A Paksi FC hivatalos honlapján közölte, hogy két éves szerződést kötöttek Windecker Józseffel, aki a tolnaiakat megelőzően a görög élvonalban szereplő Levadiakosz játékosa volt. A 26 éves rutinos középpályás légiós kitérője előtt sokszor bizonyított már az NBI-ben, összesen 137 meccsen 11 gólt és 13 gólpasszt jegyzett.

Windecker korábban rendszeresen meghívást kapott a korosztályos válogatott csapatokba, így 2011-től 2014-ig magára ölthette az U19-es, az U20-as és az U21-es címeres mezt is.

A mai nap egy olyan labdarúgó érkezett a klubhoz, akit nagyon szeretünk és tisztelünk. Örömmel vettük, hogy bennünket választott. Reméljük, hogy az elmúlt fél év kihagyása után hamar visszarázódik. Abban viszont biztos vagyok, nagy segítsége lesz a csapatnak – mondta Haraszti Zsolt ügyvezető a paksifc.hu-nak.

Alig várom, hogy belekezdjek a közös munkába. Sajnos egy ideje nem tudtam tétmeccset játszani, de úgy érzem, nagyon jó állapotban vagyok. Szeretnék mihamarabb bemutatkozni. Az öltözőbe belépve szinte nincs is olyan arc, akit ne ismernék – nyilatkozta Windecker József a klubhonlapnak.

Windecker Győrben mutatkozott be a profiknál, majd a 2013-14-es idényben kölcsönben szerepelt Pakson – akkor az NB I-ben 22 tétmeccsen játszott. 2016 és 2018 között az Újpest játékosa is volt, ahonnan tavaly nyáron a görög élvonalbeli Levadiakoszhoz igazolt.

Minden átigazolási hír egy helyen folyamatosan frissülő rovatunkban:

Szlovák kupagyőztes védőt tesztel a Diósgyőr – hazai átigazolási hírek