A magyar válogatott gólgazdag mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott Észtországban a Nemzetek Ligája negyedik fordulójában. A lefújás után a szövetségi kapitány összegezte a látottakat.

– Túl sok hibát követtünk el, főleg a védelemben ahhoz, hogy nyerjünk – kezdte értékelését Marco Rossi az M4 Sport kamerája előtt. – A második és a harmadik kapott gólunk balszerencsés volt, de nem engedhetünk meg magunknak ilyen hibákat.

Eddig nem volt panaszra okom, de a mai mérkőzésen néhány játékos magatartásával nem voltam elégedett. Volt, aki már a meccs elejétől kilógott a sorból, ez pedig furcsa, hiszen volt tétje a mérkőzésnek, fel akarom építeni a csapatot.

Az egyetlen dolog, amit ebből a mérkőzésből megtartunk az, hogy sosem adjuk fel – mondta Rossi.

A döntetlennel eldőlt, hogy a magyar válogatott már nem nyerheti meg a csoportját, viszont két mérkőzésünk még hátra van novemberben, a Nemzetek Ligájában.

– Tovább kell dolgoznunk és figyelnünk kell a rendelkezésre álló a játékosokat. Építkezünk, építjük a keret mentalitását, és az első naptól azt mondom a játékosoknak, hogy mindent a védekezés pontosságától kell kezdenünk. Ezúttal túl nagy teret adtunk az ellenfélnek, túl messze voltak egymástól a játákosaink – zárta értékelését a szövetségi kapitány.

NL: Anglia 38 perc alatt lerendezte a spanyolokat, Finnország: 4/4 – eredmények, videó