Utoljára augusztus 17-én, a 6. fordulóban, a Vasas elleni vesztes mérkőzésen (0-2) számíthatott Marco Rossi Eppel Márton játékára. Nos, a Honvéd házi góllövőlistájának vezetője, aki a hat meccsén 5 gólt szerzett, visszatérésre kész.

– Túl vagyok a nehezén – mondta Eppel. A műtét után nagyon rossz volt, de most már jól érzem magam. Az evéssel, ivással, beszéddel nincs gondom. Remélem a hétfői vizsgálat is rendben talál mindent. Hiányoznak az edzések, az öltözői hangulat. Alig várom, hogy újra pályára léphessek. – mesélte a támadó a honvedfc.hu-nak a mandulaműtétjéről.

Rajta kívül Botka Endre dőlt ki a sorból, aki bő válogatott keretbe is meghívott támadót pechére le kellett cserélni a Videoton elleni bajnokin szédüléses rosszullét miatt.

Köszönöm jól – adott helyzetjelentést a védő a csapat hivatalos honlapjának. –  Az egyensúlyért felelős kristályok okozták a szédüléses rosszullétet. Nem tagadom megijedtem, mert ilyet soha nem éltem át. Napokig tompa voltam, pihennem kellett, de most már rendben vagyok.

A kispesti védő nem nevezhető szerencsésnek válogatott szempontból: korábban is volt rá példa, hogy pont akkor vált harcképtelenné, amikor behívták.