Rossz kezdés után a Fradi az őszi szezon végére a tabella élére ugrott. A változásokról és az okokról a zöld-fehérek alapembere, Dibusz Dénes beszélt.

– Nem indult egyszerűen, az eleje döcögős volt – kezdte Dibusz a bama.hu-nak. – Sok volt a sérültünk, nem álltunk össze. Aztán az átigazolási időszak végén szerződtettünk három játékost, Spirovskit, Blazicot és Paintsilt, akik minőségi erősítést jelentettek. Ennek is köszönhető, hogy az élen vagyunk. Egy ideig távolinak tűnt az éllovas szerepkör. Nem nézett ki jól a helyzet, nem tudtam, mi hozhat változást. Most viszont örülök, hogy itt tartunk, és valamilyen szinten már a mi kezünkben van a sorsunk. A bajnoki cím volt a cél a szezon előtt, így egy picit közelebb vagyunk ahhoz, hogy elérjük.

Dibusz a magyar válogatottban is több alkalommal lehetőséget kapott már, és a terve, hogy folyamatosan ott legyen a tűz közelében.

– Ha a Fradiban jól teljesít az ember, akkor az a válogatottnál kerettagságot érhet. Nekem pedig ez a célom – jegyzi meg Dibusz, majd amikor felvetették neki, hogy nyilván ő is szívesen átélne valami hasonló élményt, mint Király Gábor a franciaországi Eb-n, így folytatja:

Hát igen! Ugye tudjuk, hogy a 2020-as Eb-n hazánkban is rendeznek meccseket… Persze ettől még ugyanolyan messze vagyunk, mint a nyáron voltunk attól, hogy a Fradi az első helyen zárja az őszt.