Ahogyan arról honlapunkon korábban beszámoltunk, a Kisvárda szakmai igazgatója, Révész Attila azt nyilatkozta a Kölcsey TV-nek, hogy jelenleg is aktív román válogatott labdarúgó leigazolását tervezik.

A csakfoci.hu úgy tudja, hogy az egyik kiszemelt a huszonnyolc éves szélső, Gheorghe Grozav, aki jelenleg szabadon igazolható.

A 25-szörös válogatott játékos legutóbb a Dinamo Bukarestben játszott, de korábban megfordult a török Bursaspor és Karabükspor, az orosz Ahmat Groznij, a belga Standard Liége, valamint az Universitatea Cluj csapatainál is. A válogatottban öt gólt szerző Grozav sorsa egyelőre kérdéses, a Kisvárda szívesen látná őt, úgy tudjuk, el is kezdődtek már az egyeztetések, de az egyiptomi edzőtáborba nem utazott el a csapattal, ami azt mutatja, hogy jelenleg még nincs megállapodás a felek között.

Honlapunk információi szerint az NB I-es újonc radarján feltűnt a portugál szélső, Hugo Seco is, aki a Transfermarkt adatai szerint jelenleg a kazah élvonalbeli Irtis Pavlodar játékosa.