“Az egész mérkőzést kontrolláltuk, szinte végig az történt, amit mi szerettünk volna. A harmadik percben volt egy megingás, amikor egy pontrúgást követően Dibusz Dénesnek kellett nagyot védenie, ezen kívül helyzete sem volt az észt válogatottnak. Agresszíven letámadtunk, nem hagytuk őket levegőhöz jutni, úgy gondolom, megérdemelten nyertünk. Az utolsó passzokon, befejezéseken azért még csiszolhatunk, pontatlanok voltak, összességében egy pontrúgásból és egy potyaízű góllal sikerült megtörni őket, de ennek nincs jelentősége. Manapság a futballban a gólok 30-40%-a pontrúgás után esik, úgyhogy ezekre ugyanúgy fel kell készülni – ezt a feladatot most teljesítettük, Willy Orban remekül érkezett a beadásra.

Sajnos vasárnap, a finnek ellen nem léphetek pályára az eltiltásom miatt, így könnyen lehet, hogy hamarosan visszatérek a Vidihez” – nyilatkozta a 90 percen át a pályán lévő Pátkai Máté még az észtek elleni 2-0-s Nemzetek Ligája-csoportmeccset követően a molvidi.hu-nak.

A középpályás már el is hagyta Telkit, hogy csatlakozzon az immáron az új stadionjában készülő MOL Vidi FC-hez. A tegnapi mérkőzésen kezdőként pályára lépő játékosok regeneráló edzésen vettek részt pénteken délelőtt, míg a keret többi tagja az edzőközpont centerpályáján edzett – írja az MLSZ.

Újabb sérült szerencsére nincs, Pátkain kívül mindenki a kispadra visszatérő Marco Rossi rendelkezésére állhat majd vasárnap este, a csoportgyőztes Finnország elleni találkozón.

Dzsudzsák a válogatottbeli visszatéréséről: “Amikor becsuktam a szemem, megkönnyeztem az elmúlt hónapokat”