Kedden a második és egyik legfontosabb mérkőzését is lejátssza a magyar válogatott a Nemzetek Ligájában, a csoportfavorit Görögország ellen, néhány nappal azután, hogy finnek ellen 1-0-ra kikapott nemzeti csapatunk. A helyszín ezúttal a Groupama Aréna lesz, ahol zárt kapuk mögött találkoznak majd a felek.

Akárcsak a korábbi válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor? Szavazd meg alább!

A szavazáson ezúttal a Tamperében látott felállást vettük alapul,  azaz négy védő, egy védekező / labdaszerző középpályás, négy támadóbb felfogású középpályás (két szélsővel) és egy ék szerepelhet az olvasók által “megálmodott” kezdőben. Természetesen közel sem kizárt, hogy Marco Rossi ezúttal a taktikán is változtatni fog majd. A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig 4-1-4-1-ben határoztuk meg tehát.

Szombaton így kezdett a Rossi-csapat a finnek ellen: Gulácsi – Lovrencsics, Lang, Kádár, Fiola – Pátkai – Stieber, Kleinheisler, Kovács I., Sallai – Szalai