Bild: Doll a Fradihoz hozná a 109-szeres válogatott holland klasszist

A német Bild kiemelt hírként hozza azt az információját, mely szerint Thomas Doll Budapestre csábítaná Rafael van der Vaartot, a Betis holland futballistáját. A német mester nem tagadja, el tudná képzelni a csapatában őt.

Meredek: NB I-es csapattal hozták hírbe Dzsudzsákot Törökországban

Meglepő híresztelés látott napvilágot vasárnap Törökországban Dzsudzsák Balázs kapcsán: az egyik bursai portál szerint az OTP Bank Liga dobogósánál is felmerült a magyar válogatott csapatkapitányának nyári szerződtetése.

A magyar szurkolók döntöttek: Szalait sem vinnék az Eb-re

Több mint 37 ezer olvasói / szurkolói szavazat alapján Megyeri Balázst, Kocsis Gergőt, Sallai Rolandot, Vida Mátét, Bese Barnabást és Szalai Ádámot is itthon hagynák a drukkerek Bernd Storck helyében.Részletek itt!

Storck: “Jó úton járunk, de még nem dőlhetünk hátra” – Gera visszatért a társakhoz

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Bernd Storck elégedett az ausztriai edzőtáborral és az ott elvégzett munkával. A német szakember azonban amondó, a csapat még “nem dőlhet hátra”, ugyanis vár rájuk még egy fontos mérkőzés Németország ellen, mielőtt elutaznának az Európa-bajnokságra. Mindeközben Gera Zoltán meggyógyult és visszatért a társakhoz.

Balogh Norbert: “Jövőre annyit fogok játszani, amennyit csak akarok”

Jövőre annyi meccset játszik majd a Palermóban, hogy egy idő után már pihenni szeretne – mondta saját jövőjéről az olasz klubban Balogh Norbert. A fiatal támadó úgy érzi, megváltozott a játéka odakint, erősödött, de sokkal türelmesebbnek kellene lennie. Az motiválja, hogy az elnök az új Cavanit látja benne.A Palermo magyar játékosa a DigiSportnak nyilatkozva értékelte az elmúlt fél évet.

Korábbi bajnokával erősíthet a Loki

A csakfoci.hu információi szerint Debrecenben felmerült Laczkó Zsolt megszerzése. A ballábas játékos korábban már játszott a Lokinál, amellyel bajnok is lett. A szélső jelenleg szabadon igazolható.

Szalai és Kleinheisler is gólt lőtt a válogatottban

Újabb mozgalmas napot zárt az ausztriai Leogangban edzőtáborozó magyar válogatott szombaton.Részletek itt!