Hétfőn este (magyar idő szerint: 20:45) negyedik mérkőzését is lejátssza a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában, a csoportutolsó Észtország ellen, néhány nappal azután, hogy a görögök ellen 1-0-ra kikapott nemzeti csapatunk.

Akárcsak a korábbi válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor? Szavazd meg alább!

A szavazáson ezúttal az Athénban látott felállást vettük alapul, azaz négy védő, egy védekező / labdaszerző középpályás, négy támadóbb felfogású középpályás (két szélsővel) és egy ék szerepelhet az olvasók által “megálmodott” kezdőben. Természetesen közel sem kizárt, hogy Marco Rossi ezúttal a taktikán is változtatni fog majd.

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig 4-1-4-1-ben határoztuk meg tehát. Egyedüli hiányzóként az eltiltott Fiola Attila nem lesz ott majd Tallinnban a pályán. Marco Rossi pénteki elmondása szerint 3-4 helyen is változhat majd a csapat és nem kizárt, hogy Bese Barnabás ezúttal balhátvédként kerül majd bevetésre.

Pénteken így kezdett a Rossi-csapat a görögök ellen: Gulácsi – Bese, Orbán, Kádár, Fiola – Nagy Á. – Varga R., Kleinheisler, Kalmár, Sallai – Szalai