Megkezdődött a jegyértékesítés az októberi Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. A Marco Rossi szövetségi kapitány vezette válogatott október 12-én (kezdés: 20:45) Görögországban folytatja szereplését a Nemzetek Ligájában, majd október 15-én Észtországban lép pályára.

A görögök elleni találkozót Athénban, a Szpírosz Lúisz Olimpiai Stadionban rendezik meg, a tallinni összecsapásra az A. Le Coq Arenában kerül sor. A vendégszektorokba szóló belépőjegyekre átváltható utalványok már megvásárolhatóak – számolt be az mlsz.hu.

GÖRÖGORSZÁG

A hivatalos belépőjegyre átváltható – névre szóló – utalványokat szeptember 21-én 12.00 órától lehet megvásárolni interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség a görög fővárosban a mérkőzés napján 14:00-20:45 között (a helyszín a Civitel Olympic Hotel lesz, 11 Olympias Str. 151 24 Marousi, Athén – bővebb információk itt!). A görög szabályok miatt a jegyvásárlás során az igazolvány azonosítójának megadása is szükséges, ezt az igazolványt kell bemutatni a hivatalos meccsjegy átvételénél. A mérkőzésjegyek egységesen 4000 forintba kerülnek.

ÉSZTORSZÁG

A magyar válogatott három nappal később, október 15-én, 20.45-kor Észtországban lép pályára Nemzetek Ligája-mérkőzésen, a tallinni találkozóra 5000 forintért lehet megvásárolni a hivatalos meccsjegyekre váltható utalványokat, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint a Ticket Express Bálnában és országszerte a TEX több mint 350 partnerirodájában. Az utalványok szurkolói kártya nélkül is megvásárolhatók, beváltásukra személyazonosság igazolását követően lesz lehetőség az észt fővárosban az A. Le Coq Arena vendégpénztárában, a mérkőzés napján 16:00-20:45 között.

A konzuli szolgálat tájékoztatója a Görögországba és Észtországba utazó szurkolóknak itt!