Felkészülési mérkőzés, Podgorica

Montenegró – Magyarország 2-1 (Kosovic 32., Mugosa 75. 11-esből, ill. Holender 2.)

Beszámoló és a gólok itt!

Montenegró: Mijatovic (Petkovic, 46.) – Marusic (Mugosa, 55.), Simic (Lagator, 66.), Tomasevic, Radunovic – N. Vukcevic (B. Jankovic, 77.) – Boljevic, Kosovic (Deni Hocko, 59.), Savicevic, Haksabanovic (Jovovic, 72.) – Beciraj

Magyarország: Dibusz – Bese, Lang, Baráth (Orbán, 46.), Korhut (Ferenczi, 61.) – Gazdag (Kovács I., 46.), Kleinheisler (Sigér, 46.) – Németh K., Holman, Nagy D. (Dzsudzsák, 69.) – Holender (Varga R., 64.)

Németh Krisztián:Nagyon jó érzés volt a válogatottat csapatkapitányként kivezetni a pályára. Jól kezdtük, góllal nyitottunk, de utána kissé megnyugodtunk, aztán egyenlített az ellenfél. A második félidőben már töredezettebb volt a játékunk, majd egy véleményes tizenegyes következtében nem tudtuk pozitívan zárni a meccset.

Egyébként a 10. percben már piros lapnak kellett volna jönnie, “szétkönyökölte” a srác a homlokomat.

A szlovákok ellen stabil védekezésből kell helyzeteket kialakítani, és nyerni szeretnénk.

Gazdag Dániel:Nagyon örülök, hogy pályára léphettem, de jobb lett volna győztes meccsen debütálni. Biztattak és támogattak a többiek is, próbáltam nem megilletődötten játszani. Ma tudtam meg, hogy kezdő leszek. Hamar vezetést szereztünk, a szélén elmentünk és a beadásból sikerült gólt szereznie Holender Filipnek, ezt kellett volna többet erőltetni. Most próbálunk regenerálódni, a szlovákok ellen biztosan részben más csapat lesz a pályán, de cél a győzelem.

Holender Filip:Örülök a gólomnak, de sajnos kikaptunk, ami akkor is bosszantó, ha edzőmérkőzésről beszélünk. Voltak helyzeteink, a második félidőben a tizenegyes nem hiányzott, de ez van.

Nagy mérkőzés vár ránk hétfőn, óriási szurkolótábor előtt, már alig várom, mindent beleadunk majd a győzelemért.

Baráth Botond:Jól kezdtünk, hiszen az első támadásunkat góllal fejeztük be, de utána kihagytuk a helyzeteinket. Ezt a meccset beáldoztuk azért, hogy egy új formációt kipróbáljunk, ez még kissé szokatlan volt, majd átálltunk arra a rendszerre, amit jól tudunk. Számomra is hasznos volt a meccs, jól éreztem magam a pályán, nem fáradtam el, készülök a hétfői találkozóra. A szlovákok ellen a legfontosabb a biztos védekezés és hogy minden támadást góllal fejezzünk be. (M4 Sport)

Rossi: „Ilyen hibákat egyszerűen nem fogadunk el” – egyértelmű válaszokat kapott a kapitány