Ahogy arról beszámoltunk, Révész Attila, a rossz szériába került Kisvárda szakmai igazgatója kemény kritikával élt a csapat felé az elmúlt hetek gyengébb eredményei miatt.

A mi jelenlegi gondjainkat nagyon nehéz egyik pillanatról a másikra kijavítani, nem lehet egy csapásra megszüntetni. Az öltöző ugyanis mentálisan egy nagyon kényelmes állapotba került. Egyes játékosok már elhitték a remek ősz után, hogy tudnak futballozni, de ez még nincs így – ezt el is fogom mondani az öltözőben. Természetesen a szakmai stáb teszi a dolgát, ahogy eddig is, a legjobb tudásuk alapján készítik fel a csapatot, de bizonyos szempontból ismét magamhoz veszem a marsallbotot. Megtartom magamnak azt a jogot, hogy büntetést szabjak ki, ha kell, vagy akár valaki a keretből is kikerüljön, ha arra van szükség – fogalmazott a csakfoci.hu-nak a klubvezető.

A Kisvárda két vereséggel kezdte a tavaszi szezont, de sorozatban a Siófok elleni volt egyébként a harmadik vesztes bajnokija Kondás Elemér együttesének, amelynek 3 körrel ezelőtt még 13 pontos fórja volt a dobogós Békéscsaba előtt, ez most 7 pontra olvadt.

Kondás a szon.hu-nak beszélt a gyengébb rajt okairól és annak következményeiről.

Érthető, hogy megviselte a játékosokat a rossz rajt, a héten mindent megtettünk, hogy a letargikus állapotban kimozdítsuk őket – mondta a vezetőedző. – Továbbra is állítom, hogy a Siófok elleni mérkőzésen már jobban játszottunk, mint Zalaegerszegen, csak azokból a helyzetekből, amelyekből az ősszel gólokat szereztünk, ezúttal nem sikerült a kapuba találni. Ősszel is együtt nyertük meg a meccseket, a tavasziakat eddig együtt veszítettük el, és együtt kell kimásznunk a gödörből is. Bizakodó vagyok, hogy ez már Csákváron megtörténik, ennek érdekében megfelelően felkészültünk a vasárnapi mérkőzésre (…) Minden ellenfelet komolyan kell vennünk, a jelek szerint a Csákvárt különösen, de a héten minden edzésen azért dolgoztunk, hogy megtaláljuk azt a harcmodort, amely hozzásegíthet bennünket az első idei győzelmünk megszerzéséhez. Mert ha meglesz végre az első siker, akkor visszatalálunk korábbi önmagunkhoz, efelől nincs kétségem – tette hozzá.

Tippelj és nyerj a Csákvár – Kisvárda mérkőzéssel!