Mint ismeretes, kedd este a MOL Vidi FC kedd este 0-0-s döntetlent játszott a svéd Malmövel, és idegenben lőtt több góllal jutott tovább a BL következő körébe. A meccs utáni sajtótájékoztatón a MOL Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics elmondta, szeretnék megerősíteni a csoportkörre a keretüket, ami 3-4 igazolást jelenthet a fehérváriaknál.

Határozottan terveznünk kell igazolásokat, bővíteni kell a keretet a csoportkör miatt, de emellett bajnokik és Magyar Kupa-meccsek is lesznek. 3-4 játékos érkezését is el tudom képzelni. Magyar és külföldi játékosokat is szeretnénk igazolni, bár a külföldi játékosok száma limitálva van, ezért “matematikailag” is szükség van magyarokra – kezdte Marko Nikolics. – Augusztus végén könnyebb is igazolni, hiszen vannak olyan labdarúgók, akik eddig esetleg nem akartak Magyarországra igazolni, de most talán könnyebb lesz idecsábítani őket. Az átigazolási időszak utolsó napjáig is sokan kivárnak, ez a nemzetközi példa is.

Nikolics utolsó mondata után sokan elkezdtek kombinálni, ebbe a nyilatkozatba Dzsudzsák Balázs hazahozatalát kezdték belelátni, hiszen a szélső klub nélkül van, a válogatott miatt mielőbb rendeznie kellene a helyzetét, és a sajtóban korábban többször is összeboronálták a Vidivel.

Honlapunk információi szerint azonban Dzsudzsák megszerzése nem merült fel most a MOL-Vidinél, a klubvezetésnek nincs szándékában leigazolni őt.

Fehérvári forrásaink szerint két-három magyar labdarúgó megvásárlására jó esély van a fehérváriaknál, de külföldről is érkezhet erősítés. Természetesen egy ekkora klubnál számtalan légiós képbe kerül egy átigazolási időszak során, de ez a lista mostanra 5 fősre szűkült a Vidinél, ebből a körből kerülhet ki az új külföldi igazolás. Nem egy régióban nézelődnek a piros-kék klubnál, több irányban is folytatnak egyeztetéseket, dél-amerikai kiszemelt is van. Elsősorban támadó szerződtetése van napirenden, de a középpálya közepére is érkezhet új játékos.

A Malmö feljelentette az UEFÁ-nál a Vidit; Svédországban az okos magyarokat dicsérik – lapszemle