Honlapunk ezúttal is megszavaztatta olvasóit, milyen kezdőcsapattal állnának fel a 18:00 órakor kezdődő, Finnország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre. Az új szövetségi kapitány, Marco Rossi bemutatkozása előtt közel 3500 szavazatból készült el drukkereink kezdő csapata.

Kapusposzton nem volt kérdés olvasóinknál, hiszen hatalmas fölénnyel az RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter végzett az élen Dibusz és Kovácsik előtt. A védelem közepén Kádár Tamás helye atombiztosnak tűnik – két társát a nemzetközi kupaporondon menetelő Vidiből “szavazták be” olvasóink Vínícius Paoulo és Fiola Attila személyében.

A szélre két “nehéztüzér” került be: A jobb oldalon a múlt héten a Fradi színeiben a MOL Vidi FC ellen bombagólt ragasztó Lovrencsics Gergő, a bal oldalon pedig a Debrecen ellen szintén hatalmas rakétát eleresztő Vidi-játékos, Tamás Krisztián jelentheti a megoldást a drukkereink voksa alapján.

A középpályán nem volt kérdés, hiszen Nagy Ádám a voksok 35 százalékát bezsebelve az élen végzett, mellette Kleiheisler László helye sem ingott meg. Egyedül az Elek Ákos hiányában a válogatottba közel négy év után visszatérő Kovács István volt meglepetés a szurkolóink kezdőjében.

A csatárposzton, és mint kiderült a válogatott csapatkapitánya, Szalai Ádám 61 %-os aránnyal tarolt, mellette pedig Sallai Roland játékában bíznak olvasóink.

A magyar válogatott kezdőcsapata a mai Finnország elleni, idegenbeli meccsen a csakfoci.hu olvasóinak szavazatai alapján:

Gulácsi – Vinícius, Kádár, Fiola – Lovrencsics, Tamás K., Kleinheisler, Nagy Á., Kovács I. – Szalai, Sallai

A finn kapitány nem tudja, mire számítson a magyaroktól – két játékost emelt ki