Mészöly Géza szerint ugyan az MLSZ dönt kapitánykérdésben, de számára nem lenne meglepő, ha Bernd Storck elveszítené kapitányi állását az Andorra elleni vereséget követően.

Ez olyan csapás volt, hogy ilyenkor azért edzőt szoktak váltani. Aki az edzői pályára megy, annak ezzel tisztában kell lennie. De természetesen az MLSZ dönt – talán már ma megtudjuk, mi lesz ez a döntés – fűzte hozzá.

A Haladás vezetőedzőjét arról is kérdezték a Digi Sport “Reggeli Start” c. műsorában, hogy mivel korábban felmerült már a neve a szövetségi kapitányi poszt kapcsán, mit gondolna egy esetleges felkérésről.

Több alkalommal is felmerült már a nevem, és úgy érzem, magyar szövetségi kapitánynak lenni az edzői pálya csúcsa egyértelműen. Ha felmerül a nevem, nagyon megtisztelő lenne, majd meglátjuk, mi lesz – mondta a korábbi válogatott védő.

Mint ismeretes, az MLSZ elnöksége – Csányi Sándor (elnök), Balogh Gabriella, Bánki Erik, Berzi Sándor, Dankó Béla, Garancsi István, Nyilasi Tibor, Anthony Radev és Török Gábor – csütörtök délután hallgatja meg Storckot és utána dönthet a sportigazgatóként is dolgozó német szakember további sorsáról.