét lesz - erről nem sokkal a görögök elleni meccset követően, Athénban beszélt a focivezér az NSO TV-nek.


Október 11.
"Jó lenne összekerülni Argentínával vagy Brazíliával, nagy élmény lehet Messi és Neymar ellen játszani"
Kyle Lafferty, a mieink ellen két meccsen két gólt szerző északír támadó mondta el furcsa vágyait az Eb-vel kapcsolatban.


Október 10.

"Jó a kapcsolatunk. Sokan hiszik, azért könnyebb bekerülnöm, mert ő az elnök. Sajnos vannak rosszindulatú emberek, akik ezt gondolják. Kiskorom óta üldöz ez a probléma. Pont emiatt, inkább nehezebb a dolgom. Hosszú évek során megszoktam már ezt a helyzetet, próbálok nem foglalkozni a dologgal, már nem zavar. Tudom kezelni" - nyilatkozta Deutsch Bence az mtkbudapest.hu-nak arról, hogy mennyivel nehezebb a dolga azért, mert édesapja, Deutsch Tamás a klub elnöke. (Fotó: mtkbudapest.hu)


Október 7.

"Visszatérve a csapaton belüli hangulatra, nagy divat most a másik helytelen szóhasználatának kijavítása, hirtelen tele lett az öltöző nyelvtannácikkal, akik a legkisebb hibára is lecsapnak."
Bognár István a csapaton belüli hangulatról is beszélt a klub honlapjának adott interjúban. (Forrás és fotó: dvtk.hu)


Október 6.

"Ha nem jöttem volna Magyarországra, már abbahagytam volna az edzői szakmát"
A Budapest Honvédot már másodszor irányító Marco Rossi meglepő kijelentése a Digi Sport stúdiójában, amely arról is árulkodik, milyen nehéz megfelelő csapatot találni az olasz fociban is. (Fotó: honvedfc.hu)


Október 3.

"El kell ismerni, hogy eleinte nagyon nehéz volt, minden utazás után jó pár nap kellett az átálláshoz. Mostanra azért felszedtem egy kis rutint, és pontosan tudom, mikor kell aludnom ahhoz, hogy könnyebben átálljak. Így már egy nap is elegendő, hogy megszokjam az időeltolódást, vagyis szinte egyáltalán nem okoz problémát az utazás" - nyilatkozta a magyar válogatott és a Kansas City csatára, Németh Krisztián az időeltolódás okozta nehézségekről az mlsz.hu-nak.


Október 2.

"100 kiló vagyok b...meg, hát mi lenne a titkom...?"
Mint arról beszámoltunk, rendhagyó edzést vezényelt a Ferencvárosnál a Thomas Doll vezette szakmai stáb: a zöld-fehérek buborékfocis tréninget tartottak (Videó itt!), amelyet láthatóan nagyon élveztek a játékosok. A furcsa műfajban Böde Dániel remekelt, a FradiMédia arról kérdezte, hogy mi a titka...


A Nap mondása rovat korábbi bejegyzései itt olvashatóak el - kattints!

EZ IS ÉRDEKELHET

Hozzászólások

marad0na Nagyon egyetértek Berki Krisztiánnal. Úgy látom, hogy ezekkel a meg nem érdemelt fizetésekkel, prémiumokkal szembe fordítják a szurkolókkal a labdarúgókat. Ezeket a jövedelmeket talán nem a magyar focivezérek találják ki, de kitalálhatnák már azt is, hogy egy család miként járhatna focimeccsre, vagy más sporteseményre, esetleg miként tudna évente három hetet pihenni, kultúrát szívni az operában, színházban, s nem a bulvárt zabálni, virtuális életet élni a szennytévék sorozataival... Ebből a pénzből gazdálkodva a "vezírkar" megtehette volna, hogy csökkenti a belépőjegyek árát. Ja, hogy a pompás stadionokba fizetőképes szurkolók kellenek? Hát erre a jelek szerint még várni kell. Magyarországon nem fog menni a focibiznisz, mert a szemellenzőt nem nekünk találták ki, még akkor sem, ha ránk akarják húzni századok óta.
2015, november 27 - 17:59
fbuser647 Az látszik is rajtad Dani!
2015, november 27 - 11:30
tornadojoe Cavinton Csányi Sándor elvtárs!

Mielőtt Pintér Attilát kinevezte, megígérte, hogy nemzetközi tornát megjárt külföldi szakember lesz. A külföldit többször is említette. Kizárólag.

Szóval, valami probléma van az emlékezőképességgel. Vagy időszakos, vagy végleges RAM hiba!!!

2015, november 18 - 12:30
ZsolexXx fatal error !!!!:) izraeli lsz na ott kellene ossza az èszt ez a madàr akinek èletèben semmi köze nem volt semilyen sporthoz.
2015, november 21 - 18:19
Papp József Kedves Csányi Sándor okosabb nem lettél csak öregebb.
2015, november 18 - 11:57
Papp József Kedves Csányi Sándor okosabb nem lettél csak öregebb.
2015, november 18 - 11:57
Oggi Csányi ezzel a nyilatkozatával, nem is annyira burkoltan, véleményt mondott a magyar edzői karról! Mégpedig nagyon helytálló, lesújtó véleményt!
2015, november 17 - 19:29
Optipista Értem nem játszik a válogatott, nekem csak károm van az elkótyavetyélt adóforintokból. Meg minden itt élőnek.
2015, november 11 - 18:23
Leslie28 Olyan butak vagytok mint a tokom - stadion 40% UNIOS-FOND /Tamogatas / 60% salyat es Allami penzbol keszul -feltetel a csaladias stadionok kiepitese ,botranyok nelkul! Az Unio kiadtadta Csehorszagtol Magyarorszagig a felteteleket,amit be kell tartani.TETSZIK nem TETSZIK nincs MAS ut sajnos !!! Nezzetek utanna mikor rinyaltok itt ! SKenner a Fradinal kell mert a csoportok vezerei igeretet tettek a rendes korrekt szurkolasra amit nem tartottak be elozoleg ,Tortek zuztak mint az allatok igy jot a lehetoseg Club-karta es skenner ,mas utat a szurkolok nem hagytak a vezetok szamara . Ezt senki se valja be mert megmozdulasok lennenek minden fele mert a hires demokracia rosszabb mint a Szoci. Brusszel iranyit Kubatovek csak Kis-Miskak ebben.
2015, november 5 - 07:25
ZsolexXx 60% sajàt meg Àllami ezt jól behatàroltad :))) Unio Brüsszel Fradi :)) Fidesz Nb1 kubi Fradi talàn lehet jobb sorrend.
2015, november 6 - 01:22
AirTiger Nézz meg egy holland bajnokit,vagy oda nem vonatkozik az EU szabályzat?
2015, november 5 - 08:26
szigonyka és te nézted a Magyar - Norvég meccset?
Példaértékű volt a lelkes szurkolás!
...és ehhez, hány petárda, füstbomba, hanggránát miegymás kellett?
Ugye te sem láttál,hallottál egyet sem!
2015, november 17 - 19:54
sztaking Uefa meccsen tiltott,de a hazaikon mindenhol megy nyugaton,keleten...csúsztatsz! De bizony kellett hozzá a kártya törlés,mert különben csak bégető birkák lettek volna kint mint a KFC(kubatov fradi chicken)meccsein.
2015, november 18 - 09:03
szigonyka de te bezzeg Fradista vagy! - mi meg a "bégető birkák" lennénk?
Arra válaszolj,hogy volt piro, molinók, füst- és hanggránát,vagy nem? - vagy lehet ezek nélkül is jó hangulatot csinálni? Biztatni a csapatot, belehajszolni őket a győzelembe? De azt sem tőlem kell megtudnod, remélem, hogy nem csak UEFA rendezvényen nem lehet ezeket használni, de itthon a Magyar bajnoki meccseken sem!
2015, november 18 - 17:21
obar08 Igazad van!
2015, november 17 - 20:01
elguzminyam Ez a szkenneres tetű még most is polírozza magát,mikor lassan már odaérünk, hogy összesen nem fognak háromezren kimenni egy Fradi meccsre.
2015, november 4 - 20:26
sztaking 10/10
2015, november 18 - 09:03
apolo az utolso bajnokcsapat eveben atlag 5-6.000-es volt az atlagnezoszam. 2012-tol volt erdemi novekedes. ezt mar tobbszor megirtak joparan es soha egy ertelmes reakcio nem erkezett. es persze ahogy a mostani adatokat meg lehet kerdojelezni meglehet az akkoriakat is szoval lehet hogy 3.000 volt az vagyis az ulrakon kivul alig lezengett valaki a lelaton...
2015, november 5 - 09:40
ahmedadi Kicsit unalmas, fárasztó már az ultrák nyavalygása és mínuszolása. Lerágott csont az, amin értelmetlenül csámcsognak. Az élet megy tovább, pár hónap múlva pedig bajnokcsapat lesz a Fradi. Én inkább örülök ennek, és remélem tudunk igazolni majd pár ütős, jó focistát a jövő nyárra, amikor nemzetközileg megmérettetünk majd újra. :)
2015, november 4 - 18:51
sztaking egy fizetett hivatásos felszopó véleményét hallottátok!A Ferencváros nem lesz bajnok,hanem a KFC kap egy Bajnoki címet a regnáló hatalomtól..
2015, november 18 - 09:07
elguzminyam addig meg nézzed minden este a zeljeznicsár elleni meccseket felvételröl te birka
2015, november 4 - 20:28
Leslie28 petardazhatol anyuci kiskertjebe meg vonyithatsz a kutyakkal macskakkal bagzas idelyen ...haha- nincs szek tores ,drog arusitas ,ingyen belogas faszikam ..VEGE.
2015, november 5 - 07:12
sztaking Laci aszontad nem írsz többet? Mi történt ?Megharapott egy veszett szkennelt birka ? :)
2015, november 18 - 09:08
2015, november 4 - 15:40
Oggi Ebből a hangzatos címből a fele igaz:..."elvesztettünk háromezer ultrát"....egy politikus szájából az 50% is nagy szó, de egy klubvezetőtől ez kevés!
2015, november 4 - 15:27
tornadojoe Qbatoff inkább maradna csendben, így Karácsony / Hannucha előtt már
2015, november 4 - 15:17
sztaking Korrekt válasz a Fiainktól :
Gábor ismét nyilatkozott, inkább ne tette volna….
Persze ezt is csak sutyiban, Csíkszeredán.
Ismét sikerült akkora bődületes dolgokat összehordania, hogy arra muszáj reagálni.
Kezdi azzal, hogy nincs kevesebb nézőnk, vagy maximum 500-al járnak kevesebben. Emlékszünk még arra, hogy úgy hirdette a stadiont, hogy ott 50%-al nőnie kell az átlag nézőszámnak, első meccsekre jó pár telt ház… Ez nem jött össze. Végén már úgy próbáltak szépíteni, hogy eddig minden évben nőtt az átlagnézőszám és a tavalyi szezonban is így lesz majd… Nem lett. Csökkent az átlagnézőszám még a hivatalosan leközölt adatokkal is. Pedig ha valaki körbefotózná a stadiont és megszámolná az embereket még kínosabb adatok jöhetnének ki. Az omladozó Puskás stadionra többen voltak kíváncsiak, mint egy új stadionra? Ki veszi be, hogy minden rendben van? Most meg azt mondja, hogy idén meglesz a tavalyi nézőszám. Jelenleg ezen a téren sem áll jól Gábor állítása. Ugyanis tovább csökkent az átlagnézőszám. Az Újpest elleni Derbi valamit szépít majd az adatokon, de az így is siralmas lesz. Pedig ennél jobb eredményt már nem tud elérni a klub, veretlenül vezeti a tabellát, mégsem kíváncsiak rá az emberek.
Szerinte 3000 ultrát vesztettek el. Ő lehet, hogy elvesztett szurkolókat, de a Ferencváros nem. Mi mindig itt leszünk, akkor is, amikor ő már nem.
Közelebb áll az igazsághoz, ha azt mondjuk 3000 bérletest vesztett el a klub a tavalyi évhez képest. Pontos számokba nem mennénk bele, még a végén minket is beperel a klub, hogy nem a bérletesek 50%-át vesztették el, hanem csak 34%-át…
Az viszont biztos, hogy ennél a 3000-nél jóval több ember nem jár jelenleg mérkőzésre az ő agyament intézkedései miatt. Nem egy demonstrációnk volt, ahol 5-6000 fő volt jelen és akkor még azokról nem is beszélünk, akik inkább csak otthon maradnak amíg ez az őrület tart. Már csak az az 5-6000 fő is a bajnokság átlagnézőszámának majd a duplája. Ennyi ember véleményét a szőnyeg alá söpörni nem lehet.
Ezeken a demonstrációkon azt is felmérhettük, hogy nagyon sok család nem jár ki a mérkőzésekre. Lehet, hogy nyert új családosokat a klub, de véleményünk szerint majd ugyanannyit, ha nem többet el is vesztett.
Gábor szerint nincs szükség arra, hogy a biztonsági emberek közbelépjenek a találkozó alatt. Ebben igaza van, ahogy arra sincs szükség, hogy találkozók előtt közterületen közbelépjenek és szurkolókat fenyegessenek az aluljárókban és köpjenek le. Arra sincs szükség, hogy szurkolók munkahelyeit látogassák meg.
Arra pedig végképp nincs szükség, hogy börtönviselt biztonsági emberek legyenek mérkőzéseken, pláne nem olyanok, akik korábban gyilkosságért ültek.
Ez az állapot lenne közelebb Európához???
Arról még mindig hallgat Gábor, hogy mi arról a véleménye, hogy az egykori és a jelenlegi „szurkolói koordinátor”, akik nagy családlátogató hírében állnak, lövöldözésbe keveredtek egymással és hetek óta ez folyik a médiában.
Ha valami, hát akkor ez riasztja el a családokat, nem a káromkodás. Senki sem megy szívesen úgy mérkőzésre, ha börtönviselt emberek állnak velük szemben.
Gábor ezekért természetesen nem fogja vállalni a felelősséget. Inkább hallgat továbbra is.
Az, hogy még mindig ilyeneket mond, hogy káromkodás miatt nem járnak anyukák mérkőzésre, ezt már inkább nem is kommentáljuk. Komolyan aggódunk Gábor egészségéért és itt nem a gyomorbajaira gondolunk vagy arra, hogy fél év alatt megőszült, hanem itt a fejekben lehet gond.
Ráadásul embert nem hallottunk még annyit káromkodni, mint Gábort. Az hogy ezt ő akarja megváltoztatni, az abszurd. Nem is változtatta meg. Akik jelenleg kijárnak a mérkőzésekre ugyanazokat a dalokat éneklik, mint mi. Stadion sosem lesz színház.
Ami még elriasztja az embereket a mérkőzésre járástól a futballra rátelepedett politikus rétegen kívül, az az általuk hozott elfogadhatatlan beléptetési szabályok és rendszerek.
Emlékszem amikor első meccsemre kihívtak magukkal az osztálytársaim. Ha utána apám elé állok és azt mondom, hogy regisztrálni kellene engem, megadni a személyes adataimat meg beszkennelni a tenyerem, mint egy bűnözőnek és még a jegy is drága, akkor sok helyre mehettem volna, de hogy mérkőzésre nem az biztos.
Ha a szurkolók meg nem tettek volna politikai deklarációkat ahogy azt most kéri, akkor most nem Ferencvárosi Torna Club lennénk, hanem Kinizsi… A Ferencváros mindig a nemzet csapat lesz és nem egy politikai párté. A szurkolók pedig a klub lelkiismerete. Akkor is kimondjuk a véleményünket, ha neki az nem tetszik.
A Csaráry-molinót pedig sokadszorra kérjük, hogy ne említse. Még a végén kiderül, hogy is volt az valójában, melyik klubelnök tudott róla vagy épp engedélyezte… Hát még mit szólnának azok a zsidó szervezetek vagy nagykövetek, ha kiderül mik hangzottak el róluk azokon a zárt egyeztetéseken…
Hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát…
2015, november 4 - 15:11
tachee nagyon szép, hosszú, olvasmányos hozzászólás, de azon kívül hogy kubatov úgy általában sérti az ultra csoportok önérzetét, 0 okot látok a felháborodásra. 2 éve váltottam ki a szurkolói kártyát egy másik pesti csapatnál, mert szeretek kijárni magyar bajnoki meccsekre és azóta sok meccsre ki is mentem, de még egyszer sem kopogtattak a munkahelyemen... soha nem hallottam a szurkoló társaim köréből olyan esetről, amikor a kártya miatt valakit megkerestek volna. Miért is tennék, mi oka lenne bárkinek megkeresni engem azért, mert kimentem a stadionba és szurkoltam a csapatomnak?? Az az igazság, hogy a B közép soha nem lesz elégedett, mert a gyűlölet élteti. A fradi szurkolók kaptak egy európai szintű stadiont, egy bajnokcsapatot, és tovább szidják a vezetést... nagyon unalmas. még adok 1-2 évet, utána vagy visszaszivárognak az ultrák, vagy örökre el lesznek felejtve, de hidd el, senkit nem fognak érdekelni és nem fog bocsánatot kérni tőlük.
2015, november 4 - 15:40
goliat.34 Szerintem fogalmad sincs mi folyik a Fradinál....Te csak a külsőséget látod. az alma viszont belül rohad a stadionon belül...
2015, november 4 - 15:53
tachee lehet hogy így van... én azt látom, hogy tele van a csapat minőségi válogatott játékosokkal, szép focit játszva veretlenül vezetik a bajnokságot egy tip-top stadionnal. Akkor légyszi magyarázd el nekem, hogy ha úgy döntök, hogy a következő hazai meccsre kimennék, mint normális, nem dobálózó, nem c*gányozó hazai szurkoló, konkrétan milyen attrocitásokkal kéne szémolnom, ami miatt kubatov távozását követelném? (az nem érv, hogy nincs hangulat, mert az az ultrák döntése volt, én az okokra vagyok kíváncsi) van pár bérletes fradi szurkoló ismerősöm, és ők nem meséltek semmi olyat, ami elrettentő lenne...
2015, november 4 - 16:28

Címlapon

                                                                 

Tartalom átvétel