1-0-ra győzött a pénteki, felcsúti felkészülési mérkőzésen a Videoton a Partizan Belgrád ellen.

Lüktető volt a játék az első félidőben, mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, Kljajicnak és Kovácsiknak is volt egy-egy nagy bravúja, sőt, a szerbek a 19. percben a felső lécet is eltalálták.

Akkor jött a Vidi vezető (és győztes) gólja, amikor picit csendesebb percek következtek: az első félidő hajrájában a korábbi Partizan-támadó, Scepovic passzolt Negonak a jobb szélen, aki kapu elé tekert, Feczesin pedig 8 méterről, kapásból, óriási gólt lőtt (1-0).

A sok cserével is tarkított második játékrészben már kevesebb helyzetet alakítottak ki a csapatok, végül maradt az 1-0, legyőzte az NB I második helyezettje Szerbia egyik nagycsapatát.

Videoton – Partizan Belgrád 1-0 (Feczesin 41.)

Videoton: Kovácsik – Nego, Vinícius, Fejes (Barczi, 46.), Szolnoki – Pátkai, Juhász (Varga B., 70.), Hadzic – Kovács I. – Scepovic, Feczesin (Bévárdi, 88.)

Partizan: Kljajić (N. Stevanović, 60.) – Radin, Balažic (Ćirković, 85.), Ostojić, Miletić – Everton (Damnjanović, 85.), Marjanović (Kosović, 60.), A. Stevanović (Jovanović, 70.), Janković (Đuričković, 70.) – Leonardo (Mutombo, 60.), Đurđić (Božinov, 60.)

A vidi.hu videója: