Tétnélküli, mégis fontos mérkőzés vár a magyar válogatottra, amely 2017-ben utoljára lép pályára kedden, Costa Rica ellen.

A Luxemburg elleni kínos vereség után az ultrák bojkottot hirdettek, a csapat morálisan nehéz helyzetben van, de egy esetleges siker a vb-résztvevő ellen még picit finomíthatna az összképen. Ehhez azonban a második, egyben utolsó mérkőzésén dirigáló megbízott szövetségi kapitánynak, Szélesi Zoltánnak a sok hiányzóval is meg kell birkóznia a csapat összeállításakor.

A többek között Gera Zoltán, Elek Ákos, Szalai Ádám, Guzmics Richárd, Fiola Attila és Gulácsi Péter kiesésével, illetve hiányával, valamint a Luxemburg ellen kiállított Lovrencsics Gergő eltiltásával is sújtott nemzeti csapat kezdőjét illetően kéri a csakfoci.hu olvasói segítségét. Te hogyan állítanád össze a kissé viharvert gárdát az év utolsó találkozójára?

A csapat összeállítása 4-3-3-s felállásban történik, a jobbhátvéd poszton pedig a Fiola, Lang és Lovrencsics hiánya miatt “egyedül maradt” Bese Barnabás alternatívájaként két, sokkal inkább középen futballozó társat jelöltünk meg.