A csakfoci.hu az új Fiat Tipoval utazik az Eb-n!

A válogatott hétfői sajtótájékoztatóján a magyar média központban válaszoltak a nemzeti csapat tagjai a csakfoci.hu kérdéseire is.

Böde Dániel a portugálok elleni meccsel kapcsolatban osztotta meg a véleményét. 

A pályán nem nagyon találkoznék Ronaldóval, mivel mindketten támadók vagyunk. Mindkét eddigi Eb- meccsünk felejthetetlen, remélem sok ilyen lesz még. Az angolokkal játszanék, de csak azért, mert hirtelen ők jutottak az eszembe. Az a fontos, hogy továbbjussunk. Nem csak nyaralni jöttünk ki, részsikert már elértünk, bízunk benne, hogy a papírformát felborítjuk Portugália ellen. Szerencsére nem nekünk kell futni az eredmény után, ők vannak sokkal rosszabb helyzetben, nekik kell jönniük, várjuk őket szeretettel.

Juhász Roland amondó, a csapatot nem lepte meg az eddig szerzett 4 pont.

Pályafutásom legemlékezetesebb meccse volt az izlandi. Óriási hangulatot teremtettek a szurkolók szombaton, olyan volt, mintha otthon lennénk. Ezek azok a mérkőzések, amelyeken nem lehet elfáradni. Nagyon fontos egy pont volt, szervezetten és jól játszottunk. Még nem jutottunk tovább, egyelőre nem számolgatunk. Nekünk nem annyira meglepő, hogy négy ponttal állunk, hiszen be akartuk bizonyítani, hogy nem véletlenül jutottunk ki. Úgy számoltunk, hogy Portugália kiemelkedik a négyesből, a másik három csapat azonban szinte azonos szintet képvisel. Több csapatot leírtak az Eb alatt, minket is, ami még motiváltabbá tett minket. Szervezettek vagyunk annyira, hogy akár a portugálokat is megállítsuk, de nem egy játékosokból áll a válogatottjuk, nem csak Ronaldóra kell figyelni.