– Nem kezdtük jól a meccset, tényleg jött a hidegzuhany a hetedik percben, de… Ha felállsz és labdát próbálsz birtokolni, akkor széles vagy. Ha labdát vesztesz, akkor jönnek a meleg dolgok, és az első 15 percben kettőből egy ilyet kihasználtak, amivel be is hozták a meccset – nyilatkozta a Finnországban 1-0-ra elveszett Nemzetek Ligája-meccs lefújása után a találkozót végigjátszó Lang Ádám az M4 Sportnak.

Pozitívum, hogy voltak helyzeteink, személy szerint nekem is volt három, abból minimum egyet be kell verni, és akkor nem így beszélgetünk a mérkőzés után. A végén már mindent egy lapra feltéve támadtunk, kifejelték, kontráztak, ennek tudható be, hogy kapufát lőttek a végén, nem annak, hogy szervezetlenek lettünk volna.

Ilyen szinten ezeket a helyzeteket meg kell büntetni, be kell verni, meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Akkor a vége is máshogy alakul, nekik kell támadni, mi tudunk védekezni, kontrázni. Meg vannak az okai, hogy miért történt ez az egész, de készülünk a következő meccsre, a görög  meccs lebeg a szemünk előtt – mondta a Kolozsváron futballozó Lang Ádám.

Rossi a válogatott veresége után: “Elsősorban enyém a felelősség, de jobb eredményt érdemeltünk volna”