Remekül kezdte a találkozót a Loki, a 3. percben rögtön Bódi találhatott volna be, de kiváló szögletét Bukrán kiütötte a léc alól. Egy perccel később már megszerezte a vezetést a Loki, Takács 10 méterről nagy erővel lőtt a Diósgyőr kapujába. Haris Attila rövid időn belül kétszer is megduplázhatta volna a Debrecen előnyét, de nem talált kaput.

A 23. percben Tőzsér szögletét Ferenczi bombázta kapura kapásból, a labda veszélyesen vágódott a bal felső sarok felé, de nem ért célba. A 30. percben már kettővel vezetett a Loki, Varga Kevin passzát Bódi 16 méterről juttatta a hálóba. Tíz perccel később egy szemet gyönyörködtető, egyérintős játék után Szécsi állt egy az egyben Bukránnal, de a kapusba lőtt. A félidő hajrájában ismét Szécsi volt a főszereplő, de éles lövését védte a borsodi kapus – tudósított a dvsc.hu.

A szünetben cserélt Herczeg András, Takács Tamást a legújabb igazolás, Nikola Trujics váltotta. A játékos rögtön meg is szerezhette volt első debreceni találatát, de Ferenczi beadása után a bal kapufa mellé fejelt. A 63. percben egy vendég szöglet után alakult ki kisebb kavarodás a Debrecen kapuja előtt, de Nagy Sándor a helyén volt és magabiztosan védte a 10 méteres lövést.

A második játékrészben már nem alakult ki annyi helyzet, ettől függetlenül nagy volt az iram, és harcosság jellemezte a csapatokat. Újabb találat már nem született, Takács Tamás és Bódi Ádám első félidőben szerzett góljával a Debrecen 2-0-ra legyőzte a Diósgyőrt.

A teljes mérkőzés

Felkészülési mérkőzés

DVSC-Diósgyőr 2–0 (Takács 4., Bódi 30.)

DVSC: Nagy S. (Szabados, 70.) – Kusnyír (Balogh K., 84.) , Szatmári, Pávkovics, Ferenczi – Bódi (Kuti, 84.), Haris (Kovács R., 84.), Tőzsér, Varga K. (Damásdi, 76.) – Szécsi, Takács (Trujics, 46.)

Diósgyőr I. félidő: Bukrán – Orosz D., Ndzoumou, Tamás M., Galambos – Adukor – Jebari, Juhar, Zsolnai, Tóth B. – Tabaković.

Diósgyőr II. félidő: Danilovic – Bárdos, Orosz M., Yannick (Prosser, 61.), Vági – Szabó B., Szűcs, Óvári, Bacsa – Korbély, Ternován