A kontinenstornán nevét egész Európával megismertető Nagy Ádám érthetően csalódottan értékelte az Eb-kiesést, így összegzett a Ferencváros kiválósága a toulouse-i mixed zónában:

Jelenleg csak csalódottság van bennem, mert kiestünk. Lehet, hogy nem az a realitás, de én azért jöttem, hogy megnyerjük az Európa-bajnokságot. Ezt már nem érhetjük el, így mást nem tudok mondani, mint hogy csalódott vagyok. Felesleges arról beszélni, hogy jobb lett volna-e egy 0-2, mint egy 0-4. 0-1-nél nekünk is voltak lehetőségeink, ha egy-két szituációt jobban kihasználunk, akár döntetlent is elérhettünk volna. A második gól után abszolút kinyíltunk, mentünk az eredmény után, aminek megvan a veszélye. Kleinheisler hiánya érezhető volt a középpályán egy ilyen energikus csapat ellen, mint a belga.

A fiatal középpályás azt a kérdést is megkapta, hogy játszott-e már ilyen szintű és sebességű csapat ellen, mint a belga?

Játszani még nem játszottam ilyen csapat ellen, de nem kell azért hasra esni, az egész Eb kapcsán elmondható, hogy vannak játékosok és vannak csapatok – mint a belga – amelyek előrébb járnak, de nem elérhetetlen a szint. Ők napról napra, hétről hétre olyan meccseket játszanak, amelyek nemzetközi színvonalúak, illetve az edzéseik, az ottani közeg miatt is erősebbek. Ennyivel járnak előttünk.

Nagy arról is beszélt, hogy hány nap kell ahhoz, hogy feldolgozza a történteket.

Érzem és tudom, hogy az Eb-nek vannak pozitív dolgai is, egy ilyen meccs csalódást jelent, de pár nap, elvonulva a családdal, és utána látom majd a napos oldalát is a dolgoknak.