Mint arról a csakfoci.hu még hétfőn beszámolt,  a MOL Fehérvár FC szerb utánpótlás-válogatott játékosa, Danilo Pantic visszatér a Chelsea-hez és téli átigazolási időszakban a Partizan Belgrádban köthet ki, miután a szerbek kivásárolhatják az élő szerződéséből.

Hírünket több szerbiai és bosnyák portál is megerősíti, amelyek szintén úgy tudják, hogy a Vidinél már nem számolnak Panticcsal – akit nem is vittek magukkal a spanyolországi edzőtáborba és a második csapathoz vezényelték -, felbonthatják az idény végéig szóló kölcsönszerződését, így a  középpályás napokon belül hivatalosan is visszatérhet Londonban.

Ahol viszont nem sokáig marad majd, mivel korábbi klubja, a Partizan élénken érdeklődik iránta, és ki is vásárolná Chelsea-kontraktusából – írja többek között a szerbiai Mozzartsport és a boszniai sport.novi.ba is.

A 23 éves Pantic tavaly nyáron és nagy reményekkel érkezett a Vidihez, kölcsönben, vételi opcióval szerezték meg a fehérváriak.  Ősszel összesen kilenc bajnokin, és három kupatalálkozón lépett pályára, ezeken gólt nem szerzett.

Az 1,8 millió euróra taksált szerb futballista az OTP Bank Liga negyedik legértékesebb játékosának számít papíron Loic Nego (Fehérvár) és a két ferencvárosi brazil légiós, Somália és Isael mögött.