A 14. percben Márkvárt Dávid labdát szerzett az ellenfél 16-osának jobb oldali sarkánál, nagy erővel középre lőtte a labdát a szélről, ami a rövid felső sarokban kötött ki, Horváth nem tudott védeni (1-0). Három perccel később Rui Pedro indítása után Horváth Prosser elé vetődött, a játékvezető büntetőt ítélt. Prosser Dániel állt a labda mögé, és laposan a bal alsó sarokba bombázott (2-0).

A 31. percben Brkovic felpasszát Tabakovic sarokkal húzta a védők között kilépő Prosser Dániel elé, aki egyet tolt a labdán, majd laposan a kapus mellett a hálóba lőtt (3-0). A 39. percben egy rossz passz után labdát szereztek a vendégek a DVTK 16-osának előterében. Danilovic az első lövést még szépen védte, a kipattanó azonban Sergio Oltean elé került, aki közelről nem hibázott (3-1) – tudósított a dvtk.eu.

Fordulás után az 51. percben szabadrúgás a vendégek javára közvetlenül a 16-os vonala elől, jobbról. Berki István állt a labda elé, és a rövid felső sarokba lőtt, a labda a keresztlécről vágódott a gólvonal mögé (3-2). A 75. percben egyenlített a Kazincbarcika: Berki István csapott le a diósgyőri 16-os előterében egy passzra, kicselezte Antalt is, majd a visszafutó Orosz M. mellett éles szögből a hálóba lőtt (3-3).

A slusszpoén a 82. percre maradt, miután egy 25 méterről elvégzett szabadrúgás során Berki állt a labda mögé, és a sorfal mellett Fótyiknak passzolt. Az ő lövését védte Antal, a kipattanót Fekete Ádám közelről az üres kapuba lőtte.

Felkészülési mérkőzés, Miskolc

Diósgyőr – Kazincbarcika (NB II) 3-4 (Márkvárt 14., Prosser 17. – 11-esből, 31., ill. Oltean 39., Berki 50., 75., Fekete Á. 82.)

DVTK I. félidő: Danilovic – Polgár, Brkovic, Karan, Tamás M. – Tóth Ba., Márkvárt – Prosser, Rui Pedro, Bacsa – Tabakovic

DVTK II. félidő: Antal, Shestakov, Ndzoumou, Orosz M., Juhar – Tóth Bo., Tóth Ba. (Orosz D., 65.) – Ternován P., Zsolnai, Korbély – Óvári

Kazincbarcika: Horváth L. (Fila, 46.) – Virág Á. (Maliarenko, 65.), Heil, Fótyik, Farkas A. (Ádám F., 46., Lakatos M. (Mikló, 46.) – Oltean (Kercsó, 46.), Krausz (Kosovskyi, 65.), Toma – Berki, Lukács R. (Fekete Á., 46.)

 

Diósgyőr: Rutinos középpályás lehet Feczkó harmadik igazolása – ő a kiszemelt