A góljáról

Sok más választásom nem volt, lőnöm kellett. Gondolkodtam azon is, hogy esetleg élesen belövöm a kapu elé, de szerencsére az első gondolatot választottam.

A horvátok elleni mérkőzésről és fordításról

Nem volt egyszerű már megint, úgy éreztem hogy jól kezdtük a meccset, aztán kaptunk egy ilyen gólt. Nem volt semmi, ahogy utána visszajöttünk és döntetlennel fordultunk. Kis szerencse is kellett a győzelemhez, de jobb így azért bemenni az öltözőbe…

Szalai a horvátok elleni győztes meccsről. 💪🇭🇺🇭🇷

Közzétette: csakfoci.hu – 2019. március 24., vasárnap

A szlovák meccs utáni kritikájáról

Van, amikor meg kell beszélni a dolgokat, amik aztán másképp alakulnak. Csak itt, kívül jött így le, ahogy lejött, a csapaton belül azért másképpen volt, ez szerintem látszódott is rajtunk.

Óriásit ment a csapat, le a kalappal mindenki előtt! Dzsudzsák Balázsnak gratulálok a 100. meccséhez, Szoboszlai Dominiknak a hihetetlenül érett meccséért, a hátsó alakzat félelmetes volt, mindenbe belement, mindent elfelejt, mindenbe belelépett. A középpálya végig harcolt, Pátkai Máté a meccs előtt tudta meg, hogy kezdeni fog, aztán eldöntötte a mérkőzés. Ha pár napja odacsaptunk az asztalra, akkor ma el kell, hogy mondjam, dicséret illeti a fiúkat. Mennyivel jobb lett volna, ha pár pluszpont is hozzájön ehhez Szlovákiából, de így ez a három pont is rendben van. nagyon fontos, hogy versenyben maradjunk, hiszen itthon, egy ilyen szurkolótábor előtt játszhatnánk Eb-t.

Világszínvonalú a szurkolótáborunk, olyan hangulatot csinálnak, imádok magyarnak lenni az ilyen pillanatokért!

Dzsudzsák sírva ünnepelte a horvát-verést: “Nekik is két lábuk van, ma csak mi győzhettünk!”