2-1-es, idegenben szerzett előnyről várja a MOL Vidi FC elleni, ma este 21 órakor kezdődő Bajnokok Ligája-rájátszás visszavágóját az AEK Athén. A görög együttes ha nem kap legalább két gólt, biztosan a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörébe jut, azonban a magyar bajnoknál sem mondtak le a továbbjutásról.

“Nincs garancia a BL-csoportkörre, csak azért, mert megnyertük az első mérkőzést – kezdte találkozó előtti esélylatolgatását a hazaik vezetőedzője, Marinosz Uzunidisz. – Nem vagyunk önteltek és nem pihenhetünk, a fejünkben kell tartani, hogy nem vehetjük lazán a mérkőzést.”

A szakember hozzátette: bár az első mérkőzést megnyerték, számos hibát elkövettek, amiket javítaniuk kell, és tisztában kell lenniük azzal, hogy még nem érték el céljukat.

“Ez teljesen más meccs lesz, mint az odavágó, ezért külön kellett készülnünk rá. Foglalkozunk az ellenféllel is, de bízunk benne, hogy mi leszünk az a csapat, amely sikerrel veszi a kvalifikációt” – mondta Uzunidisz, aki a Vidit is dicsérte.

“Minőségi és erős játékosokkal rendelkezik a magyar csapat, de nekünk is bizonyítanunk kell, hogy kiváló együttest alkotunk.”

“Bármi legyen is a mérkőzésen, nyugodtnak és koncentráltan kell maradnunk. A futballban minden forgatókönyvre fel kell készülni, azt hiszem, nekünk sikerült” – zárta mondandóját az AEK Athén vezetőedzője.

AEK-Vidi: Nikolic a BL-csoportkörről: “Nemcsak ész nélkül, fejvesztve támadva lehet elérni”