Idén nyáron érkezett a MOL Fehérvár FC-hez a 20-szoros észak-macedón válogatott Visar Musliu, aki ősszel tizenkét mérkőzésen lépett pályára az NB I-ben, ezeken pedig már két gólt is szerzett.

A középhátvéd a Vidi hivatalos oldalán értékelte az elmúlt hónapokat, valamint elárulta azt is, hogy mit vár a következő esztendőtől.

– Összességében pozitívan értékelem az elmúlt négy és fél hónapot, de csapattársaimhoz hasonlóan bennem is van azért hiányérzet, hiszen több alkalommal is értékes pontokat veszítettünk. Szezon közben, augusztus elején igazoltam Székesfehérvárra és az eddig itt töltött idő alátámasztotta azokat a várakozásaimat, amelyekkel a Vidibe érkeztem. Óriási öröm volt számomra, hogy életem első NB I-es mérkőzésén góllal mutatkozhattam be, arra a meccsre mindig emlékezni fogok. Természetesen vannak kevésbé örömteli emlékeim is az őszi szezonból, minden vereség fájó, de különösen rossz érzés, hogy mindegyik alkalommal hazai környezetben maradtunk alul.

Ugyanakkor nagyon sok hátra van még a bajnokságból, biztos vagyok abban, hogy képesek leszünk tavasszal a magunk javára fordítani a bajnokságot.

Emellett a kupában is érdekeltek vagyunk még, jó lenne, ha első magyarországi szezonomban összejönne a duplázás. Nem lesz sok időnk pihenni, de a decemberi szabadság alatt azon leszek, hogy maximálisan feltöltődjek mentálisan és fizikálisan isnyilatkozta a molfehervarfc.hu-nak Visar Musliu.

A 25 éves játékos kiemelte, hogy 2020 fontos esztendő lesz számára, hiszen a Vidivel komoly célokért küzdhet, de emellett a válogatottal is történelmet írhat, ugyanis reális esélyük van arra, hogy tavasszal kiharcolják az Eb-re való kijutást, ehhez először Koszovót kell legyőzniük március végén.