Honvéd – MOL Vidi FC 0-1 (Huszti 90.)

I. félidő

Sérülés miatt nem nevezte a keretbe Ben-Hatirát a Budapest Honvéd a Vidi elleni találkozóra, a székesfehérváriak pedig a hétközi kupamérkőzésen súlyos sérülést szenvedő Scsepovics posztján voltak kénytelenek változtatni. A mérkőzés első percei viszonylag békésen teltek, az első lehetőségre a 16. percig kellett várni, ekkor Nikolov mentett a berobbanó Kamber elől.

A játékrész második felében Holender játéka hordozta magában leginkább a találat lehetőségét: két lövésénél Kovácsiknak kellett helyt állnia, míg sorfalon megpattanó szabadrúgása centikkel kerülte el a kaput.

II. félidő

A szünet után is inkább a mezőnyharcé volt a főszerep, kemény összecsapások, és megfontolt labdakihozatalok jellemezték a második félidő első perceit. Az edzők szemmel láthatólag nem voltak elégedettek a játék képével, hiszen Supka Attila N’Gogot, Marko Nikolics pedig Hodzicsot is becserélte. A kívánt hatást végül nem sikerült elérni, a friss csatárok jelenléte miatt viszont megnőtt a szabálytalan belépők száma, a játékvezető összesen 8 sárgát osztott ki a találkozón.

Amikor már úgy tűnt, hogy döntetlen marad a mérkőzés, jött Huszti: a 90. percben Stopira beívelésénél maradt üresen, és fejelt a kapuba a rutinos középpályás (0-1).

Huszti győztes gólja

A Vidi csak kiszenvedte a győzelmet a Honvéd ellen. A csereként beálló Huszti a 90. percben döntött.Részletek itt: http://bit.ly/2FSPxBw

Közzétette: M4Sport – 2019. április 6., szombat

Győzelmével a Vidi továbbra is 8 ponttal a Ferencváros mögött, a tabella második helyén áll, a Honvéd pedig ötödik, hét pontra a dobogó harmadik fokán álló Újpesttől.

Tabella: adatbank.mlsz.hu