A Liverpool magyar válogatott kapusa, Bogdán Ádám nem kapott helyet Bernd Storck Eb-re utazó csapatában, így itthonról volt kénytelen végigkövetni a franciaországi tornán remekül szereplő gárda mérkőzéseit, amelyről a Digi Sport Reggeli Start című műsorában beszélt.

Furcsa volt szurkolói szemmel néznem a meccseket, ez egy furcsa érzés volt. Jó élmény volt, és fantasztikus érzés volt látni, hogy mi zajlott, itthon is Budapesten a meccsek után. Nyilván jobb lett volna kint lenni, de most ez jutott.

A hálóőr kollégájáról, Király Gáborról is szót ejtett.

Király fantasztikus teljesítményt nyújtott. Nagyon jó volt látni azt, ahogy játszott. A stílusa nagyon jól passzolt a válogatotthoz, sokszor vonták be a játékba. A legjobban az utolsó meccsen produkált, ott voltak csoda védései is, eltekintve a négy góltól.

Bogdán a jövőjével kapcsolatban is nyilatkozott.

Azt lehet látni, hogy nem feltétlenül velem fog kezdődni a Liverpool csapata. Igazoltunk egy kapust a Mainzból, illetve ott van még Mignolet is. Arra lehet számítani, hogy lesz mozgás, bízom benne, hogy kölcsönbe mehetek, mivel szükségem van arra, hogy védjek. Azt gondolom, hogy a Championshipre van a legnagyobb esély, az a bajnokság az, amelyben a legtöbb időt eltöltöttem. Mindenki láthatta, hogy jól oldottam meg azt a feladatot, de megmondom őszintén, engem vonz a külföld is.