A szlovák válogatott olyan gyengén játszott a horvátok elleni Eb-selejtezőn, hogy saját közönsége kifütyülte. A játékosoknak ugyan nem esett jól a drukkerek viselkedése, de egyetértettek azzal.

A legtömörebben Milan Skriniar, az Inter védője foglalta össze a szlovák együttes teljesítményét, aki ellenünk már az egy ponttal is elégedett lenne.

– Nem csináltunk a pályán semmit. Gyorsan el kell felejtenünk ezt a teljesítményt és a magyarok ellen összpontosítani. Az sem lesz könnyű meccs, de ha szeretnénk továbbjutni, akkor pontot kell szereznünk, a legjobb lenne hármat – idézi a védőt a sport.sk.

– Magyarországon ki kell harcolnunk a három pontot. Lehet, hogy a következő ellenfelünk nem olyan erős, mint Horvátország, de otthon nagyon veszélyesek. Agresszívek lesznek és hatalmas támogatást fognak kapni a szurkolóiktól, amire fel kell készülnünk

– mondta Marek Hamsík.

– Nagyon bízom benne, hogy a Magyarország elleni mérkőzés a mi szempontunkból teljesen más lesz és sikerül helyzeteket kidolgozni és betalálni. Mindenképp jobb teljesítményre lesz szükség – mondta Martin Dúbravka, a csapat kapusa.

A Magyarország – Szlovákia Eb-selejtezőre hétfőn 20:45-kor kerül sor a Groupama Arénában.