A 24. forduló csapata

Antal (DVTK) – Kinyik (DVSC), Poór (Puskás Akadémia), Blazic (FTC), Stopira (Vidi) – Petrjak (FTC), Pátkai (Vidi), Hasani (DVTK), Grozav (Kisvárda) – Hahn (Paks), Lanzafame (FTC)

Antal Botond (DVTK)

Végig magabiztosan állt a kapuban, jól oldotta meg a feladatát. A 93. percben tette fel teljesítményére a koronát, amikor Latifi 11-esét kiütötte.

Kinyik Ákos (DVSC)

A középhátvéd ezúttal kényszermegoldásból a védelem jobb oldalán kapott helyet, feladatát pedig nagyon hatékonyan megoldotta. Hátul jól védekezett a mezőkövesdiek két mozgékony szélsője, Cseri és Molnár ellen is, míg elől egy szöglet utáni pontos lövést követően eldöntötte a három pont sorsát.

Poór Patrik (Puskás Akadémia)

A védelem oszlopa volt, jól használta ki testi erejét és a társait is sokszor kisegítette. A megszerzett labdákat pontosan játszotta meg. Nem rajta múlt, hogy csapata végül vereséget szenvedett.

Miha Blazic (FTC)

Vezérletével a mérkőzés nagy részében stabil lábakon állt a Fradi hátsó alakzata, továbbá a szlovén labdarúgó nevéhez fűződik a második legtöbb pontos passz is a fordulóban.

Stopira (Vidi)

A fehérváriak legjobbja volt, védekezésben és támadásban is hatékonyan futballozott. Az első félidő hajrájában ő egyenlített.

Ivan Petrjak (Ferencváros)

Rengeteget futott, jól segítette a támadásokat, bejöttek a cselei. A védők nem tudták tartani, két gólpasszt is kiosztott, előbb Vargának, majd Lanzafaménak.

Pátkai Máté (Vidi)

Jól szűrt a középpályán, főleg védekezésben nyújtott kimagaslót. Sokat köszönhetnek neki a társai, hiszen két ízben is a gólvonalról mentett, az első félidőben Papp lövésénél, majd a második játékrészben Fejes fejesénél rúgta ki a labdát a kapu torkából.

Florent Hasani (DVTK)

Főleg a második félidőben tűnt ki a mezőnyből. Egy szép kiugratás végén higgadt mozdulattal, Hegedüs lába között gurított a kapuba, eldöntve ezzel a forduló kiesési rangadóját.

Gheorghe Grozav (Kisvárda)

Ezúttal is rengeteg veszélyt jelentett az ellenfél kapujára a Kisvárda román légiósa, aki egy remek támadás végén megszerezte első gólját az NB I-ben. A szélső akár duplázhatott is volna, de a 69. percben Gróf nagy bravúrral védte a fejesét.

Hahn János (Paks)

A paksiak legveszélyesebb játékosa volt, sokszor hozta kellemetlen helyzetbe a Vidi védelmét. Pontosak voltak a passzai, bejöttek a csele, az első félidő közepén ő szerezte csapata vezető találatát.

Davide Lanzafame (Ferencváros)

A meccs embere volt az örökrangadón. Duplájával már az első félidőben eldöntötte a meccset. Márciusban remek formában van, már négyszer talált a kapuba és 12 góllal vezeti az NB I góllövőlistáját.

A forduló cseréje: Funsho Bamgboye (Haladás)

A szombathelyiek nigériai támadója a 60. percben állt be, majd két perccel később Ristevski hibáját kihasználva előbb szépített, a 67. percben Burekovicot megelőzve pedig belőtte a győztes gólt is.

A forduló edzője: Horváth Ferenc (Haladás)

0-2 után sem adta fel, a második félidőben sokkal hatékonyabban védekeztek, cseréi pedig eldöntötték a meccset.