A Bors beszámolója szerint nyomós oka volt annak, miért nem volt a keretben sem Jova Levente a Vasas-FTC mérkőzésen.

 

A lap úgy tudja, hogy az V. kerületi Raktár Bár nevű szórakozóhelyen, november 12-én a zöldek második számú kapusa és két barátja összetűzésbe keveredett két hölggyel. Jovát állítólag az egyik lány – eddig tisztázatlan okokból – arcul csapta, mire a játékos visszaüthetett. Ezután a szórakozóhely biztonsági embe­rei is közbeavatkoztak, és “ellátták Jováék baját”.

A Bors információi szerint a lányok arra hivatkozva, hogy egyikük kezét be kellett gipszelni a csetepaté miatt, SMS-ben megfenyegették a játékost, ha nem fizet nekik fájdalomdíjat, nagydobra verik a történteket.

Megelőzendő a nagyobb bajt, Jova értesítette a klub vezetőit a balul elsült éjszakáról, mire válaszul felmentették az edzések látogatása alól, és szóltak neki, kereshet magának új csapatot. Jovát a múlt hétvégi, Vasas elleni bajnokira már nem is nevezték.

A lányok pénzt szeretnének látni a történetből, zsarolják Leventét, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy bármilyen tettlegességet elkövetett volna – mondta a játékost képviselő ügyvéd, Topuzidisz Dimitrisz. 

A lap kereste Jovát és a szórakozóhely illetékeseit is, de egyelőre nem tudta elérni őket.

TOVÁBB: A teljes cikk itt olvasható – kattints!