A Groupama Aréna kapui két órával a mérkőzés előtt nyitnak ki. Arra kérjük a szurkolókat, hogy ne az utolsó pillanatokban érkezzenek meg a stadionhoz, mert előfordulhat, hogy a beléptetésnél hosszabb sorok alakulnak ki a szektorok bejáratainál. Más szempontból is érdemes lesz korábban érkezni a Groupama Arénához, hiszen az MLSZ Szurkolói Klub által kialakított szurkolói faluban már a 16.00-s kapunyitást követően értékes nyereményekért vetélkedhetnek a szurkolók – írja az mlsz.hu.

A C5-C6 lelátók alatt megtalálható szurkolói faluban bárki megcsillogtathatja tudását mini footgolfban, fejelésben, dekázásban vagy célba lövésben. A virtuális menedzsereket PlayStation sátor, a virtuóz trükkök kedvelőit freestyle bemutató, míg a legkisebbeket színezősarok várja.

Magyar-horvát: Szoboszlai és Dzsudzsák is bekerült – döntöttek a szurkolók a kezdőcsapatról

Azok között, akik a helyszínen regisztrálnak Szurkolói Klub nyereményjátékára, egy aláírt válogatott mezt sorsolnak ki.

A Groupama Arénát tömegközlekedési eszközzel érdemes megközelíteni, mert a stadion közeli utcákban korlátozott a parkolóhelyek száma. A BKK tájékoztatása szerint vasárnap metrópótló buszok közlekednek a 3-as metró vonalán, az ünnepnapokon érvényes menetrend szerint. A mérkőzést követően a metrópótlók sűrűbben járnak majd.

Az MLSZ arra kéri a szurkolókat, hogy tartsák maguknál személyazonosító okmányaikat, mert a beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik, hogy valóban a jegyek tulajdonosai lépnek-e be a stadionba.