Érdekes világtérképre találtunk a magyar focival előszeretettel foglalkozó Tomasz Mortimer Twitter-oldalán, amin az látható, hogyan áll a magyar válogatott örökmérlege a többi ország ellen.

 

Kiderül például, hogy összesen 14 olyan válogatott van a világon, amely még soha nem nyert és szerzett pontot ellenünk hivatalos mérkőzésen (magyarán 0 százalékos a mérlege ellenünk), ezek: Bolívia, Kolumbia, Kanada, India, Irán, Kazahsztán, Ukrajna, Luxemburg, Algéria, Japán, Dél-Korea, az Arab Emírségek, Kuvait és Új-Zéland.

{div class:widget-box}{module Lájkolj minket!}{/div} Ugyancsak pozitív, bár nem makulátlan a mérlegünk Brazília, Lengyelország, Svájc, Albánia, Macedónia, Ciprus, Finnország, Dánia, Észtország, Lettország és Litvánia ellenében.

Ami pedig a másik végletet illeti: 10 olyan válogatott van, amelyet még soha nem győztünk le, Ausztrália, Kína, Szaúd-Arábia, Fehéroroszország, Szlovákia, Montenegró, Elefántcsontpart, Peru, Chile és következő vb-selejtezős ellenfelünk, Portugália.

 

Íme, a térkép (sötétkék= az országok, akik 0 százalékosak ellenünk; világosabb kék színek = akik ellen pozitív a magyar mérleg; rózsaszín = 50 százalék körüli örökmérleg, sötétebb rózsaszín = itt már az adott ellenfél örökmérlege a jobb; piros = soha nem vertü még őket; fekete = még nem játszottunk):

Kleinheisler hazatért, a Debrecen 60 milliót ajánlott egy portugálért – kattints a hazai átigazolási hírekért!