Nem ezt szoktuk meg tőle – olvasható a Kisvárda klubhonlapján. A szabolcsiak brazil légiósa, Lucas Bertucci amióta a csapat játékosa azóta edzést, de még mérkőzést is alig hagyott ki.

A 29 éves középpályás téli felkészülése nem úgy sikerült, mint szerette volna, hiszen háromból két edzőmeccsen nem játszhatott. Egyiptomban a Razgari ellen (5-0), valamint szerdán a gól nélküli döntetlenre végződő Slavoj Trebisov elleni találkozón sem állhatott az együttes rendelkezésére. Most pedig a fogvacogtató hidegben részt vett a csütörtöki edzésen.

Nem volt szerencsém az utóbbi időszakban. Egyiptomban meghúzódott az izmom a combtőnél, ezért óvatosságból kihagytam a második meccset – kezdte Lucas a kisvardafc.hu-nak, aki egyedül csak az el-Guna ellen (1-3) lépett pályára.

Néhány napig könnyített edzést végeztem, és helyrejött a sérülésem, ám a hazaérkezést követően megfáztam, belázasodtam, így két napig ágyhoz voltam kötve.

Emiatt hagytam ki a szerdai edzőmeccset, ám nem bírom a tétlenséget, és bár még szedek gyógyszert, csütörtökön edzésre jelentkeztem. Már sokkal jobban vagyok, bízom benne, hogy szombaton pályára tudok lépni.

A Kisvárda legközelebb szombaton a szlovákiai Nagymihály ellen játszik felkészülési mérkőzést.