Csütörtökön 20:30-tól a Zeta otthonában lép pályára a MOL Fehérvár FC Európa Liga-selejtező mérkőzésen. A magyar csapat vezetőedzője bár saját csapatát tartja az esélyesnek, óva inti tanítványait az elbizakodottságtól.

– Készen állunk az új szezonra, nagyon komolyan és profi módon kell hozzáállnunk a rajthoz. Már csak azért is, mert az első fordulóban azért fordultak már elő meglepetések, mi pedig azért dolgoztunk, hogy ez velünk ne történhessen meg.

A Vidi történelmében is megtörtént már, hogy ebben a stadionban váratlanul kiesett (Mladost, 2013 – szerk.), de ez már egy teljesen másik csapat és ezt az elmúlt két évben nemzetközi és hazai színtéren is bizonyítottuk.

Természetesen tiszteljük ellenfelünket, egy nagyon jó mentalitású, fiatal csapatról van szó, akik száz százalékosan pörögnek majd. Nem szabad nekik lehetőséget hagynunk, maximális figyelemre lesz szükség a részünkről. Tudjuk, hogy papíron mi vagyunk az esélyesei a párharcnak, de ezt majd a pályán kell megmutatnunk, nem pedig szavakban! – idézte a molfehervarfc.hu Marko Nikolic szavait.

A Zeta trénere is elismerte, nem az ő továbbjutásuk jelentené a papírforma teljesülését.

– A Fehérvár Magyarország egyik legjobb csapata, abszolút esélyese a párharcnak. Mi fiatal csapattal vágunk neki a sorozatnak, semmi veszítenivalónk nincs. Félelem nélkül kell pályára lépniük a fiúknak és a legjobbjukat kell nyújtaniuk. A két legjobb játékosunk távozott az elmúlt hónapban, Nikola Krstovic a Crvena Zvezdához, Igor Vujacic a Partizánhoz igazolt, mondhatjuk tehát, hogy egy új folyamat kezdetén vagyunk. Ugyanakkor büszkeség is nekünk, hogy ilyen nagy kluboknak tudtunk játékosokat adni. Próbáljuk a maximumot kiadni magunkból csütörtök este, majd kiderül, hogy ez mire lesz elégfogalmazott a hazaiak vezetőedzője, Dejan Roganovic.