A délelőtti edzés után a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vette az irányt a Vidi, a csapat menetrend szerinti repülőgépe 60 perc késéssel, 18:10-kor szállt fel és a tervek szerint mintegy három és fél órán belül már Malagában lesz, ahonnan még további mintegy egyórás buszutazás következik – számolt be a molfehervarfc.hu.

Az utasfelvételt megelőzően az M1 stábja két játékosunkkal is interjút készített a repülőtéren.

Számomra különösen fontos ez az edzőtábor, hiszen valószínűleg ez pályafutásom utolsó felkészülési időszaka. Karrierem során mintegy 40 edzőtáborban vettem részt, úgyhogy hozzá vagyok szokva az ilyen jellegű terhelésekhez, én kifejezetten várom is, hogy elkezdődjön. Az első napokban már elkezdtük felvenni a ritmust, Marbellán pedig teljes hőfokon üzemelünk majd – mondta a csapatkapitány, Juhász Roland.

Azt szokták mondani, hogy egy játékosnak sosem jön jól egy sérülés, de nekem megkönnyebbülés volt a műtét. Újult erővel várom a felkészülés három hetét, szeretnék jó formába kerülni. Most még nem érzem úgy, hogy száz százalékos lennék, csak az utolsó két hétben tudtam teljes értékűen bekapcsolódni a munkába, de az egészségem rendben van, nincsenek fájdalmaim – fogalmazott Fiola Attila.

Nem tartott a kerettel szombaton Rus Adrián, aki hétfőn még kiegészítő orvosi vizsgálatokon vesz részt, Géresi Krisztián pedig rehabilitációját Magyarországon folytatja. Mocsi Attila a Budaörssel kezdi meg a felkészülést 2020-ban.

A MOL Fehérvár FC kerete a marbellai edzőtáborban

Kapusok: Gundel-Takács Bence, Kovács Dániel, Kovácsik Ádám

Védők: Fiola Attila, Hangya Szilveszter, Juhász Roland, Visar Musliu, Nego Loic, Stopira, Tamás Olivér, Vinícius Paulo

Középpályások: Elek Ákos, Halmai Ádám, Huszti Szabolcs, Kovács István, Georgi Milanov, Boban Nikolov, Nyári Patrik, Pátkai Máté, Ivan Petrjak, Szabó Bálint

Támadók: Funsho Bamgboye, Futács Márkó, Armin Hodzic, Szabó Levente, Zsóri Dániel