Az első két válogatott meccséről

Az eddigi eredmények picit csalódást keltőek, különösen a második, észtek elleni találkozón reméltünk többet. De azt azért el lehet mondani, hogy ez alatt a rövid idő alatt is látszódott előrelépés. Számomra pedig egyelőre minden új volt – mondta Willi Orbán a Bild című lapnak.

A magyar himnuszról

Egész jól ment már, jópárszor meg is hallgattam előtte. Persze, tökéletesen még nem tudtam énekelni, de ez nem is erről, hanem az érzelmekről szól. Azok pedig jócskán megvoltak bennem is, fel-alá ugrált a gyomrom az izgatottságtól. A magyarok nagyon szívélyesen fogadtak, feltűnt, mennyire várták már az érkezésemet és a velem való közös munkát.

A beavatási szertartásról

Az egész csapat előtt énekelnem kellett…végül a Queen “We will rock you” című dala mellett döntöttem, nem is volt rossz…ilyen rituálén még nem vettem részt. A válogatott új csapatkapitánya, Szalai Ádám vezetett be mindenbe.

A magyarországi étkezési szokásokról

Ahhoz vagyok szokva, hogy a Lipcsénél eléggé profin és szigorúan kezelik a táplálkozást is, de Magyarországon szinte azt ehettél, amit akartál, nagyon szívesen fogyasztják például ugye a gulyást. Volt egy csapatvacsoránk egy étteremben, ahol akár palacsintát is ehettél.