Immár 18. alkalommal került sor Cetiri kafica – Dino Petrinovic emléktorna elvezésű viadalra, amelyen a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is pályára lépett a Budapest Honvéd horvát szélsője, Tonci Kukoc – olvasható a kispestiek hivatalos oldalán.

A Hajduk Splitnél nevelkedő, 29 esztendős Honvéd-játékos pedig határozottan illusztris társaságban futballozhatott december 26-án, hiszen a spliti viadalon pályára lépett az aktív játékosok közül a tavalyi világbajnokságon ezüstérmes csapat tagja,

Ivan Perisic, Ante Rebic, Ivan Strinic, a 81-szeres válogatott Niko Krajncar, továbbá ott lesz Marko Livaja (AEK Athén), Marko Pasalic (Atalanta), Nikola Vlasic (CSZKA Moszkva),

de ott volt a horvát válogatott szövetségi kapitánya, Zlatko Dalic is, még a régi nagyok közül a 22-szeres válogatott Ivica Mornar, a vb-bronzérmes, a Juventusban közel egy évtizedet játszó Igor Tudor, sőt a 114-szeres válogatott Stipe Pletikosa és a 104-szeres válogatott Ivica Olic is ellátogatott Splitbe.

A jótékonysági torna bevételét egy Splitben működő, fogyatékkal élőkkel foglalkozó rehabilitációs központ kapja, s a négycsapatos viadal döntőjét élőben közvetíti a horvát televízió.