Anel Hadzic négy és fél éve erősíti a MOL Fehérvár FC-t, és ez idő alatt a csapat egyik kulcsemberévé nőtte ki magát. A fehérváriak színeiben magyar bajnoknak és kupagyőztesnek is mondhatja magát Az NB I-ben eddig összesen 85 tétmeccsen lépett pályára, ezeken 11 gólt szerzett és 5 gólpasszt jegyzett.

A 30 éves, 14-szeres bosnyák válogatott Hadzic a száműzetéséről, a jövőjéről és magyar bajnoki cím sorsáról nyilatkozott a bosnyák sport1.oslobodjenje.ba portálnak.

A labdarúgás ilyen üzlet, megtörténik, Amikor egy új edző érkezik, akkor megvannak a saját elképzelései, melyekbe most nem férek bele. Ez van, de nem fog megtörni, hanem csak megerősít – kezdte a Vidi légiósa, aki nem tartott a spanyolországi edzőtáborba, hiszen a Joan Carrillo vezette szakmai stáb még január elején a második csapathoz irányította.

Korábban felmerült, hogy Ausztriába igazol, sőt a Honvéddal is szóba hozták, legutóbb pedig honlapunknak cáfolta az osztrákoknál megjelent sajtóhírt, miszerint felbontották a szerződését, és távozna a Fehérvártól.

Itt maradok, hiszen a téli átigazolási időszak hamarosan véget ér. Tárgyaltam néhány csapattal, de ezekből végül nem lett semmi. Szóval maradok és edzek. Félév van hátra a szerződésemből, a nyáron új kihívásokat keresek magamnak. A legjobb évemben vagyok, kiválóan érzem magam, de nyártól új impulzusokra van szükségem.

Arra a kérdésre, hogy ki nyeri a bajnokságot rövid, határozott választ adott.

Hogy őszinte legyek, a Ferencváros már kilencven százalékban megnyerte a bajnokságot, a legnagyobb esélyes – tette hozzá.

FK Sarajevo: Nem!

Boszniai sajtóhírek szerint Anel Hadzic az FK Sarajevo együttesénél folytathatja pályafutását, azonban ezt a légiós egyértelműen és határozottan cáfolta az értesülést.

Láttam néhány helyen, hogy az FK Sarajevóhoz igazolok, de jelenleg Magyarországon edzek. Szarajevóból senki sem keresett meg – mondta Hadzic a sportske.ba-nak.