A Honvéd vezetősége megegyezett a csapat egyik legnagyobb értékével, Gazdag Dániellel, aki három évvel meghosszabbította a jövő nyáron lejáró szerződését.

Nagyon boldog vagyok, örülök, hogy sikerült megállapodunk a szerződésem meghosszabbításáról – kezdte Gazdag Dániel a klubhonlapnak. – Köszönöm az új tulajdonosoknak, illetve Lóránth Zoltánnak, hogy a tárgyalások során végig éreztették velem, hogy fontos vagyok a Honvéd számára, számítanak rám, ami nagyon jólesett, ezért is örülök annak, hogy Kispesten maradok.

Nem akarok álszent lenni, télen előfordult, hogy az átigazoláson is gondolkoztam, de igazából legbelül végig az lebegett a szemem előtt, hogy ha minden jól alakul, ha megfelelő ajánlatot kapok, akkor az a legjobb nekem, ha a Honvéd játékosa maradok.

A 23 éves válogatott középpályás a Honvédnál nevelkedett, a felnőtteknél a 2014-2015-ös szezonban mutatkozott be. Az azóta eltelt közel öt év alatt 141 tétmeccsen lépett pályára, hat gólt szerzett, és tizenhat gólpasszt jegyzett. Tagja volt a 2016-2017-es idényben bajnokságot nyerő csapatnak.

Gazdag a magyar válogatottba többször kapott meghívót, de még nem mutatkozott be.