Mint ismeretes, a magyar válogatott kedd este 2-0-ra legyőzte az osztrákokat, így komoly sikerrel kezdte az Európa-bajnokságot. A találkozót Bernd Storck szövetségi kapitány is elégedetten értékelte, a német szakember azonban egy pillanatra sem engedi, hogy lazítsanak a játékosai.

Az osztrákok elleni találkozót követően a német tréner azzal kezdte, hogy 20 perc levezető futást írt elő Dzsudzsákék számára. Ezután egy hideg vizes kezelés következett, azaz még az öltözőben minden játékos izmait kötelezően jeges-fürdős kezelésnek vetették alá.

Az éjszakai repülőút után reggel ébresztés után súlymérés, és savasodásmérés szerepelt a programban, csak ezt követően mehettek reggelizni a válogatott játékosai.

Reggeli után a játékosoknak speciális regeneráló nadrágot kellett ölteniük, az újonnan beszerzett szerkezet az izmok lazításában és regenerálásában segít. Ezt követően délelőtt 11-kor regeneráló edzést tartott a csapat.

A magyar válogatott legközelebb szombaton lép pályára az Európa-bajnokságon, az ellenfél 18 órától Izland nemzeti csapata lesz.

 

Így fest Storck regeneráló nadrágja: