A 69 éves Egervári Sándor tavaly augusztusban agyvérzéses sztrókot kapott, a betegség következtében a bal oldala teljesen lebénult. Azóta folyamatosan kezeléseken vesz részt, izomfejlesztő terápiával és tornával már szerencsére sikerült javulást elérnie – írja a Blikk.

A gyógyulásom sajnos még nagyon hosszú folyamat lesz, de küzdök, nem adom fel. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy javuljon az állapotom – árulta el a lapnak a tréner, akinek kísérője a Magyarország–Uruguay találkozón Mezey György lesz. A 78 éves szakember korábban szintén irányította szövetségi kapitányként a nemzeti csapatot, s a két edző többször együtt is dolgozott.

Gyuri barátom hívott fel, hogy menjek ki vele a meccsre. Jólesett, hogy megkeresett, éreztem, ez olyan esemény, amelyet nem szabad kihagynom, s mondtam, ott leszek a Puskás Aréna avatóján – jelentette ki Egervári, aki az U20-as válogatottal 2009-ben világbajnoki bronzot szerzett, az MTK-val kétszer (1999, 2003), a Dunaferr-rel pedig egyszer (2000) nyert bajnoki címet a hazai élvonalban.

TOVÁBB: A Blikk teljes cikke itt olvasható – kattints!