– A magyar csapatnak a szlovákokkal ellentétben nincs olyan sok kiemelkedő személyisége – kezdte Radványi a sportolunk.sk-nak.  – Amióta viszont Marco Rossi vette át az irányítást, javított a játékrendszeren és a védelem játékán. A védelem masszívabb lett, nem kap sok gólt. Ahogy az elmúlt mérkőzéseken is láttam, nagyon jó a csapat átmeneti fázisa, a válogatott agresszívabb lett, ebben nagyon veszélyes.

Radványi beszélt arról is, hogy mennyire lehet előny Marco Rossinak a DAC-nál szerzett tapasztalata a szlovák futballból.

– Van tapasztalata a DAC-ban végzett munkáján keresztül, így ismeri a Fortuna Ligát, de talán a válogatott játékosokat nem annyira. A másik oldalon olaszként ismerheti Marek Hamšík és Juraj Kucka játékát. Hogy előnynek számít-e a szlovák ligában eltöltött egy éve, nehéz megmondani.

A szakember elmondta azt is, kire érdemes figyelni a magyar csapatban.

– A legveszélyesebb Szalai Ádám lesz a csatárposzton, de biztosan a védelemre fognak koncentrálni, mert a pont Szlovákiából értékes lehet. Remekül véd Lipcsében Gulácsi Péter, és a honosított Willi Orbán erősíti a hátvédsort. Szalai körül futójátékosok lesznek, ez lesz az erőssége a csapatnak.