A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos oldalán jelentette be, hogy elindult a jegyértékesítés a horvátok elleni Eb-selejtezőre.

Mint ismert, a magyar férfi válogatott március 21-én a szlovákiai Nagyszombatban kezdi meg a 2020-as Európa-bajnokság selejtező sorozatát, majd három nappal később a Groupama Arénában a horvátokat fogadja. Utóbbi mérkőzésre elkezdődött a jegyárusítás, február 15-től a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket, február 18-tól mindenki számára elérhetőek a jegyek.

A március 24-i találkozó kiemelt mérkőzésnek minősül, ezért a törvény névre szóló jegyértékesítést ír elő az MLSZ számára. A jegyárak nem változtak a korábbi tétmérkőzésekhez képest, mind a négy hazai találkozóra azonosak lesznek a korábbi években alkalmazott árakkal: elhelyezkedéstől függően 3 500-tól 15 000 forintig válthatók meg. A Szurkolói Klub tagjai a jegyek árából 15% kedvezményt kapnak.

Az Európa-bajnoki selejtezőkre bérletvásárlási lehetőséget is kínál az MLSZ. A bérletek megvásárlásával a szurkolók 20%-kal olcsóbban juthatnak be a hazai mérkőzésekre, mint ha egyenként vásárolnák meg azokra a jegyeket.